Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cevabınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Bu gün gidip salık ocağında kan verdim. İki ay önceki değerimle aynı cıkarsa endokrine randevu alıçam. Gerki direk randevu alamıyoruz. Dahiliye yönlendirmesi gerekyormuş. Benim anlamadığım neden bana araşdırma hastsnesi bu konuyla ilgili bişey söylemedi. İki aya tüpbebek yapılacak Allah nasip ederse. Her hastane farklı kime inanıcağımıza şaşırdık. Sizin yazınızı okuyunca açıkcası biraz telaş yapdım. O üzden burasın gerçekdende çok faydalı buluyorum. Kim ne niyetle burdaysa Rabbim her kesin yardımcısı olsun.

Üzülme canım. Belki vardır bir bildikleri doktorların. Çünkü diğer değerlerin iyi idi senin . Belki de diğer hormonlarla birlikte değerlendiriyordır. Hemen kötüyü düşünme ve tahlili alınca doktora da danış.

Merhaba. Benim de yaşım 40 dolmak üzere. Şuan normal yolla olur belki diye uğraşıyorum. Maddiyat ve sgk karşılamadığı için şuan tüp bebek yaptıramıyorum. En son ekim ayında hormonlarıma baktılar. Sonra bakılmadı. Doktor gerek yok dedi. Biz vajinal muayene de daha net görüyoruz dedi. Son tahlilim nasıl sizce. Yorumlayabilir misiniz?

Tsh 1.886
Prolaktin 13.23
Fsh 8.27
Lh 5.06
Estradiol 43.58

Regl 3. Gün hormon tahlilleri hepsi

Biz ayni ayda baslıyoruz gibi, merkür retrosu var baslangiclar martin ilk haftasi olsun demişti burc yorumum ama ben onu dikkate almadım ama yıne o tarih geldi buldu beni. Asiri takip etmem ama sole bir bakarim burc yorumlarıma. Sozun kisasi tranfer martin sonuna kaldi gibi eger aksilik cikmazsa. Bazen teselli veriyorum kendıme bazen ağlıyorum bu aralar duygularımda karışık,
Ogle arası az kafa dinleyim dedim disari çıktım tanıdıklar yine sorular sorular tup bebek dusunmezmisin die. Ayakustude konusulmazki yav. insanlar merakli su an herkesin derdi benim çocuk doguramamam. Konu dönüp dolaşıp cocuga gelio.

Tsh gayet iyi.
E2 yumurta basina olmasi gereken değer tup bebek tedavisinde iğneler kullaninca büyümeye bagli artan değer.
Fsh 10ustu olunca azalmaya baslar die biliorum yumurtayi.
Isinizi sansa birakmayin değerleriniz guzel bence, takviye destegi alabilirsiniz.
Ne kadar süre denediniz

Ekimden beri deniyoruz. Yeni evliyim ben. Takviye derken mesela neler kullanmam lazım. Devlete gittiğim için çok bilgj vermiyor doktorlar.

+1 Bir mart sonu transferi de benden bakalım

Hayırlu olsun transferiniz, inşallah sıkıca tutunsun nurtopu gibi evlat olsun

Canım benim burçları boşver. Yeryüzünde milyarlarca insan var sana dediği ne malum. Enerji önemli söylemlerinle çekme kötüyü. Yoksa enerji tüm dünyayı dolaşır ve yine seni bulur. Yüzden bol bol olumlama yap. İyi düşün. İlk kalp atışını duyduğundaki mutluluğu olmuş gibi imgele hayal et. Kuantum diye bir gerçeklik var.

Bilmiyorum cnm ama içime korku girdi. 6 senedir 75 ml ilaç kullanıyorum. Altı ayda bir bakıyorum ama hep 2 lerdeydi. Şimdi 4,65 . Doktora göre normal . Ama araştırdım gerçekden düşük olması gerekiyor bebek düşünyorsansa. Senin bu arada tahlil sonuçların iyi canım, maşallah diğelim. Sana bi bigi vereyim bu çörekotu karışımı bende erken yumurtlama yapdı. Adetin 7 günü yumurtlama 8 gün çatlama oldu.yani bu gün. Şaşırdım nasıl ola bilir anlayamadım. Karışımı bırakdım. Adetin normalde 13 günü yumurtlama bazen 12 ci günü oluyordu. Bakalım tekrar oluçakmı. Takip ediçem ovilasyonla. Sen nasılsın? Tahlil yapdırdımmı?

Ekimden beri deniyoruz. Yeni evliyim ben. Takviye derken mesela neler kullanmam lazım. Devlete gittiğim için çok bilgj vermiyor doktorlar.
Kalite ile ilgili konular mutlaka var forumda gecmis sayfalari ve hepsini aratirsan mutlaka bulursun, devlet bilgi vermez burası olmasa bende bilmiyordum.
Arısutu, kuenzim q10, balik yagi, gibi.
Embrıyolog idil bozkurt var instada takip edebilirsin

İdil bozkurtu takip ediyorum. Dün gece inceledim intagramı komple. Bu gün arısütü bal polen propolis karışımım geldi. Kuenzim q10 voonka marka aldım o da yarına gelir. Balık yağı almadım omega falan ama çörek otu yağı ve çakşır köklü bitkisel karışımlı çay alayım diyorum bir de. Bunlar kafi gelir mi sizce

Benim bugün kahverengi akıntım geldi devamı gelecekmi bilmiyorum. Gebelik testi negatifti çünkü. Ben çörek otu bal tarçını her akşam sadece 1 tatlı kaşığı aldım. Eşime de verdim her akşam aç karnına. 11. Gün yumurta 20 mm di çatlama iğnesi ve 13. Gün de aşılama yapıldı. Yani klomen de kullandığım için az az her gün tükettim ve yumurta büyüyünce bıraktım. Öyle yazıyordu baktığım yerlerde. Regl 5. Gün başlayıp ve 11. güne kadar 6 gün kullandım.

Inan bana 1 tane dogursan 2.yi niye yapmiyorsunuz diyorlar.. millete gore hersey ne kolay..yada insanin ozelini didik didik etmek istiyorlar..

Maşallah vakit kaybetmeden baslamissin imprly de iyidir ve promotıl women. Bunlar bana iyi geldi, avakado, yeşillikler beslenme v. s.
Hadi bakalim 4olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…