- Konu Sahibi akideciknane
- #76.341
Amin hepimizin inşallahÇok çok teşekkür ederim bilgiler için. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizin inşallahÇok çok teşekkür ederim bilgiler için. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekleyeceğim
Bana hiç test yapmamışlardı tüp bebekten 2 ay önce test yaptırmıstım onlara bile bakmadan direk iğne verdiler hepte aynı doz. Demek yanlış yapmışlar o zaman bişey bilmiyordum.Merhabalar,
Adetin ikinci gunu muayeneye gidiyorsun ve doktor kac yumurta olduğuna bakip kan testleri yapip ilac dozunu ayarlıyor. Ona gore bir igne veriyor. 4 gun boyunca igneyi kullanıp doktora gidiyorsun muayene edip yumurtalarin ne kadar büyüdüğünü bakiyor. Ayni zamanda bir igne daha veriyor. Bu ek verdiği igne yumurtalar çatlaması diye oluyor. Sonrasinda 3 gun sonra gidiyorsun muayene edip ne zaman yumurtalarin toplanacağı soyluyor. Bu yumurta toplama işlemine opu deniliyor. Bunu söylemeden önce yine senden kab testi istiyor. Yani toplam olarak 10 12 gunluk bir surec oluyor.
Yumurta toplandiktan sonra esinden de ayni gun sperm aliniyor. Laboratuvarda bunlar dollenihor. 5 gun sonra ise doktora gidiyorsun sqna dollenmis olan embriyolarsan en iyi 2 tanesini transfer ediyorlar.
Burda 5 gun sonra mi transfer edecekler ya da embrjyolari dondurup sonra mi transfer edecekler doktor karar veriyor.
Canim belki sayıya göre ya da olcuye gore vermiştir. Doktorun kimdi?Bana hiç test yapmamışlardı tüp bebekten 2 ay önce test yaptırmıstım onlara bile bakmadan direk iğne verdiler hepte aynı doz. Demek yanlış yapmışlar o zaman bişey bilmiyordum.
Yok canim 3. Gunde baslayadabilirler, ilk gunde de başlayabilirler. Bence muhakkak muayeneye gidinTüh keşke daha önce sorsaymisim size. Adetimin 3. günü bugün. Gelecek ayi beklemek gerekecek o zaman.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Canim ben de de ilk tedavi olduğum yerde bir şeye bakılmadan 225 2 toz 1 su merionel verildi. Sonra kimle konuşsam adam bu sekilde veriyormus. Zaten az yumurta olgunlaştı.az yumurta toplanmıştı.fsh 13,5 lardayken verdikleri doz 375 iken 8,50 iken verilen 425 di ??? Ayrıca ilk tedavi olduğum yerde hiç birşeyime bakmadan direk 275 doz ilaç verilmişti
Merhabalar, inşallah güzel haberler alırsınız, eşler için hangi vitamini kullanmak gerek pekiMerhaba,bende 38 yaşındayım, ilk evliliğimden 12 yaşında kızım var,eşiminde ilk evliliğinden 22 yaşında oğlu var,9 senelik 2.evliliğim var,başlarda bizde olur dedik önemsemedik,5.seneden sonra denemeye karar verdik malesef normal yollarla hamile kalamadım,1. tüp bebek denememi acıbadem hastanesinde yaptım, hiç bir şey bilmeyerek hamile kaldım kalp atışlarınıda duymuştuk bebişimin ,eşimin morfoloji değerleri çok düşük haldeyken bizi tedaviye başlatmış doktor,bize ne vitamin ne herhangi bir ilaç önermedi bile ,2 ve 3. Tedavimde ssk da da yaptım malesef yine negatif,şimdi 4.denemeden transferim oldu gün sayıyorum sonuç için,bu süreçler baya uzun mutlaka sizi ve eşinizi beraber değerlendiren ve işi ticari değil profesyonel olarak yapan bir merkez bulursunuz inşallah,bu süreçtede mutlaka tüm kan değerlerinize baktırın sizin yumurta kaliteniz için mutlaka vitsminler kullanın ve eşinizde de eğer morfolojide sorun varsa gerekli vitaminleri kullanın başa dönmemek için,biz çok bilgisiz başladık bu süreçlere malesef,inşallah sizin kolay olsun
Merhabalar, inşallah güzel haberler alırsınız, eşler için hangi vitamini kullanmak gerek peki
Tayfun Alperdi Samsunda. Banada 225 gonal f birde merional vermişti hatta herkese aynı veriyorlar. Size bu tedavide kaç doz verilmişti.Canim belki sayıya göre ya da olcuye gore vermiştir. Doktorun kimdi?
