- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.581
açelya hadi yol yapmadan bu süreci atlatmışsın o da kendi aklınla fikrinle kurtardın yoldanYok yol yapmadım Allahtan yoksa bu defa aglayarak dönerdim. Doktorumun hemsiresi telefonda dedi ki degeriniz 2.5 altina inmeden başlayamayiz.. Şansım yaver gitti yarin icin endokrine randevu aldim bakalim ilac dozu vs ayarlar artik.. Ya ben 1 aydir ilacı iciyorum.. O kadar da dikkat ettim ama 3.5 olan degerim hadi 3 e bari duşseydi niye tersine yukseldi aklim almiyor inan..
Ben varım transfer oldum şimdiBenimle birlikte gün sayicak olan yok sanırımÇarşamba kontrolüm var.cuma transfer olucam sanırım çok heyecanlıyım
Hayirli uğurlu olsun insallah gönlünce olurBen varım transfer oldum şimdikalan dondurulmuşları sıkışık değilsin dediler biraz bastırıp yaptılar transferi ne yapalım geçen sefer sıkışıktım tutmamıştı su içtim ama daha aşağı inmemişti demekki.
Evet. Yeni evlendim :)Ilk tedavimi sizin
Teşekkür ederim sağolun.Hayirli uğurlu olsun insallah gönlünce olur
İnşallah mutlu haberi burda peşpeşe paylaşırız canım sana canı gönülden dua ediyorum.Ben varım transfer oldum şimdikalan dondurulmuşları sıkışık değilsin dediler biraz bastırıp yaptılar transferi ne yapalım geçen sefer sıkışıktım tutmamıştı su içtim ama daha aşağı inmemişti demekki.
Teşekkür ederim sağol bende senin için dua edeceğimİnşallah mutlu haberi burda peşpeşe paylaşırız canım sana canı gönülden dua ediyorum.
Benim de 3.9.. sen ilaç kullaniyor muydun? Ne kadar süredir? Bugun doktora gittim 5-6 haftada ancak etki etmeye baslar ilaç dedi..Tsh i dusururmu tuzu biraksam.yapilcak bisey varmi su tsh için. 3.9cikti benimde.
Euthyrox 50mg. Benim vakit var 3hafta falan düzelor umarım. Regl 1hafta gec geldi buda etkileyebilir gibi.Benim de 3.9.. sen ilaç kullaniyor muydun? Ne kadar süredir? Bugun doktora gittim 5-6 haftada ancak etki etmeye baslar ilaç dedi..
Ben sana endokrinde özele gitme dedimKizlar deliricem ya dün ozel hastanede o kadar para verip tahlil yaptirdim tshim 3.9 cıktı.merkez baslayamayiz deyince burdaki kadin dogumcu randevumu falan iptal etmistim..bugun endokrine gittim devlet hastanesine. Az once tahlil sonuclarim cikmis ve tsh 2 yaziyor.. ben hangisine inanayim simdi boşu bosuna mi tedavim iptal oldu benim anlamis degilim..
Canim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..Ben sana endokrinde özele gitme dedim
tsh.da 2 iyi bir sayimi o da meçhul belki 1.5 iyidir.önümuzdeki ay daha iyi olur sanki.
Hastanen malesef sorunlu artık hatıralarina bu da eklendi
Vardır bir hayır bunda da en azından değerin büyük ihtimalle istenen aralığa inmiş sanırım.Canim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..
Merkez çok uzak değil ise bi dahakine kan tahlilini orda yaptır garanti olsun.Canim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..
TSH ın farklı çıkabileceğini bilmiyordum..muhtemelen değerin düştü senin,çünkü ilaç kullanıpta yükselmesi çok mantıklı değildi...hayırlısı olsun açelya 1 ay daha beklemen gerekiyormuşKizlar deliricem ya dün ozel hastanede o kadar para verip tahlil yaptirdim tshim 3.9 cıktı.merkez baslayamayiz deyince burdaki kadin dogumcu randevumu falan iptal etmistim..bugun endokrine gittim devlet hastanesine. Az once tahlil sonuclarim cikmis ve tsh 2 yaziyor.. ben hangisine inanayim simdi boşu bosuna mi tedavim iptal oldu benim anlamis degilim..
Aynen canim ya doktorumu arayip sordum bu degerlerin hangisine guveneyim diye.. 3.bir yerde yaptir dediTSH ın farklı çıkabileceğini bilmiyordum..muhtemelen değerin düştü senin,çünkü ilaç kullanıpta yükselmesi çok mantıklı değildi...hayırlısı olsun açelya 1 ay daha beklemen gerekiyormuş
İyakşamlar . Benim TSH 4.62 ve Unverstede tüpbebek yaptıranlar sırasındayım günümü bekliyorum. Doktor bana her hangibirşey söylemedi. Tüpbebek yapdırmaya engelmi bu değer? Bu konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirimCanim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..
Nerde baslayacaksiniz tedaviyeYaş 42 .yaklaşık 10 gün sonra tedaviye başlayacağım. Allah hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin. Pek umutlu olmamakla beraber heyecanlıyım
Bende geçen aya kadar bilmiyordum hatta 2 farkli yerde denemelerim oldu hicbiri bakmadi degerlerime..ama bu merkezde 2.5 üstünde ise transferi uygun görmüyoruz dediler.. netten arastirdim tiroidin normal olmamasi tutsa bile düşüğe, bebekte gelişim veya zeka geriligine, erken dogum vs bircok seye neden oldugundan hamileyken bile ilac kullanmayi gerektirebiliyormus..İyakşamlar . Benim TSH 4.62 ve Unverstede tüpbebek yaptıranlar sırasındayım günümü bekliyorum. Doktor bana her hangibirşey söylemedi. Tüpbebek yapdırmaya engelmi bu değer? Bu konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Bahçeci umutNerde baslayacaksiniz tedaviye