Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben havuz daha uygun diye bir kaç deneme yapıp bırakırım artık diye düşündüm.Fulya Bahceci embiryologlar çok tecrübesiz genç geldi.Sisli memoryil daha titiz ama ordada bana havuz yapmıyorlar bilinen ilaçlar taze transfer negatif sonuç yaştan zaten şansım yüzde bir demiyo. Napicam gerçekten artık son adımları doğru atmaliyim

Ben havuz daha uygun diye bir kaç deneme yapıp bırakırım artık diye düşündüm.Fulya Bahceci embiryologlar çok tecrübesiz genç geldi.Sisli memoryil daha titiz ama ordada bana havuz yapmıyorlar bilinen ilaçlar taze transfer negatif sonuç yaştan zaten şansım yüzde bir demiyo. Napicam gerçekten artık son adımları doğru atmaliyim
bence de doğru adım atmalısın

N NISAN IST Ben saydığın merkezlerin hiçbirine gitmedim, Florance Nightingale Prof Dr Bülent Baysal’da tedavi gördüm çok da memnun kaldım ama o olmasa hiç duymasaydım Aret Kamer’i düşünürdüm, gerçi merkez çok kalabalıkmış ama, Florance’a gitmeyi düşünmezseniz Aret beyi düşünün derim naçizane tavsiye tabi bu, umarım çok güzel geçer süreciniz 🙏💕

Memorial'inde labaratuvari hakkında bildiğim bir kaç şeyi yazma geregi duydum size fikir olmasi acisindan,pgtli embriyosu çözülürken bozulanlar var malesef,bir de bir kaç arkadaş okudum pgt için biyopsi alınırken sağlıklı alinmayip ikici defa alinnanlar oldu( bir kerede nasıl alinamiyor çok ilginç)

Malesef benimde çok kaliteli beşinci gün 6 AA kaliteli embriyom çözülürken bozuldu,belkide sağlıklı değildi bilemiyorum ama tecrubelerimi yazmak istedim.

Onun dışında ben genel olarak memorialden memnundum,dürüst,güvenilir işini hakkıyla yapmaya çalışıyor doktorlar,etik anlayisi çok hakim ama dediğim gibi labaratuvar konusunda şüphelerim var malesef.

Memorial'inde labaratuvari hakkında bildiğim bir kaç şeyi yazma geregi duydum size fikir olmasi acisindan,pgtli embriyosu çözülürken bozulanlar var malesef,bir de bir kaç arkadaş okudum pgt için biyopsi alınırken sağlıklı alinmayip ikici defa alinnanlar oldu( bir kerede nasıl alinamiyor çok ilginç)

Malesef benimde çok kaliteli beşinci gün 6 AA kaliteli embriyom çözülürken bozuldu,belkide sağlıklı değildi bilemiyorum ama tecrubelerimi yazmak istedim.

Onun dışında ben genel olarak memorialden memnundum,dürüst,güvenilir işini hakkıyla yapmaya çalışıyor doktorlar,etik anlayisi çok hakim ama dediğim gibi labaratuvar konusunda şüphelerim var malesef.
Anlıyorum tesekkurlee

bence de önemli bir bilgi.bende bahçeci fulyada doktor % 1 embriyonun çözülürken bozulması ihtimali var dese bile inanmam.çünkü yanlış hatırlamıyorsam hiç bir embriyonun dondurulmasında bir hata bu merkezde yaşamadım.hata yaşayanı da okumadım işin ilginci.pgt için ispanyaya gidiyor ki orasının da dünyada 2. olduğunu az önce okudum.ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.hatam varsa düzeltilirse sevinirim.

Ben Bahçeci de 2 kez tedavi gördüm. Aynı tipte ilaçlar verdiler klasik. Embiryologları görmedim ama haber vermek için arıyorlarya hani, sesleri çok genç ve tecrübesizdi. Ama buna sesle karar verilmez tabi. Ben de hep duyuyom en iyi laboratuvarlardan biri diye.. Siz bahçecide hangi dr a gidiyorsunuz?
Önemli bi karar tabi ama çok stres de yapmayın olacağı varsa oluyor gördüğüm kadarıyla☺️ Sizin güzel haberlerinizi almayı çok isterim, bana da örnek olursunuz.
Deneyimlemememle beraber bende merak uyandıran doktorlar; Deniz Baysal, Cem Demirel, Semra hn ( ama siz onda tedavi görmüştünüz)

Bizi haberdar edin olur mu?

