Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar selam
bende de yumurta rezerv azlığı var, amh geçen yıl 0.41 iken bu yıl artık 0.14
tekrardan toplama tedavilerine başlıyorum. bayadır bakmıyorum foruma ama destek olması için neler kullanıyorsunuz sizler?
ben impryl, agnucaston hayıt hapı, omepa, clife macun kullanıyorum . toplama sonrası clife macun yerine arı sütü kullanıyorum.
ilaveten testere dişli aslan pençesi çayı içmeye başladım 2 hafta önce.

İmpryl yerine prowomen mı alsan acaba ? sanki onun içeriği daha iyi

acelya cevap için teşekkür ederim.bunu demek için yazmıştım inşallah güzel haberlerinle buluşalım

Merhabalar, bu takviye vitaminlerle beraber kür kullanmanın zararı varmı vücuda, soğan kürü baltarçın hayıt falan işte, kullanan varmı arkadaşlar?

Merhabalar, bu takviye vitaminlerle beraber kür kullanmanın zararı varmı vücuda, soğan kürü baltarçın hayıt falan işte, kullanan varmı arkadaşlar?
Ben C life kullanmıştım. zararımı oldu faydası mı oldu bilmiyorum ama son tedavide yumurta sayım ciddi oranda artmıştı.

Belki Martin ilk haberini ben veririm.17 Şubat carsamba transfer olucam 1 Mart test sonucum.sizede transferde kolunuzdan vurmak için iğne aldirdilar mı?biz aldık eczaneden Çarşamba transfer olurken vurucaklarmis .

Belki Martin ilk haberini ben veririm.17 Şubat carsamba transfer olucam 1 Mart test sonucum.sizede transferde kolunuzdan vurmak için iğne aldirdilar mı?biz aldık eczaneden Çarşamba transfer olurken vurucaklarmis .
Transferinizi hayırlısıyla olun inşallah. İğnenin içeriği nedir bilginiz var mı?

Arkadaslar sizce prof.cem celik nasil instegramda tedavi ettiği 45 yasinda hamile olan bi bayanla fotoğrafı varda ankara bahceciyle ist.bahceci aynimi sizce

En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum
Fsh iyi yönde değişebilir. Ama amh düşmüş olabilir. O zaten artmazmış . Benim fsh 1 yılda 10.03 sonra 8.05. Şimdi. 5.45 oldu.

En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis ha.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum
Fsh iyi yönde değişebilir. Ama amh düşmüş olabilir. O zaten artmazmış . Benim fsh 1 yılda 10.03 sonra 8.05. Şimdi. 5.45 oldu.
Fshin düşük olmasi iyi bisey degil mi? Yanlis mi biliyorum?

Merhaba; benim ilk bebeğim normal yollardandı,7. Haftada kalbi durdu.kürtaj oldum.birinci tüp bebek 3. Gün taze embriyoydu tutmadı,İkinci deneme ;28ocakta 5. Gün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Troidim de var 9 şubatta beta hcg 314,50 11 şubatta beta hcg 338,40 bir embriyo da problem olabilirmiş artışa bakılacak dendi 13 şubatta beta hcg 419,50 estrofem ve prognex kestiler, moralim bozuldu,yarın yine test var ne olacak bilmiyorum

Degerler ikiye katlamadigi icin sagliksiz bir durum var..Büyük ihtimal birkac test sonrasında degerler düşmeye başlar..geçmiş olsun..

En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis ha.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum

Fsh nın düşük olması iyi bir şey. Yani 17 olan fsh düşebiliyor yani iyiye gidiyor. Ama amh nın düşmesi iyi değil. Fsh değeri normal aralıkta ancak amh düşük ise kalitesiz yumurta oluşuyormuş. Doktor öyle yorumladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…