- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.621
Maşallah vakit kaybetmeden baslamissin imprly de iyidir ve promotıl women. Bunlar bana iyi geldi, avakado, yeşillikler beslenme v. s.
Hadi bakalim 4olduk
İmpryl yerine prowomen mı alsan acaba ? sanki onun içeriği daha iyikızlar selam
bende de yumurta rezerv azlığı var, amh geçen yıl 0.41 iken bu yıl artık 0.14
tekrardan toplama tedavilerine başlıyorum. bayadır bakmıyorum foruma ama destek olması için neler kullanıyorsunuz sizler?
ben impryl, agnucaston hayıt hapı, omepa, clife macun kullanıyorum . toplama sonrası clife macun yerine arı sütü kullanıyorum.
ilaveten testere dişli aslan pençesi çayı içmeye başladım 2 hafta önce.
acelya cevap için teşekkür ederim.bunu demek için yazmıştım inşallah güzel haberlerinle buluşalımCanim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..
doktor tavsiye etitği için aldım, ama içeriklerine bir bakayım yine de :)İmpryl yerine prowomen mı alsan acaba ? sanki onun içeriği daha iyi
Ben C life kullanmıştım. zararımı oldu faydası mı oldu bilmiyorum ama son tedavide yumurta sayım ciddi oranda artmıştı.Merhabalar, bu takviye vitaminlerle beraber kür kullanmanın zararı varmı vücuda, soğan kürü baltarçın hayıt falan işte, kullanan varmı arkadaşlar?
Transferinizi hayırlısıyla olun inşallah. İğnenin içeriği nedir bilginiz var mı?Belki Martin ilk haberini ben veririm.17 Şubat carsamba transfer olucam 1 Mart test sonucum.sizede transferde kolunuzdan vurmak için iğne aldirdilar mı?biz aldık eczaneden Çarşamba transfer olurken vurucaklarmis .
Bana da prowomen yazdı doktor ama hangisi iyi anlamadım.İmpryl yerine prowomen mı alsan acaba ? sanki onun içeriği daha iyi
Merhaba peki amh ve fsh değeriniz nedir.Benim de 3.9.. sen ilaç kullaniyor muydun? Ne kadar süredir? Bugun doktora gittim 5-6 haftada ancak etki etmeye baslar ilaç dedi..
Prowomen zenginlştirmişler içeriği sanki geçen yıl kullanmıştım 3 kutu içeriği ik bukadar yoktu q10 200 mg olmuşBana da prowomen yazdı doktor ama hangisi iyi anlamadım.
Fsh iyi yönde değişebilir. Ama amh düşmüş olabilir. O zaten artmazmış . Benim fsh 1 yılda 10.03 sonra 8.05. Şimdi. 5.45 oldu.En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum
Fshin düşük olmasi iyi bisey degil mi? Yanlis mi biliyorum?Fsh iyi yönde değişebilir. Ama amh düşmüş olabilir. O zaten artmazmış . Benim fsh 1 yılda 10.03 sonra 8.05. Şimdi. 5.45 oldu.
Degerler ikiye katlamadigi icin sagliksiz bir durum var..Büyük ihtimal birkac test sonrasında degerler düşmeye başlar..geçmiş olsun..Merhaba; benim ilk bebeğim normal yollardandı,7. Haftada kalbi durdu.kürtaj oldum.birinci tüp bebek 3. Gün taze embriyoydu tutmadı,İkinci deneme ;28ocakta 5. Gün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Troidim de var 9 şubatta beta hcg 314,50 11 şubatta beta hcg 338,40 bir embriyo da problem olabilirmiş artışa bakılacak dendi 13 şubatta beta hcg 419,50 estrofem ve prognex kestiler, moralim bozuldu,yarın yine test var ne olacak bilmiyorum
Teşekkürler,Degerler ikiye katlamadigi icin sagliksiz bir durum var..Büyük ihtimal birkac test sonrasında degerler düşmeye başlar..geçmiş olsun..
En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis ha.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum
Fshin düşük olmasi iyi bisey degil mi? Yanlis mi biliyorum?
Fsh nın düşük olması iyi bir şey. Yani 17 olan fsh düşebiliyor yani iyiye gidiyor. Ama amh nın düşmesi iyi değil. Fsh değeri normal aralıkta ancak amh düşük ise kalitesiz yumurta oluşuyormuş. Doktor öyle yorumladı.En son 2 sene önce yaptırdım.. o zaman amh 1 di..fsh da 17 falandi sanirim yanlis ha.. simdi iyice berbat duruma gelmislerdir diye düşünüyorum
Fshin düşük olmasi iyi bisey degil mi? Yanlis mi biliyorum?