Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar.ben arı sütü almak istiyorum.nerden alabilirim.güvendiğiniz bir yer var mı acaba.
Eğriçayırın sitesinde satılıyor su an... Bir ara Satıstan kaldırılmıştı ve fiyatı dusmus 148tl..ben gıttı gidiyordan almıştım gecen hafta 165tl ye egrıcayır da yoktu o an.. Bende tedaviye basladım 20lik ampul.. bakalım bıkac gundur hergun ampul seklınde olanının kırıp bır bardak suya katıp ıcıyrm ac karnına..

Toplanmadan iki üç gün önce bıraktım, cetrotide kullandık ya yumurtalar çatlamasın diye o süreçte arı sütünü kestim ben de, opudan önce yumurtayı çatlatmasın diye
20adet var ampul ve uzun protokol yapılıcak su an gonopeptly vurmaya calısıoruz 😁 arısutune başladım bıkac gundur ıcıyrm 10-15tanesını kullanmış olurum ozaman çatlatma ıgnesının vurulcagı gun mu bırakayım Suat hanım

Bazen ıgne adette gecikme yapıyormus, ocak ilk gunlerınde başlamayı dusunyrm adetle tup bebek tedavisine...Gonal f ve merional verildi su an..
Uuzn protokolde baskılamak amacıyla gonopeptly igneleri kullanıyorum..
Ocak 2020 bakalım neler getirecek
Listede estrofem de vardı o hap mıdır
Progestan ıgne vardı
Liste cok kabarıktı

20adet var ampul ve uzun protokol yapılıcak su an gonopeptly vurmaya calısıoruz 😁 arısutune başladım bıkac gundur ıcıyrm 10-15tanesını kullanmış olurum ozaman çatlatma ıgnesının vurulcagı gun mu bırakayım Suat hanım
İsterseniz çatlatma iğnesinden 2-3 gün önce bırakın vaktinden önce çatlamasın, benim yumurtalardan bi tanesi erken çatladı hissine kapılmıştım. Vücut çok belirti vermişti, akıntı ve ağrı gibi, dr da ultrasonda bi tanesinin daha büyümüş olduğunu mırıldanmıştı 😄 risk almayın bence, ben de 10 tane kullanmıştım belki de yararı oldu yumurtalar yine 3 taneydi ama kalitesi 5AA’ydı

Bazen ıgne adette gecikme yapıyormus, ocak ilk gunlerınde başlamayı dusunyrm adetle tup bebek tedavisine...Gonal f ve merional verildi su an..
Uuzn protokolde baskılamak amacıyla gonopeptly igneleri kullanıyorum..
Ocak 2020 bakalım neler getirecek
Listede estrofem de vardı o hap mıdır
Progestan ıgne vardı
Liste cok kabarıktı
Estrofem bi nevi östrojen, hormon ilacı, tutunmayı kolaylaştırıyor hamile kalmayı da tabi o yüzden cici bi ilaç 😊 tüm liste ilaçları hamile kalabilmemiz için hem yumurtaları olgunlaştırıyor hem de rahmi daha elverişli hale getiriyormuş. Bu arada arı sütü ile ilgili benden çok daha deneyimli arkadaşlar var burda onlardan da Bilgi alırsanız daha iyi olur.

Özet yazmak gerekirse tedavinde dr ilk konrole çağırdığında durumun belli olur.yumurtalar guzel ve hızlı büyümüştür.ilk kontrolden sonra ari sutü içmezseniz daha iyi olur.benim dr. eskiden ilk kontrolde kesmişti.tedavin hayırlı olsun 😊

Merhaba arkadaşlar
Herkesin yeni yılını kutlamak istiyorum. 2020 hepimize bebişlerle, sağlıkla ve huzurlu gelsin inşallah. Bu yolda tedavi gören ve isteyen herkese nasıp etsin :KK200:
Benim durumum aynı tahliller yaptırdık idrar enfeksiyon çıktı bunlar halledilecek şeyler diyorum şükür ediyorum.
Şuan kafamda deli sorular prenatest hakkında bilgi aldım ikizlerde 12.hafta yaptırabilirmişim bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşların tavsiyesini beklerim. Nifty, Harmony, Prena gibi çeşitli isimler var.
Memorial'da tedavi gören arkadaşıma gelince tek embriyo 4.gün donduruldu ve genetik yapılamadı maalesef. Ama yinede umutla yeni yıla giriyoruz güzel düşünelim güzel olsun istiyoruz. Şuan regl bekliyor rahım film çektirecek ve gerekirse histereskopi yapılacak çünkü rahım kalınlaşmada sorun olduğunu düşündüler. Ayrıca Opudan sonra görünen 2-3 tane foliküllere stimulasyon yapıp toplatmaktan vaz geçtik çünkü hem çok umut vermediler hem çok pahalı bir maliyet çıktı (€1000 yumurta takıp ve opu, sonrasında transfer ücreti €1500 gibi). Ayrıca histerekopi ameliyat ücreti de eklenince durduk mecbur. Arkadaşımın eşi memlekete geri döndü en azında birisi işe başlaması gerekiyor hayat işte mücadele her zaman. Ben rahım filmi echomar'da çektirmiştim şişlide arkadaşda orda çektirecek.
Mutlu yıllar hepinize :KK15:

X