..pericim..icinde bulundugun durumu hepimiz cok iyi anliyoruzdur eminim..benim acimdansa durum, bilmiyorum empati paralleligini bu anlamda kurmam sana nasil gelir ama, iki sonradan olma engelli kardesim var, kardes olarak deneyimlerim bir yana, Annecigimin amansiz mucadelesini dogdugum an itibariyle yasayan biriyim..kelimelere filan sigmaz..hele o emanet konusu..Annem bana birsey olursa diyor..hemen ardindan ben olmazsam ...diyorum..bu hic bitmeyen aci bir kaygi.Ama tuhaf bir sekilde bu olumsuz durum beni belki dunyanin en olumlu insani yapmistir
yanisi seni cok iyi anliyorum zor bir karar, kaderin onune gecilmiyor inananlar icin durum boyle elbette. Ama bahşettigi akil yurutme, bilimin projeksiyonunu iyi okuma kismi yadsinamaz.
2 kere ngs siz ( kendime kayiplardan ders cikarttiktan sonra da) genetik temiz cikmasina ragmen 2 kez de ngs li deneme yapmis biri olarak
bu kromozom olasilik hesaplarinin, daha onceki benzeri oranlilarin konmasindaki varsa istatistiklerini hocalarinin gorusuyle iyice degerlendirmeniz. Nihayetinde saglikli baslayan biz yastan kucuklerde de sonradan bebegin iceride sagliksiza donebildildigini de goruyoruz. Ama belli oranda sagliksiz gorunen bir embriyonun iceride kendini tamamlamasinin tibben karsigini; duygusal bedensel olarak buna inanman eksi arti sonuclarini gogusleme karari tum bunlardan sonra sen ve esinde
sen zaten bunlara biliyorum ki vakifsin
dualarim hep sizlerle