Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

açelya hadi yol yapmadan bu süreci atlatmışsın o da kendi aklınla fikrinle kurtardın yoldan tsh ın düşer inşallah bana hemen düşer gibi geliyor ama bilemem.neyse direne direne kazanacaksın inş sevgiler

Benimle birlikte gün sayicak olan yok sanırım Çarşamba kontrolüm var.cuma transfer olucam sanırım çok heyecanlıyım
Ben varım transfer oldum şimdi kalan dondurulmuşları sıkışık değilsin dediler biraz bastırıp yaptılar transferi ne yapalım geçen sefer sıkışıktım tutmamıştı su içtim ama daha aşağı inmemişti demekki.

Hayirli uğurlu olsun insallah gönlünce olur

İnşallah mutlu haberi burda peşpeşe paylaşırız canım sana canı gönülden dua ediyorum.

Kizlar deliricem ya dün ozel hastanede o kadar para verip tahlil yaptirdim tshim 3.9 cıktı.merkez baslayamayiz deyince burdaki kadin dogumcu randevumu falan iptal etmistim..bugun endokrine gittim devlet hastanesine. Az once tahlil sonuclarim cikmis ve tsh 2 yaziyor.. ben hangisine inanayim simdi boşu bosuna mi tedavim iptal oldu benim anlamis degilim..

Ben sana endokrinde özele gitme dedim
tsh.da 2 iyi bir sayimi o da meçhul belki 1.5 iyidir.önümuzdeki ay daha iyi olur sanki.
Hastanen malesef sorunlu artık hatıralarina bu da eklendi

Ben sana endokrinde özele gitme dedim
tsh.da 2 iyi bir sayimi o da meçhul belki 1.5 iyidir.önümuzdeki ay daha iyi olur sanki.
Hastanen malesef sorunlu artık hatıralarina bu da eklendi
Canim hastane derken benim tup bebek merkeziyle alakali bir durum degil..bulundugum sehirde yaptirayim sonuca göre tedaviye baslariz dendi yani hic merkeze gitmeden.. bende ptesi ozel bir hastaneye gittim tahlili yaptirdim 3.9 çıkınca telefon ettim dediler degerin 2.5 olmadan baslayamayiz.. bende sans eseri devlet hastanesinde endokrine bugune randevu buldum.. yeniden tahlil yapti sonuc 2.. olay bu yani..degerlerin arasinda bu kadar fark olmasi cok ilginc..eger degerim gercekten 2 ise tedavim bosu bosuna 1 ay daha uzadi.. yarin adetin 5.gunu sanirim baya gec kaldik..

Vardır bir hayır bunda da en azından değerin büyük ihtimalle istenen aralığa inmiş sanırım.

Merkez çok uzak değil ise bi dahakine kan tahlilini orda yaptır garanti olsun.

TSH ın farklı çıkabileceğini bilmiyordum..muhtemelen değerin düştü senin,çünkü ilaç kullanıpta yükselmesi çok mantıklı değildi...hayırlısı olsun açelya 1 ay daha beklemen gerekiyormuş

Aynen canim ya doktorumu arayip sordum bu degerlerin hangisine guveneyim diye.. 3.bir yerde yaptir dedi ayrica zaten bu ay artik iptal dedi.. gülsem mi aglasam mi bilemedim halime.. Bu kadar aksilik olsun bekle sonra yuzde 90 ihtimal olan negatifi görünce iyice yıkım olacak bana ona üzülüyorum..

İyakşamlar . Benim TSH 4.62 ve Unverstede tüpbebek yaptıranlar sırasındayım günümü bekliyorum. Doktor bana her hangibirşey söylemedi. Tüpbebek yapdırmaya engelmi bu değer? Bu konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim

Bende geçen aya kadar bilmiyordum hatta 2 farkli yerde denemelerim oldu hicbiri bakmadi degerlerime..ama bu merkezde 2.5 üstünde ise transferi uygun görmüyoruz dediler.. netten arastirdim tiroidin normal olmamasi tutsa bile düşüğe, bebekte gelişim veya zeka geriligine, erken dogum vs bircok seye neden oldugundan hamileyken bile ilac kullanmayi gerektirebiliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…