Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba.ben 40 yaşındayım havuz yöntemi yapıyoruz 1. Toplamam Eylül'de oldu 5 yumurta toplandı 4 dollendi.2 tanesi 5. Günde donduruldu.ocak sonuna doğru 2. Tedavimizi olduk 6 yumurta toplandı 5 i dollendi hepsi Son ana kadar durdu ancak gelişimleri biraz yavaş diye 6. Güne beklediler Sadece 1 i blastokist oldu ve donduruldu.digerleri maalesef olmadi.ben ve eşim joubert sendromu tasiyicisiyiz 12 yaşında joubert sendromlu bir kızımız var o yüzden embriyolara pgt yapılacak.tabinhem joubert sendromu elenecek hem yaş itibariyle diğer anomalilere bakılacak.aranizda pgt yada pgs yaptırıp 3. Günde embriyolarina biyopsi yapılan varmı.tutturdular 5. Gün diye benim embriyoların hepsi 3. Günde çok iyi iken 5. Günde gelişimleri yavaşlıyor.5. gün yerine 3. Gün biyopsi yapılsa ne olur.tamam.5. gün daha garanti ama sonuçta bu da bir ihtimal.en azından zaten bizim gibi yaş itibariyle az embriyosu olanların riske edilmesi saçma geliyor.varmi 3. Gün biyopsisi yaptiran

Ben bugün 2.kan testimi olacağım, çok heyecanlıyım. Dün eşimle çok kötü kavga ettik (başka bir sebepten), acaba kötü bir şey olmuş mudur diye korkuyorum 😦
Bizim stres bize yeter biraz idare şart . Bu kadar tedavi gör ilaci, gidip gelmesi yorulan kadin oluyor. Alttan alinabilir kisa bir surede olsa. Sen icini ferah tut ve sakin ol simdi stresin zamani degil. Pozitif almissin gözün aydın

Ben bugün 2.kan testimi olacağım, çok heyecanlıyım. Dün eşimle çok kötü kavga ettik (başka bir sebepten), acaba kötü bir şey olmuş mudur diye korkuyorum 😦
Pozitifi görmüşsünüz gözünüz aydin.. Olumlu sonuc alanlar buraya yazsa bize de umut olsa diye bekliyorum..

Bizim stres bize yeter biraz idare şart . Bu kadar tedavi gör ilaci, gidip gelmesi yorulan kadin oluyor. Alttan alinabilir kisa bir surede olsa. Sen icini ferah tut ve sakin ol simdi stresin zamani degil. Pozitif almissin gözün aydın
Evet ben de zaten o anlayışı o özeni görmediğim için çok kötü oldum dün, ben neler yaşıyorum beni nelerle üzüyor diye. Dünden beri çok kötüyüm, inşallah bugünki testim olumlu çıkar

Evet ben de zaten o anlayışı o özeni görmediğim için çok kötü oldum dün, ben neler yaşıyorum beni nelerle üzüyor diye. Dünden beri çok kötüyüm, inşallah bugünki testim olumlu çıkar
Cikinca yaz sonucu. Gecici bu durumlar sikma canini.

Kizlar bugun başlayacaktık ama tsh ilac kullanmama rağmen daha da yükselmiş.Bu ay da iptal.. hatta önümüzdeki aya bile yetismeyebilir.. önce endokrine gidip degerinizi düşürün dediler..Yine son söz: vardır bunda da bir hayır!!
Açelya vardır bir hayır evet...bazen dozu yanlış ayarlayabiliyorlar...belki 15 günlük aralarla gitsen dozu tutturmak için zamandan kazanabilirsin..inşallah yol yapmamışsındır bu sefer

Açelya vardır bir hayır evet...bazen dozu yanlış ayarlayabiliyorlar...belki 15 günlük aralarla gitsen dozu tutturmak için zamandan kazanabilirsin..inşallah yol yapmamışsındır bu sefer
Yok yol yapmadım Allahtan yoksa bu defa aglayarak dönerdim. Doktorumun hemsiresi telefonda dedi ki degeriniz 2.5 altina inmeden başlayamayiz.. Şansım yaver gitti yarin icin endokrine randevu aldim bakalim ilac dozu vs ayarlar artik.. Ya ben 1 aydir ilacı iciyorum.. O kadar da dikkat ettim ama 3.5 olan degerim hadi 3 e bari duşseydi niye tersine yukseldi aklim almiyor inan..

Kizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
İnşaAllah güzel haberler alırsın canım. İstanbul da nereyi tercih edeceksin. Ücret olarak bilgin var mı

Yok yol yapmadım Allahtan yoksa bu defa aglayarak dönerdim. Doktorumun hemsiresi telefonda dedi ki degeriniz 2.5 altina inmeden başlayamayiz.. Şansım yaver gitti yarin icin endokrine randevu aldim bakalim ilac dozu vs ayarlar artik.. Ya ben 1 aydir ilacı iciyorum.. O kadar da dikkat ettim ama 3.5 olan degerim hadi 3 e bari duşseydi niye tersine yukseldi aklim almiyor inan..
İyi sevinmedim gelip dönmediğine...aynı doktora gitmiyorsundur inşallah..dediğim gibi dozunu ayarlamak zaman alabiliyor...en son endokronolojiye 1,5 ay önce gitmiştim,o ara estrofem kullanıyodum ,dozumu değiştirmişti mesela değer normal çıkmasına rağmen...varsa kullandığın başka ilaç belirt mutlaka tek tek. Yetersiz gelmiş...

İyi sevinmedim gelip dönmediğine...aynı doktora gitmiyorsundur inşallah..dediğim gibi dozunu ayarlamak zaman alabiliyor...en son endokronolojiye 1,5 ay önce gitmiştim,o ara estrofem kullanıyodum ,dozumu değiştirmişti mesela değer normal çıkmasına rağmen...varsa kullandığın başka ilaç belirt mutlaka tek tek. Yetersiz gelmiş...
Ben hic endokrine gitmedim ki canim tiroid ilacını tüp bebek merkezindeki doktorum başlamıştı.. Baska da bir ilac kullanmiyorum suan sadece degeri düşürmeye çalışacağız insallah cok uzun sürmez.. Gecikdikçe zaten cok saglam olmayan sinirlerim iyice yıpranıyor ..

Ben hic endokrine gitmedim ki canim tiroid ilacını tüp bebek merkezindeki doktorum başlamıştı.. Baska da bir ilac kullanmiyorum suan sadece degeri düşürmeye çalışacağız insallah cok uzun sürmez.. Gecikdikçe zaten cok saglam olmayan sinirlerim iyice yıpranıyor ..
Düşer düşer merak etme ,o bekleme olayı sinir bozucu evet..ama dediğin gibi vardır bir hayır...

Kizlar bugun başlayacaktık ama tsh ilac kullanmama rağmen daha da yükselmiş.Bu ay da iptal.. hatta önümüzdeki aya bile yetismeyebilir.. önce endokrine gidip degerinizi düşürün dediler..Yine son söz: vardır bunda da bir hayır!!
Sitres yapma sitresle artıyodur. Tuzu bırak düşmesi için yediklerine dikkat et

Vardir bir hayir diyoruz ama zaten yaştan dolayi her ayımız kiymetli.o yuzden benim ertelendikce sinirlerim bozuluyor..Ben bu defa doktorumu aradim yine ertelenirse bunyem kaldirmayacak yollara git gel yapmayi dedim.. ptesi bulundugum ilde baska bir doktorun muayene etmesine tamam dedi.. zaten gecen aydan butun ilaclarim hazirdi..
Senin yaş kaç Açelya?

X