Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam. Gittin mi doktora, nasıl bir tedavi önerdi?

Merhaba Arkadaşlar bu ay tedaviye baslamktan vazgectim randevumu iptal ettim.Baska bir hastaneye gidip hormon değerlerine baktirdim .Takviye kullanali bir ay daha olmadı biraz daha kullanayim dedim.Bir sonraki adet kadar once gidip konusayın dedim.Bu arada sizin kullanmam gereken bir takviye öneriniz var mi.Tesekkut ederim ilginize arkadaşlar. Hormon sonucumda prolaktin 18.72, LH 9.10 progesteron 1.38 , E2 32.95 çıkmış.sizce nasil

İyi yapmışsın.fsh olsa yüksekligini anlarım da bunları bilmiyorum.hayırlısı olsun inş

Yanlış bilmiyorsam bu baktırdığın hormonlar amh fsh gibi sabit değerler değil hergün farklı çıkar Progesterona mesela adeti 21.gunu baktiriyorlar doktorlar o gün ki değeri olcuyorlar diğerlerini de adetin 2 . Günü
Ama tabi doktor diğer günlerdeki değerleri de yorumlayabilir

Teşekkür ederim .Hormon değerlerim ne durumda hakkında bilgi edineyim dedim.pazartesi gününe herhangi bir yerde kadın doğuma randevu aldım bakalım..

Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız. Ben 23 ocak gibi tup bebege baslsmayi düşünüyorum. Vitaminleri kullanmam bu sure icin yeterli mi?

Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız. Ben 23 ocak gibi tup bebege baslsmayi düşünüyorum. Vitaminleri kullanmam bu sure icin yeterli mi?
Ben sanırım 2 aydır kullanıyorum. Yani şu kadar süre kullan sonra tüp bebek tedavisi gör diye bir durum var mı bilmiyorum. Bu vitaminler vücudumuza destek tabi ki ama bunun yanında gebelik oluşumunda etkisini kanıtlayan bilimsel bir veri yokmuş (doktorumun söylediği).
Ama vücuduma iyi geldiği kesin; hep soyulan tırnaklarım daha kuvvetli, tenim sanki daha iyi gibi gibi:) Ben elimden gelen her şeyi yapmak için biraz da vücuduma torpil geçmek için ( aldığım hormonlara inat) kullanıyorum... Sonuçta o kadar hormon alan vücudum bu ilgiyi hak ediyor bence
İyi pazarlar

Cok haklisiniz teşekkür ederim

Ya öyle de alışmışız ki mutlu olunca da içmek istiyor insan ama içemiyor doktora soracaktım bi tane içebilir miyim diye unutmuşum içmicem o yüzden

çok yerinde bi karar olmuş. aslında sigarayı bırakmak öyle düşünüldüğü gibi çok zor değil. insanlar kafalarında büyütüyorlar. ben bundan 11 yıl önce bi gün paketteki son sigaramı içiyordum. sonra kendime dedim ki "bırak bu illeti ne oluyor ki içince" paketi attım ve bir daha hiç içmedim. bu arada günde bir pakete yakın içiyordum öyle tek tük de değildi ve 20 yıl içtim. şimdi öyle rahatım ki tertemiz kadın gibi kokuyorum. ellerim tertemiz, yüzümün rengi bile değişti. yani demem o ki sadece beyinde bitiyor olay yoksa öyle kimsenin eli ayağı titremiyordur herhalde bırakınca.

Benim şu an çok iyi bir motivasyonum olduğu için sigarayı bırakabildim ama şimdi izin verseler hemen içerim hiç öyle büyük bi tiksintim yok, belki de normal günlük içimim de 7-8 taneyle sınırlı olduğu içindir. Özetle hiçbir şey beni sigara içmekten alıkoymamıştı çocuk sahibi olmaya çalışmak dışında olsa da bi tane içsem kahveyle

Merhaba arkadaşım; 4. Tedavide hamile kalarak 43 yasında doğurmuş birioldugımdan sanırım benim iki mesajımı alıntılanışsın. Ben bir kez bursada ve diğer üçünü . Memorialda Semra hanımda olmuştum tedavilerin yazdığım gibi. Sanırım gorus almak istedin
Oncelikle hayırlı olsun baslama kararın. Umarım hersey gönlünce olur. Ben sadece memorial hakkında a tecrübeye sahibim. Açıkcası embriyo bozulmalarına cok sasırdım; olmaz olmaz değil tabi. Ben laboratuvar ve pgd için semra hanıma gitmiştim. Çunku tr deki en iyi labaratuvardan biri ve tecrübelerim de bunu gosterdi( bursadan sonra) Çok kalabalık bir ekiple çalışmanın dezavantajı olsa da ( ki dezavantaj ını da yasadım onceki mesajlarda var) genel olarak duruma hakimler( histereskopi olmadan transfer olmadı); başarısız denemeden sonra semra hanım durumu hatalarını doğru teshis etti . Ben onun iyi analiz yapabilen çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum; kendim de akademisyenim bu arada. Ama ben de yanlış tedavi aldım bu ekipten ikincide. Sonra özeleştiri geldi ve hamilelik geldi. Ama açıkcası laboratuvardan hiç şüphe duymadım
Oncelikl sen de denemişsin bu merkezi ama yine denersen basta semra hanım ile ücretli uzun bir gorusme yapmanı tavsiye ederim. Onun goruslerini sert ama doğru ve analitik buluyorum. Boncuk dağıtmıyor. Muayene ücreti daha pahalı ama ben mesela keske basta kısaca görüşceğime uzun ücretli bir görüşme yapsaymışım diye düşünmüştüm; yani ücretli uzun muayenesi olduğunu da sonradan idrak ettiğimden tabi
Hersey gönlünce olsun;en yakın zamanda insallah bebişini kucağına alırsın

Canım dr um Şişli memorialdan Semra hanım. 40 yasüstü arkadaşları ozelikle iyi labaratuvarı olan istanbuldaki bir kaç merkez öneriyorum. Bebegimhadi bahceciden hamile kaldı oneriyor. Ben de memorialden. Hersey mukemmel miydi hayır. Ama olacaksa bişeyler oralarda oluyor

merhaba

hoca ıle gorustunuz mu acaba

buaralar ben de takıp edıyorum

yazan oldu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…