Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizde mi 83 lusunuz? ayni yastayiz. bu yazdığınız bana umut oldu. Tedaviniz nerede olmustu? Insallah benim de 5. Gune cok sayıda embriyo kalir da ngs de cikacak sans artar

Hiç anlamadığım bir konu ama illa biri seçilecekse, 2. embriyo daha mantıklı geliyor. En azından sadece 2 kromozunu şüpheli gelmiş. İkisinide mi koydurtsan Peri.
2. Embriyonun mozaik oranı düşük ama 21. kromozon down sendromu o ürkütücü. Ve hiç 21 kromozom da transfer yapmamış Memorial

Sizde mi 83 lusunuz? ayni yastayiz. bu yazdığınız bana umut oldu. Tedaviniz nerede olmustu? Insallah benim de 5. Gune cok sayıda embriyo kalir da ngs de cikacak sans artar
Zeynep hanım, hücre kalitenizi etkileyen, yaşam şeklinizi ve beslenme tarzınızı anlatır mısınız?
Başlayınca anlatması çok uzun ama herkesin bildiği vitaminlere ilave olarak egzersiz özellikle yürüyüş yaptım kan dolaşımının çok önemli olduğunu doktorlardan da öğrendim sonradan. Tavuk hiç yemedim, paketli gıda pek yemedim, eti çok azaltmıştık. İyi kalitede omega 3.ü evlenmeden önce de kullanıyordum. Toplamadan önceki 3 aylık dönemde, omepa q10, NAC, Alpha lipoic asit, gonamax dönüşümlü impryl, resvaratrol (100mg), ester C kullanmıştım. Ama şuan olsa lipozomal glutatyon kullanırdım ya da damar yoluyla glutatyon ve c vitamini takviyesi alırdım.Ve gluten ve süt ürünlerinden uzak dururdum kesinlikle. Instagramdan Levent sepit, Aytaç karadağ’ ı takip etmenizi tavsiye ederim. Mitokondri sağlığı için gerçekten güzel bilgiler veriyorlar

Teşekkürler. Mitokondri enerjisi için diğerlerinin hepsini doktorlardan, yabancı bilimsel çalışmalardan biliyorum. Sadece süt ürünlerinin mitokondri sağlığı için uygun olmadığını bilmiyordum. Teşekkürler çok değerli bileğiler verdiniz

Maşallah. Transfer oldunuz mu o embriyolarla.

İkisinide ettir belki rahimde düzeleceklerdir. Şans ver.

Dualarım seninle açelya umarım herşey çok güzel geçer. ❣

hayırlısı olsun Perry memorial ne diyecek en önemlisi
kaçıncı tedavin bilemedim.ama 6.7 tedavisinde ilk kez ngs ye gönderip ilk kez sağlıklı embriyosu gelen eski üyeler var.bebeği oldu çoktan.sonuç olarak önümüzdeki ay yeniden tedavi görsen ve yeniden ngs ye göndermen de bir seçenek.5-6-7 tedavi bize normal kalıyor

Yok tatlım yaa tedavi olayı benim için bitti artık eşimde istemiyor. Bizden önemli değil çocuğumuz olmazsa olmasın biz mutluyuz senle diyor. Hak veriyorum da 2 yıldır tek konumuz bu oldu hiç bir plan yapamıyoruz önümüzü göremiyoruz. Heba olmasındansa mozaiklere şans vermeyi düşünüyorum yada yaradan nasip eder belki sağlıklı bir evladım olur bilmiyorum. Memorial öncelikle yeni bir toplama önerdi ama bunlarda denenebilir seçim sizin dedi.

çok güzel düşünmüşsün tümüyle haklısın Memorialin cevabının benimle aynı olmasına güldüm
bence de maddi manevi külfet olduğu yerde dur demek lazım mantıken.eşler bu konuda çok haklı benim eşimde öyleydi.inşallah hakkında hayırlısı olsun bebişin gelsin

Eğer anne rahminde düzelme ihtimali varsa ve geçmişte de sürekli transfer edilemez şeklinde döndü ise bence denenebilir. Siz neye karar verdiniz? Biz de neredeyse 10 kez tüp bebek denedik. İlk üç transfer sonrası genetik inceleme yapıldı tüm toplananlara. Bu ilk üç transferde incelemeden transfer edildi ve kürtaj ile sonuçlandı. Sonraki toplananlarda da genetikten hiç sağlıklı embriyo bulamadık. En son bir tane bulduk o da kimyasalla sonuçlandı. Bu ay tekrar yumurta toplanacak ve genetiğe göndereceğiz. Çok zor ama hep bir ümit de var içten içe. Ne olur sen de ümidini kaybetme.

