Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar hastaneden çıktım
Doktorum yoktu baska doktor vardi, bugun regl ikinci gunu ama bu ay kalsin dediler rahimi hazirlamamiz lazım gelecek regle bir hafta kala gelmemi söyledi benim olay marta kaldi. Boyle olan varmi kendimi hazırlayıp gitmiştim obur regle bir hafta kala nasil baslanir niye baslanir onuda anlamadım.

Benim hep okuduğum kalinlastirici ilac veriliyor, oda ikinci gun kist biseyde yok
neyse baslanirdi bir sekilde yine ertelendik vallahi

Benim hep okuduğum kalinlastirici ilac veriliyor, oda ikinci gun kist biseyde yok
neyse baslanirdi bir sekilde yine ertelendik vallahi
Vardir bir hayir diyoruz ama zaten yaştan dolayi her ayımız kiymetli.o yuzden benim ertelendikce sinirlerim bozuluyor..Ben bu defa doktorumu aradim yine ertelenirse bunyem kaldirmayacak yollara git gel yapmayi dedim.. ptesi bulundugum ilde baska bir doktorun muayene etmesine tamam dedi.. zaten gecen aydan butun ilaclarim hazirdi..

Belki rahim kalınlığı vs biseyler eksik kalmistir kafalarinda.. sende dondurulmus transferi olacaksin sanirim..

Kizlar bisey kafama takılıyor her ne kadar doktorlar bisey olmaz deselerde..simdi benim 3 lü dondurulmus var..bunlardan 2 si transfer olacak kalan 1 tanesi geri dondurulacak.. boyle çözülüp tekrar dondurunca bozulmuyor mu embriyolar?

canim hayirlisi olsun.ama bildigim kadariyla ztn oyle oluyor transfer hazirligi.bende de oyle olmustu.zaten 1 kere transfer olabildim sukadar tedavide ya oda ayri neyse,dr um transfer olmak istedigin aydan onceki ay,reglinin 17 -18 . gunu gel demisti.benim döngum 25-26 gunde bir.yani gene 1 hafra onceye geliyor.vardir herseyde bir hayir,gec olsun güc olmasin

Standart ikinci gunu baslanir die hesap etmişim bir hafta önceden baslanilmasi şaşırttı duymamıştım, hayırlısı.
Sizler onden başlıyorsunuz heyecanımız sizler için.

Standart ikinci gunu baslanir die hesap etmişim bir hafta önceden baslanilmasi şaşırttı duymamıştım, hayırlısı.
Sizler onden başlıyorsunuz heyecanımız sizler için.
yani bu konuda cok tecrubem yok biliosun.açikcasi neden die hic dusunmedim oyle yaptiginda dr.he ama aralik ayinda bahcecideki tedavimde ; 1 embriom olmustu ve havuz yapmak istemezsen gel adetinle transfere baslayalim dedi drum.biz tedaviyi sectik birkez daha.yani transfer olsaydim direk adetle gidicektim
ama hic dusunme bunlari,elbet vardir bir aciklamasi.ne demisler hastalik yoktur hasta vardirhe baktin hala takilio aklin,yarin ara sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…