-
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.001
Selam. Gittin mi doktora, nasıl bir tedavi önerdi?8 deneme bu ay yaparım genelde 3.gune iki embiryo oluyor 3 tedavi şansı verdim kendine yani 10 deneme 6 embiryo tek seferde transfer etsinler diye düşünüyorum.yasak bu ama daha fazla hormon almak istemiyorum memede ilaca bağlı sorun ler çıktı.Bu kararın doğru mu
İyi yapmışsın.fsh olsa yüksekligini anlarım da bunları bilmiyorum.hayırlısı olsun inşMerhaba Arkadaşlar bu ay tedaviye baslamktan vazgectim randevumu iptal ettim.Baska bir hastaneye gidip hormon değerlerine baktirdim .Takviye kullanali bir ay daha olmadı biraz daha kullanayim dedim.Bir sonraki adet kadar once gidip konusayın dedim.Bu arada sizin kullanmam gereken bir takviye öneriniz var mi.Tesekkut ederim ilginize arkadaşlar. Hormon sonucumda prolaktin 18.72, LH 9.10 progesteron 1.38 , E2 32.95 çıkmış.sizce nasil
Omepa bir marka güzelim. O10 ve Vm olarak 2 çeşit multivitamini var.omepa Q10 olan daGünaydın canlar bir arkadasa vit bakiyoruz omepa nedir yani marka midır omepa mi alsak icinde kac mg omega ve quenzum vardir
Yanlış bilmiyorsam bu baktırdığın hormonlar amh fsh gibi sabit değerler değil hergün farklı çıkar Progesterona mesela adeti 21.gunu baktiriyorlar doktorlar o gün ki değeri olcuyorlar diğerlerini de adetin 2 . GünüMerhaba Arkadaşlar bu ay tedaviye baslamktan vazgectim randevumu iptal ettim.Baska bir hastaneye gidip hormon değerlerine baktirdim .Takviye kullanali bir ay daha olmadı biraz daha kullanayim dedim.Bir sonraki adet kadar once gidip konusayın dedim.Bu arada sizin kullanmam gereken bir takviye öneriniz var mi.Tesekkut ederim ilginize arkadaşlar. Hormon sonucumda prolaktin 18.72, LH 9.10 progesteron 1.38 , E2 32.95 çıkmış.sizce nasil
Teşekkür ederim .Hormon değerlerim ne durumda hakkında bilgi edineyim dedim.pazartesi gününe herhangi bir yerde kadın doğuma randevu aldım bakalım..Yanlış bilmiyorsam bu baktırdığın hormonlar amh fsh gibi sabit değerler değil hergün farklı çıkar Progesterona mesela adeti 21.gunu baktiriyorlar doktorlar o gün ki değeri olcuyorlar diğerlerini de adetin 2 . Günü
Ama tabi doktor diğer günlerdeki değerleri de yorumlayabilir
Ben sanırım 2 aydır kullanıyorum. Yani şu kadar süre kullan sonra tüp bebek tedavisi gör diye bir durum var mı bilmiyorum. Bu vitaminler vücudumuza destek tabi ki ama bunun yanında gebelik oluşumunda etkisini kanıtlayan bilimsel bir veri yokmuş (doktorumun söylediği).Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız. Ben 23 ocak gibi tup bebege baslsmayi düşünüyorum. Vitaminleri kullanmam bu sure icin yeterli mi?
Cok haklisiniz teşekkür ederimBen sanırım 2 aydır kullanıyorum. Yani şu kadar süre kullan sonra tüp bebek tedavisi gör diye bir durum var mı bilmiyorum. Bu vitaminler vücudumuza destek tabi ki ama bunun yanında gebelik oluşumunda etkisini kanıtlayan bilimsel bir veri yokmuş (doktorumun söylediği).
Ama vücuduma iyi geldiği kesin; hep soyulan tırnaklarım daha kuvvetli, tenim sanki daha iyi gibi gibi:) Ben elimden gelen her şeyi yapmak için biraz da vücuduma torpil geçmek için ( aldığım hormonlara inat) kullanıyorum... Sonuçta o kadar hormon alan vücudum bu ilgiyi hak ediyor bence
İyi pazarlar
Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız. Ben 23 ocak gibi tup bebege baslsmayi düşünüyorum. Vitaminleri kullanmam bu sure icin yeterli mi?
Kızlar şuan bülent traş fox tvde açıklamalar yapıyor: prp; çikolata kisti vs...
Ya öyle de alışmışız ki mutlu olunca da içmek istiyor insan ama içemiyordoktora soracaktım bi tane içebilir miyim diye unutmuşum içmicem o yüzden
Benim şu an çok iyi bir motivasyonum olduğu için sigarayı bırakabildim ama şimdi izin verseler hemen içerim hiç öyle büyük bi tiksintim yok, belki de normal günlük içimim de 7-8 taneyle sınırlı olduğu içindir. Özetle hiçbir şey beni sigara içmekten alıkoymamıştı çocuk sahibi olmaya çalışmak dışındaçok yerinde bi karar olmuş. aslında sigarayı bırakmak öyle düşünüldüğü gibi çok zor değil. insanlar kafalarında büyütüyorlar. ben bundan 11 yıl önce bi gün paketteki son sigaramı içiyordum. sonra kendime dedim ki "bırak bu illeti ne oluyor ki içince" paketi attım ve bir daha hiç içmedim. bu arada günde bir pakete yakın içiyordum öyle tek tük de değildi ve 20 yıl içtim. şimdi öyle rahatım ki tertemiz kadın gibi kokuyorum. ellerim tertemiz, yüzümün rengi bile değişti. yani demem o ki sadece beyinde bitiyor olay yoksa öyle kimsenin eli ayağı titremiyordur herhalde bırakınca.
Doktor ismi olarak birşey diyemem ama hatırlasanligea 43 yaşında hamile kalan doktoru kimdi hatırlamıyorum bir de @semis2002 vardı 44 yaşında hamile kalan doktoru Bülent beydi.istersen bir araştır belki işine yarar bir bilgi elde edersin.Ben o zaman 39 yasindaydim şimdi 42 ikiye 1 ay var
Tv'de röportajı yapan Prof Dr Ercan Baştu idi. Ben de biraz baktım ama bu doktorun özgeçmişinde henüz kök hücreden bahsedilmemiş. Çok yeni bir uygulama , sanırım bundan dolayı yok. Bu doktora giden olursa buraya yazson biz de bilgi sahibi olalım. Çok sevaba girer. Merkez ve dr arıyorum. Bu defa acele etmeden, uzun sürse de bakıcam diyorum. Kısmet yine de..
Tv'de röportajı yapan Prof Dr Ercan Baştu idi. Ben de biraz baktım ama bu doktorun özgeçmişinde henüz kök hücreden bahsedilmemiş. Çok yeni bir uygulama , sanırım bundan dolayı yok. Bu doktora giden olursa buraya yazson biz de bilgi sahibi olalım. Çok sevaba girer. Merkez ve dr arıyorum. Bu defa acele etmeden, uzun sürse de bakıcam diyorum. Kısmet yine de..