..pericim..icinde bulundugun durumu hepimiz cok iyi anliyoruzdur eminim..benim acimdansa durum, bilmiyorum empati paralleligini bu anlamda kurmam sana nasil gelir ama, iki sonradan olma engelli kardesim var, kardes olarak deneyimlerim bir yana, Annecigimin amansiz mucadelesini dogdugum an itibariyle yasayan biriyim..kelimelere filan sigmaz..hele o emanet konusu..Annem bana birsey olursa diyor..hemen ardindan ben olmazsam ...diyorum..bu hic bitmeyen aci bir kaygi.Ama tuhaf bir sekilde bu olumsuz durum beni belki dunyanin en olumlu insani yapmistir
yanisi seni cok iyi anliyorum zor bir karar, kaderin onune gecilmiyor inananlar icin durum boyle elbette. Ama bahşettigi akil yurutme, bilimin projeksiyonunu iyi okuma kismi yadsinamaz.
2 kere ngs siz ( kendime kayiplardan ders cikarttiktan sonra da) genetik temiz cikmasina ragmen 2 kez de ngs li deneme yapmis biri olarak
bu kromozom olasilik hesaplarinin, daha onceki benzeri oranlilarin konmasindaki varsa istatistiklerini hocalarinin gorusuyle iyice degerlendirmeniz. Nihayetinde saglikli baslayan biz yastan kucuklerde de sonradan bebegin iceride sagliksiza donebildildigini de goruyoruz. Ama belli oranda sagliksiz gorunen bir embriyonun iceride kendini tamamlamasinin tibben karsigini; duygusal bedensel olarak buna inanman eksi arti sonuclarini gogusleme karari tum bunlardan sonra sen ve esinde sen zaten bunlara biliyorum ki vakifsin
dualarim hep sizlerle

Yeni tedaviniz başarılı olsun :) NGS’den sağlıklı gelen kimyasalla mı sonuçlandı?

Yeni tedaviniz başarılı olsun :) NGS’den sağlıklı gelen kimyasalla mı sonuçlandı?
Çok teşekkür ederim bir umut yeniden yola koyulduk işte. Maalesef öyle oldu. 8. gün beta testim 26 iken gittikçe düştü ve tutunamadı. Benim cd56 değerim çok yüksekti şimdi eğer transfere kadar gidebilirsek sağlıklı embriyo yakalayıp bu değeri önce düşüreceğiz serumlarla.

Arkadaşlar yeni arkadaşlarında sonuçlarından anladığım kadarıyla sağlıklı embriyo gelme olasılığı çok düşük ve ben bunun sebebini laboratuvar ortamına bağlıyorum. Yeterli teknikleri teknik bilgileri yok hiçbir merkezin para tuzağı gibime geliyor artık.

Son düzenleme:
Ayse ya da bizim embriyolae cok kotu. Miller bir tane tup bebek yapip genetik soruna ragmen ngs yapmayıp tutuyor bebek sagliklo oluyor. Bizde hic genetik sorun yok, dusukler var ngs ye gidiyor.

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın valla kizlar.

Keşke dediğiniz gibi laboratuvardan olsa, o zaman ngsye göndermeden transfer ettiklerimizden biri sağlıklı çıkar ve tutunur güzelce.

Keşke dediğiniz gibi laboratuvardan olsa, o zaman ngsye göndermeden transfer ettiklerimizden biri sağlıklı çıkar ve tutunur güzelce.
Yaştan dolayı zaten bizim bozuk olabilir de. Gençlerdede aynı sorunlar oluyor sağlıklı gelmeme, sağlıklı geleninde düşmesi doktorlarda bişey diyemiyor. Şaşırdık kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…