- 1 Ekim 2019
- 91
- 114
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.961
Kullandığınız takviye varmı arı sütü, vitamin gibi
ah ah sigara hale bazen canım çekiyor :)))) bende içerdim günde 5 taneye kadar ama tedaviden önce bıraktımBenim için de bu alternatif olsun, nar suyunu çok severim zaten biraz fazlası mide ağrıtsa eskiden de içerdim, şimdi kahve sigara da yok mecbur yerleri bu sağlıklı içeceklerle dolacak
Ya öyle de alışmışız ki mutlu olunca da içmek istiyor insan ama içemiyorah ah sigara hale bazen canım çekiyor :)))) bende içerdim günde 5 taneye kadar ama tedaviden önce bıraktım
Sağlıkla gelsin minikler sonradan ödül olarak 1-2 tane rahat içeriz o günleri bekliyorum
saol canım eline koluna sağlık..Doktorumun tavsiye ettiği şeylerdi bunların çoğu:
- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
- her gün yarım su bardağı kuruyemiş (ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği)
-haftada 4 gün açıkhavada 40 dakika yürüyüş (rüzgar, soğuk, kar farketmez yürünecek!)
-haftada 2 kere küçük balık yenilecek
-her gün 1 tane omepa q10
-her gün 1 yumurta (Ayrıca, organik olduğundan emin olmadığınız sürece tavuk eti yemek yok)
-her gece 1 adet melatonina (Dr'um bunu söylememişti ama tüp bebekle çocuk sahibi olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben kullandım, ama bir hormon bu neticede, aslında doktora sormak gerekli galiba)
-her gün 1 defa Teatrio kapsül (çok pahalı bir ürün ama bunu internette bir kaç kadın çok övmüştü)
-arısütü
Teşekkür ederim aklımda olsun.Bu arada değerin çok güzel yükselmiş Allah kucağına almayı nasip etsinBen de Dimes nar suyu içiyorum, yüzde yüz meyve olanından, öyle aşırı şekeri de yok, alternatif olarak aklınızda olsun
maşallah tekrar tebrikler baya heyecanlı konularÇok iyimmdeğerim 1169 çıktı, 4. Gün oluyor ilk kandan sonra. Doktora göründüm ikiz de olabilir ama bu aşamada kesin bi şey diyemeyiz dedi, haftaya cuma kontrole çağırdı.
Merhaba
Daha once ilaçsız transfer denendi; oysa kürtaj ve miyom nedeniyle yapılan histereskopi operasyonları rahmin kendiliğinden kalınlaşmasına engel olurmuş. Rahim kalınlığı Değer sınırdaydı transferde, sonra ama kalınlaşamadı. İkinci transfer ilaçlı transfer oldu( estrogen jeller vs destekle) rahim kalınlığı arttırıldı
Aret Kamer i ben olsam düşünmem.klomen veriyor ve iğne bazen veriyor bazen vermiyor.bülent traşın burada tüp bebek özel bölümünde yazılarına baktım da. iğne gerekli diyor bülent traş fsh ı düşürüyor bana da bir doktor iğne gerekli demişti.ayrıca kök hücre yazısını okudum bülent traş ın kök hücre umut verici geldi.Arkadaşlar Merhaba sizden yarın kadar karar vermem gereken tedaviye bundan sonra nerde devam edeceğim konusunda yardım istiyorum.45 yaşın ortasindayiz 7 nehar sonuç aldım hiç pozitif kan sonucu bile gormedim.8 .kez denemeye karar verdim.Ilk iki tedavimi Amerikan hastanesi 4 tanesi Şişli memoryil Semra Hm son deneme Bahceci fulya .Simdi Amerikan hasta.dusunmuyirum .Semra Hn ptt istiyor embiryoya. Fulya Bahceci labaratuar iyi dediler ama ben embiryologlarinin cok genc ve tecrubesiz gordum.Birde Aret kamar var bu görmediğim bir doktor ileri yasa ılacsiz yapıyormuş ama embiryolog ve labaratuar kalitesini bilmiyorum. Birde ekranda gördüğümüz kök hucre tedavisi yapan gürkan afrika var ...oda paraci bir doktor mu embiryologlar l abaratuari nasıl bilmiyorum.Artik bu işi sonuna geliyorum bu son denemeleri sizce bunlardan hangusyle devam etmeliyim.Tek fikir alabileceğim sizsiniz.Ne yapmali nasıl bir yol izlemeli..karar vermem lazım çünkü tedaviye bir il gün içinde basliycam.
