- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.381
Aminhakkinda hayirlisi olsun..malesef ne soylenecek ne de yapilacak baska birseyimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminhakkinda hayirlisi olsun..malesef ne soylenecek ne de yapilacak baska birseyimiz var
Evet 2 tane
Haklısınız öyle oluyormuş burada okuduklarimizdan ne hikayeler var kısmet ben kalitelerini sormadım moralim bozulmasın zaten farketmiyor diye 3.gündü hepsi günlerine göre gidiyorlar denildi bak ne güzel görünüyorlar deyip iki tane koydular.en azından dondurulmusları deneme hakkımız olur geçen sefer böyle bir durumda yoktu.En azından dondurulmuşlarınız var. Bazen hiç ummadığınız kalitesi düşük denilen tutunuyor. Doktorlar her zaman iyi kalitedekini vermeyi tercih ediyor haklı olarak. Ama Yüce yaradan bilir en iyisini. O kalitesi düşük denilen tutunuveriyor.
zor bir duygu istemediğimiz bir sonuç...hakkında hayırlısı olsun inşallah donmuşlarınla hamile kalırsın mutlu haberini paylaşırsınHaklısınız öyle oluyormuş burada okuduklarimizdan ne hikayeler var kısmet ben kalitelerini sormadım moralim bozulmasın zaten farketmiyor diye 3.gündü hepsi günlerine göre gidiyorlar denildi bak ne güzel görünüyorlar deyip iki tane koydular.en azından dondurulmusları deneme hakkımız olur geçen sefer böyle bir durumda yoktu.
Ne kadar etkileyici ve umut verici..43 yaşında ilk çocuğumu kucağıma aldım (doğal hamilelik)
İleri yaşlarda da hamilelik mümkün, bu yazıyı başarısız tüp bebek denemesi yaşamış olanlar için yazdım. 43 yaşında doğal yolla hamile kaldım.www.kendinleilgilen.com
darısı başımıza43 yaşında ilk çocuğumu kucağıma aldım (doğal hamilelik)
İleri yaşlarda da hamilelik mümkün, bu yazıyı başarısız tüp bebek denemesi yaşamış olanlar için yazdım. 43 yaşında doğal yolla hamile kaldım.www.kendinleilgilen.com
Sağolun inşallahzor bir duygu istemediğimiz bir sonuç...hakkında hayırlısı olsun inşallah donmuşlarınla hamile kalırsın mutlu haberini paylaşırsın
Daha once tup denediniz mi? Denediyseniz ve olmadiysa test sonuclarini bekleyip tüple devam edin.. ben bosu bosuna 5 asilama oldum o nedenle pek tavsiye etmem..Kızlar eşimle benim genetik test sonuçları hala çıkmadı yeniden tüp bebek için o sonuçları bekliyorum elim kolum bağlı kaldım. Normal denicemde eşimde ereksiyon problemi başlamıştı ondan tüp bebek yapmıştık zaten. Aşılama yaptırcaktım çok düşük olasılık diye yaptırmadım sizce napim yaptırimmi.
Aşılama zaman kaybı Ayşe...bizler için 2-3 kat zaman kaybı..Kızlar eşimle benim genetik test sonuçları hala çıkmadı yeniden tüp bebek için o sonuçları bekliyorum elim kolum bağlı kaldım. Normal denicemde eşimde ereksiyon problemi başlamıştı ondan tüp bebek yapmıştık zaten. Aşılama yaptırcaktım çok düşük olasılık diye yaptırmadım sizce napim yaptırimmi.
Denemez miyim. Bir kere opu oldum. 5.gün 5 embriyom olmustu. 3 transfer iki boş gebelik bir negatif yani hikayem pek içaçıcı değilaşılamanın zaman kaybı olduğunu biliyorum ama ben tam çocuk yapmaya karar verdim eşimde problem başladı normal deneyemedim hiç o yüzden aşılamada normalden farksız ya hem sonuçlar çıkana kadar denesem mi diye düşünmüştüm ama vazgeçtim sayılır.Daha once tup denediniz mi? Denediyseniz ve olmadiysa test sonuclarini bekleyip tüple devam edin.. ben bosu bosuna 5 asilama oldum o nedenle pek tavsiye etmem..
Canim bende de esimde problem var. Biz tup bebek yapiyoruz. 2. Opuya da subat regl ile basliycazDenemez miyim. Bir kere opu oldum. 5.gün 5 embriyom olmustu. 3 transfer iki boş gebelik bir negatif yani hikayem pek içaçıcı değilaşılamanın zaman kaybı olduğunu biliyorum ama ben tam çocuk yapmaya karar verdim eşimde problem başladı normal deneyemedim hiç o yüzden aşılamada normalden farksız ya hem sonuçlar çıkana kadar denesem mi diye düşünmüştüm ama vazgeçtim sayılır.
Sen başlamıştın ngs ye göndermedin mi? Öyle hatırlıyorum sanki.Canim bende de esimde problem var. Biz tup bebek yapiyoruz. 2. Opuya da subat regl ile basliycaz
Evet gönderdim ama bir embriyo havuzu yapmak istiyoruz. Daha ordan ne geleceği de belli degil. Rn azindan bir toplama daha yapalim su an vaktimiz varken diye düşündük.Sen başlamıştın ngs ye göndermedin mi? Öyle hatırlıyorum sanki.
İyi yapmışsın o zaman hayırlı olur inşallah.Evet gönderdim ama bir embriyo havuzu yapmak istiyoruz. Daha ordan ne geleceği de belli degil. Rn azindan bir toplama daha yapalim su an vaktimiz varken diye düşündük.
Cunku ilerde home office calisma düzeni bitince tekrar toplatmak cok zor olacak benim için.
Merhaba arkadaşlar benim bugün kontrolum vardı tedavim iptal oldu E2 değerim dusukmus.bana önereceğiniz bı kur takviye varmı çok üzgünüm
Insallah canim.İyi yapmışsın o zaman hayırlı olur inşallah.
Hayıt tohumu. Her sabah ve akşam havanda dövdüğüm bir tatlı kaşığı dolusu hayıt tohumunu, bala karıştırıp 3 ay yemiştim. Ayrıca Saraçoğlu’nun sitesinden aldığım testere dişli aslan pençesi bitkisinin çayını yapıp sabah akşam içtim. E-2 değerim düzeldi. Bir arkadaşım da 3 ay C- life ballı macun kullanmıştı ve memnun kalmıştı. Çok zor bir süreç, yıpratıcı, üzücü, hayal kırıklıkları İle dolu.. üzülmemek olmuyor biliyorum. Lütfen toparlanın ve baştan başlayın.