Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben sans dusuk demek istedim kesin olcak gozuyle bakip sonradan akil sagligini kaybedenler duydum. Buyuzden gercekci olmak amaciyla paylastim yani sansimiz dusuk bnde onlardan biriyim gebe kakirsam surpriseolur AMA olmazsada napalim cok kez tup bebek tedavisinde de birsuru riskvar ostrojen yukluyosun sonucta birkac kez donerim olmazsa donor bulurum .gercekci olmak iyidir cnm

Bunca insan birbirine umut olmak ve motivasyon için toplanmışken bu haber çokta yerinde bir paylaşım olarak gelmedi bana
Bence de gerekli bi paylaşım değil, burda kimse birbirini kandırmıyor elbette, böyle itici yazılar bi işe yaramadığı gibi stres bile yaratır o da en son ihtiyaç duyulan şey bu tedavilerde

Merhabalar.Burda herkes durumunun zaten farkında ama yine de olumlu örneklerle sevinip umut doluyoruz.Olumlama!Bu çok önemli.Olumsuza en baştan zihin olarak teslim olmak savunma mekanizması değil,tam tersi dogurganligimiza, uretkenligimize uyguladigimiz blokajdir.Bu yeni bir yıla girerken yapılmasi gereken son şey bence.İyi dilekler guzel seyler cagirmak gerek.Mucizeler oluyor.Buna defalarca şahit olduk burda.43 yaşımin yarısı gitti. 3 olumsuz denemem , birde Üzgün endometriumum var.Ama umut olmalı yumurtam oldukça adet oldukça neden olmasın. Ben bu yeni yılda tüm savaşçı Zeynalarin yüzü gülsün dilerim.Olmuyorsa da elinden geleni yapmış olmanın huzuruyla mutlu mesut eşleriyle güzel yaşamları olsun.Sevgiler .Mutlu yıllar

Tüm yazdıklarınıza katılıyorum. Ellerinize ve yüreğinize sağlık...

Tüm yazdıklarınıza katılıyorum. Ellerinize ve yüreğinize sağlık...
Ne güzel ifade etmişsiniz hislerimizi düşüncelerimizi.. bu işin hiçbir matematiğinin olmadığını hepimiz tecrübe ettik bugüne dek. Çok güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek yaşa başa bakmadan, ben mesela 42 yaşındayım 3. Denememde pozitif sonucu aldım. İki opu geçirdim ikisinde de 3’er yumurta toplandı, hepsi 5. Güne kadar gitti. İkinci opu’da elde edilen 3 yumurtanın 3’ü de yine 5. Güne gitti ve 5AA kaliteydi. Şimdi kim 42 yaşında birinin yumurtaları kalitesiz diye yorum yapabilir ki, asla böyle genellemeler yapılmamalı. İki opu arasında aynı bedenden elde edilen yumurtaların kaliteleri bile değişebiliyorken kimse ‘şu yaştakilerin kalitesiz olur’ gibi genellemer yapmaları kabul edilemez. Hiç kimse bu tip yorumlara bakıp da üzülmesin lütfen, benim doktorumun dediği gibi ‘yumurta varsa umut vardır ve denenir, deneyeceğiz’ Dirençli, iyimser ve güçlü kadınlara iyi seneler

Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?

Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?
Doktorum Şişli Florance Nightingale’de Prof. Dr. Bülent Baysal, İki deneme olumsuz sonuçlanınca pes etmem gerektiğini düşünmüştüm yaş nedeniyle ama Bülent hocanın umut var demesi nedeniyle devam ettim, hocanın 40 yaş üstü tüp bebek konusundaki fikri bu, sadece bana özel değildir eminim

Çok teşekkür ederim

Tebrikler , bende bugun 2. Denemede 2. Negatifi gordum geride kalitesi sanirim coka iyi olmayan 3 adet dondurulmus embriyolar var bakalim.. 41 yasimdayim

Bende ilk demememi florance nightingle de yaptim Banu hanimla kendisinin hata psikolojisinden anlamayan lakait tavirlari bemi cok uzmustu

Kızlar arısutunden baska ne yapmalıyım
Sucuk bazen yiyorum haftasonu mesela kahvaltıda.
Hepten bırakayım mı hazır gıdaları.Herşeyi yiyen abur cubur tüketen biri değilim..Bıkac Gune tedaviye baslıyorum
Forumu takipte bazen cok kaliteli embriyo nın dahi tutmadığını okuyunca neye bağlı bu tedavinin basarısı deyip daha basında iken nasıl basa cıkıcam bılmıorum bu süreçle. Cok katı bir beslenme durumum yok. Ekmek cok tüketirim kırmızı et yıyeyımmı napayım

Bence en güzeli hiç bir şey yapamak, akışına bırakın , okadar çok şey yaptımki , hiç bir işe yaramadı, rahat olun , bol bol yürüyüş yapın , folik asitisinizi kulllanın, normal yemenize devam edin , sağlıklı şeyler tüketin sadece okadar, meditasyon yapın, nefes çalışması yapın, olumlu düşünün, ve asla araştırma yapmayın , tutunmayan embriyoları boşverin siz kendisinize bakın, bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…