Bende bahcecide tedavi oluyorum banada farkli birsey yapmadilar opudan sonra klinik icin cok olumlu dusunmedigimden baska altarnetifler dusunmustum.Semra hanim , ulun Uluğ ve erbil yağmur olarak 3 doktor ismi yazmıştım. Negatif olursa Semra Hanım hariç (sizlerin tecrübelerinden biraz soğuk bakıyorum )diğer doktorlardan birini düşünüyorumAcil olarak bana yazarmisinz.Yoldayim.kusura bakmayın harf hatalarım için.Karar verip hastaneleri arayip surwce cunartesi pazar baslamam lazim
Çok sağolmaşallah tekrar tebrikler baya heyecanlı konular
AminTeşekkür ederim aklımda olsun.Bu arada değerin çok güzel yükselmiş Allah kucağına almayı nasip etsin
klomen bizim yaşlara tek başına yeterli değil diye biliyorum.yanında iğne de verilmesi gerekir.kendi tecrübelerimden edindiğim böyle.gürkan atılgan a kök hücre için gedeceksin sandım.kök hücre için gitmiyorsan bence hepimizin deneyip sonuç aldığı labaratuvarı iyi olan yere bahçeciye gitmen yeterli.veya şişli memorial.Nerdeyse istanbul gitmedigim iyi tup bebek merkezi kalmadı.ileri yaş için l abaratuari iyi embiryolog iyi hangisi karar veremedim.Bir Aret kamar klomen veriyormuş ileri yaşta çok ilaç yumurta kalitesini düşürüyor diye.Bildigimiz iğneleri vermitirmis.mumkun olduğunca kendi yumurtamla devam ediyormuş .sonradan ilaçla gelişen değil.bu mantıklı mi.En son fulya bahcecide bana bir hafta klomen yanına merinoel 300 verdi.bu mantıklı bilmiyorum..ne dersiniz.Gurkan atılan yeni yüz yıl hasta gittim konustum. Oda klomen artı merinoel ve toz dedi ijeri yaş için ama embiryo ya genetik diyor.birde kök hucre ve prp öneriyi.Bu rakamlar o zaten ödeyemez.Suan tup bebeğe Bil e zor bakalım.Birde havuz düşünüyorum.be dersiniz
25 bunlerdrklomen bizim yaşlara tek başına yeterli değil diye biliyorum.yanında iğne de verilmesi gerekir.kendi tecrübelerimden edindiğim böyle.gürkan atılgan a kök hücre için gedeceksin sandım.kök hücre için gitmiyorsan bence hepimizin deneyip sonuç aldığı labaratuvarı iyi olan yere bahçeciye gitmen yeterli.veya şişli memorial.
tüp bebeğe bile zor diyorsun havuz da düşünüyorsun bilmiyorum sonuç alabilecek misin kredi çekmek borca girmek ne kadar doğru yine sen ödeyeceksin negatif sonuçta.doktor sonuçtan sonra aradan çekiliyor biliyorsun.bence kök hücre denemelisin rakamı ne kadar onun?
kök hücreden sonrada tedavi olunuyor sanırım.25 bunlerdr
Arkadaşlar Merhaba sizden yarın kadar karar vermem gereken tedaviye bundan sonra nerde devam edeceğim konusunda yardım istiyorum.45 yaşın ortasindayiz 7 nehar sonuç aldım hiç pozitif kan sonucu bile gormedim.8 .kez denemeye karar verdim.Ilk iki tedavimi Amerikan hastanesi 4 tanesi Şişli memoryil Semra Hm son deneme Bahceci fulya .Simdi Amerikan hasta.dusunmuyirum .Semra Hn ptt istiyor embiryoya. Fulya Bahceci labaratuar iyi dediler ama ben embiryologlarinin cok genc ve tecrubesiz gordum.Birde Aret kamar var bu görmediğim bir doktor ileri yasa ılacsiz yapıyormuş ama embiryolog ve labaratuar kalitesini bilmiyorum. Birde ekranda gördüğümüz kök hucre tedavisi yapan gürkan afrika var ...oda paraci bir doktor mu embiryologlar l abaratuari nasıl bilmiyorum.Artik bu işi sonuna geliyorum bu son denemeleri sizce bunlardan hangusyle devam etmeliyim.Tek fikir alabileceğim sizsiniz.Ne yapmali nasıl bir yol izlemeli..karar vermem lazım çünkü tedaviye bir il gün içinde basliycam.