Kızlar evde bu prodoctor test vardı onlarda silik çizgi çıktı transfer 5 ocaktı test bozuk oluyor yazmışlar burada bazı gruplarda gittim eczaneler kapalı nöbetçi eczanede uzaktı neyse yanlızım bide bi predictor testi buldum estrofemim de bitiyormuş ondan sipariş ettim.Geldim predictor u de yaptım silik çizgi çıktı. Bu arada sabah bi silik çizgi yı göremedim sanıp gözyaşı akıttım. Neyse artık devamı olur mu bilmiyorum kısmet.Pazartesi test günüm normalde.Bugün 11.gün sabah sanırım. Iki tane 3. gün koyulmuştu.Eczaneden ucuz testlerden al istersen onlarda bile çok rahat çıkıyor. Senin test günün dimi 10 günü geçti sanki ?? Bizide haberdar et Merak ediyorum güzel haberlerini
Proxeed plus ve keçiboynuzu özü ile baya farketmişti bizimMerhabalar, eşleriniz hangi takviyeleri kullanıyor yada kullandı eşimede almak istiyorum malum sigara çok içiyor neyapmam lazım, hiç test yapmadı, dra gitmeden takviye kullansın diyorum
Hadi inşallah devamı gelsin silik çizgiyle yolun önemli kısmını tamamladın inşallah bundan sonra her ikinizde sağlıklı bir şekilde günler haftalar aylar geçirin hayırlısıylaKızlar evde bu prodoctor test vardı onlarda silik çizgi çıktı transfer 5 ocaktı test bozuk oluyor yazmışlar burada bazı gruplarda gittim eczaneler kapalı nöbetçi eczanede uzaktı neyse yanlızım bide bi predictor testi buldum estrofemim de bitiyormuş ondan sipariş ettim.Geldim predictor u de yaptım silik çizgi çıktı. Bu arada sabah bi silik çizgi yı göremedim sanıp gözyaşı akıttım. Neyse artık devamı olur mu bilmiyorum kısmet.Pazartesi test günüm normalde.Bugün 11.gün sabah sanırım. Iki tane 3. gün koyulmuştu.
Amin valla bana silik çizgi yi de göremeyeceğim gibi geliyordu bakalım neler olacak. Güzel dileklerin için teşekkürler hepimize inşallah.Hadi inşallah devamı gelsin silik çizgiyle yolun önemli kısmını tamamladın inşallah bundan sonra her ikinizde sağlıklı bir şekilde günler haftalar aylar geçirin hayırlısıyla
Şükür yaaa nasıl güzel haberle uyandik şükür sağlıkla ilerlesin inşallahAmin valla bana silik çizgi yi de göremeyeceğim gibi geliyordu bakalım neler olacak. Güzel dileklerin için teşekkürler hepimize inşallah.
Amin her gün hepimize umut dolu haberler alalım inşallah.Şükür yaaa nasıl güzel haberle uyandik şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
225 gonal f 150 merionel, gonsl f in dozu hep degisti amaTayfun Alperdi Samsunda. Banada 225 gonal f birde merional vermişti hatta herkese aynı veriyorlar. Size bu tedavide kaç doz verilmişti.