- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.021
Günaydın kızlar.ben arı sütü almak istiyorum.nerden alabilirim.güvendiğiniz bir yer var mı acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğriçayırın sitesinde satılıyor su an... Bir ara Satıstan kaldırılmıştı ve fiyatı dusmus 148tl..ben gıttı gidiyordan almıştım gecen hafta 165tl ye egrıcayır da yoktu o an.. Bende tedaviye basladım 20lik ampul.. bakalım bıkac gundur hergun ampul seklınde olanının kırıp bır bardak suya katıp ıcıyrm ac karnına..Günaydın kızlar.ben arı sütü almak istiyorum.nerden alabilirim.güvendiğiniz bir yer var mı acaba.
Günaydın, ben eğriçayır sitesinden almıştım. Ampül şeklinde olanlardan, su ile birlikte bi on tane tüketmiştim opudan önceGünaydın kızlar.ben arı sütü almak istiyorum.nerden alabilirim.güvendiğiniz bir yer var mı acaba.
Yumurta toplanınca mı bıraktınız arısutunu..Günaydın, ben eğriçayır sitesinden almıştım. Ampül şeklinde olanlardan, su ile birlikte bi on tane tüketmiştim opudan önce
Toplanmadan iki üç gün önce bıraktım, cetrotide kullandık ya yumurtalar çatlamasın diye o süreçte arı sütünü kestim ben de, opudan önce yumurtayı çatlatmasın diyeYumurta toplanınca mı bıraktınız arısutunu..
20adet var ampul ve uzun protokol yapılıcak su an gonopeptly vurmaya calısıoruz arısutune başladım bıkac gundur ıcıyrm 10-15tanesını kullanmış olurum ozaman çatlatma ıgnesının vurulcagı gun mu bırakayım Suat hanımToplanmadan iki üç gün önce bıraktım, cetrotide kullandık ya yumurtalar çatlamasın diye o süreçte arı sütünü kestim ben de, opudan önce yumurtayı çatlatmasın diye
İsterseniz çatlatma iğnesinden 2-3 gün önce bırakın vaktinden önce çatlamasın, benim yumurtalardan bi tanesi erken çatladı hissine kapılmıştım. Vücut çok belirti vermişti, akıntı ve ağrı gibi, dr da ultrasonda bi tanesinin daha büyümüş olduğunu mırıldanmıştı risk almayın bence, ben de 10 tane kullanmıştım belki de yararı oldu yumurtalar yine 3 taneydi ama kalitesi 5AA’ydı20adet var ampul ve uzun protokol yapılıcak su an gonopeptly vurmaya calısıoruz arısutune başladım bıkac gundur ıcıyrm 10-15tanesını kullanmış olurum ozaman çatlatma ıgnesının vurulcagı gun mu bırakayım Suat hanım
Estrofem bi nevi östrojen, hormon ilacı, tutunmayı kolaylaştırıyor hamile kalmayı da tabi o yüzden cici bi ilaç tüm liste ilaçları hamile kalabilmemiz için hem yumurtaları olgunlaştırıyor hem de rahmi daha elverişli hale getiriyormuş. Bu arada arı sütü ile ilgili benden çok daha deneyimli arkadaşlar var burda onlardan da Bilgi alırsanız daha iyi olur.Bazen ıgne adette gecikme yapıyormus, ocak ilk gunlerınde başlamayı dusunyrm adetle tup bebek tedavisine...Gonal f ve merional verildi su an..
Uuzn protokolde baskılamak amacıyla gonopeptly igneleri kullanıyorum..
Ocak 2020 bakalım neler getirecek
Listede estrofem de vardı o hap mıdır
Progestan ıgne vardı
Liste cok kabarıktı
Bende eşimle birlikte içmeyi düşünüyorum canımKalan cam kapsulu esıme ıcırsem Olurmu faydası Olurmu elimde kalmasın
Hiç bi fikrim yok o konuda. Benimkiler dolapta duruyor saklanıp sonra da içilebilir diye düşünüyorumKalan cam kapsulu esıme ıcırsem Olurmu faydası Olurmu elimde kalmasın
Özet yazmak gerekirse tedavinde dr ilk konrole çağırdığında durumun belli olur.yumurtalar guzel ve hızlı büyümüştür.ilk kontrolden sonra ari sutü içmezseniz daha iyi olur.benim dr. eskiden ilk kontrolde kesmişti.tedavin hayırlı olsun20adet var ampul ve uzun protokol yapılıcak su an gonopeptly vurmaya calısıoruz arısutune başladım bıkac gundur ıcıyrm 10-15tanesını kullanmış olurum ozaman çatlatma ıgnesının vurulcagı gun mu bırakayım Suat hanım
Amin. Allah herkese güzel bir yıl nasip etsinMerhabalar,
Herkesin yeni yılını kutluyorum. Umarım bu yıl umutlarımızın gerçekleştiği, sağlıklı, huzurlu, sevgi dolu bir yıl olur..
Ben öyle bir doktora rast gelmedim. Bu iş belli olmaz kısmette varsa olur. Allahtan umut kesilmez...Yas 40 ustundeyse cogu doktor yuzde 95 tutmaz ugrasma diyor bnde pek umutlu deilim
Valla bana hep oyle diyorlar zaten herkesin amaci o yuzde 5 lik grubagirmek de ..tip literatirunde Boyle buis 43 ten sonra ozellikle yuzde 5Ben öyle bir doktora rast gelmedim. Bu iş belli olmaz kısmette varsa olur. Allahtan umut kesilmez...