bence de önemli bir bilgi.bende bahçeci fulyada doktor % 1 embriyonun çözülürken bozulması ihtimali var dese bile inanmam.çünkü yanlış hatırlamıyorsam hiç bir embriyonun dondurulmasında bir hata bu merkezde yaşamadım.hata yaşayanı da okumadım işin ilginci.pgt için ispanyaya gidiyor ki orasının da dünyada 2. olduğunu az önce okudum.ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.hatam varsa düzeltilirse sevinirim.
Bende şaşırdım bahçeci embriyologlari için toy değerlendirilmesi yapılmasına. Şimdiye kadar embriyo bozulması sorunu yaşayan hocam duymadım. Necati bey var işinde de iyi diye düşünüyorum. Umarım öyle birşey olmaz benim embriyo kalitesi zaten iyi değil 😯

Ben şöyle dusunuyorum bence bahçecinin labaruvari çok daha iyi ama memorialde de hasta takipleri,ilaç dozları her şeyi çok daha detaylı inceleniyor,mesela ilaç dozunuz tedavi sürecinde azaltılıyor veya arttiriliyor,standart bir uygulama yapılmıyor ama diğer merkezler (bahcecide dahil) ilaç dozları konusunda nasıl baslandiysa o şekilde devam ediliyor,yani her merkezin artı ve eksi yönleri var.

Bende şaşırdım bahçeci embriyologlari için toy değerlendirilmesi yapılmasına. Şimdiye kadar embriyo bozulması sorunu yaşayan hocam duymadım. Necati bey var işinde de iyi diye düşünüyorum. Umarım öyle birşey olmaz benim embriyo kalitesi zaten iyi değil 😯
Merak etme sekerim doktorum o yüzde 1 bile zayif ihtimal demisti ondan güveniyorum dr.dan duydum

Yarın için Aret kamar randevu aldım ama hala kararsizim kime gitmeli ..Bu arada daha önce takviye onermedikleri içi düzenli bir şey kullanmamistim.Bir ay daha olmadi ama arisutune başladım.selenyum çinko d vitamini omepa bir de wm evonsen imparyl aynı içerikte bir kutu bitirdim .kendimce bir ay yeterli geldi ama bu süre yumurta dna eskisi olur mu kaliteyi artırır mı. Bir ay daha beklemeli mi 45 yaşın 7 ayı gitti. Farklı ne yapmalıyım arkadaşlar.

8 deneme bu ay yaparım genelde 3.gune iki embiryo oluyor 3 tedavi şansı verdim kendine yani 10 deneme 6 embiryo tek seferde transfer etsinler diye düşünüyorum.yasak bu ama daha fazla hormon almak istemiyorum memede ilaca bağlı sorun ler çıktı.Bu kararın doğru mu

8 deneme bu ay yaparım genelde 3.gune iki embiryo oluyor 3 tedavi şansı verdim kendine yani 10 deneme 6 embiryo tek seferde transfer etsinler diye düşünüyorum.yasak bu ama daha fazla hormon almak istemiyorum memede ilaca bağlı sorun ler çıktı.Bu kararın doğru mu
6 embiryoyu hiçbir dr un transfer edeceğini düşünmüyorum.. Sağlıklı da gelmiyor. Neden hepsini birden transfer ettireseniz ki? 2 şer veya 3 er değil?

Yarın için Aret kamar randevu aldım ama hala kararsizim kime gitmeli ..Bu arada daha önce takviye onermedikleri içi düzenli bir şey kullanmamistim.Bir ay daha olmadi ama arisutune başladım.selenyum çinko d vitamini omepa bir de wm evonsen imparyl aynı içerikte bir kutu bitirdim .kendimce bir ay yeterli geldi ama bu süre yumurta dna eskisi olur mu kaliteyi artırır mı. Bir ay daha beklemeli mi 45 yaşın 7 ayı gitti. Farklı ne yapmalıyım arkadaşlar.
Öncelikle hayırlı olsun diyelim😁 Normalde dr lar hiçbirşeyin yumurtanın genetiğine etki etmez diye bişey önermiyolar. Ama ben koenzim q10, folic asit, D&K vitamini, omega 3 ve arısütü kullanıyorum

Eklentiler

• 270C0F0C-17D7-4C3D-9E9C-1F0DB05EF3DF.jpeg
    270C0F0C-17D7-4C3D-9E9C-1F0DB05EF3DF.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 305BEEE8-B6B7-439B-BD79-20C414E9AAEB.jpeg
    305BEEE8-B6B7-439B-BD79-20C414E9AAEB.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 33
  • F83902B1-9D68-4913-B49E-49AFF8A40C53.jpeg
    F83902B1-9D68-4913-B49E-49AFF8A40C53.jpeg
    119,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 1E6C3DB9-7BDD-4CA3-9656-60086AABCEDD.jpeg
    1E6C3DB9-7BDD-4CA3-9656-60086AABCEDD.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar Merhaba sizden yarın kadar karar vermem gereken tedaviye bundan sonra nerde devam edeceğim konusunda yardım istiyorum.45 yaşın ortasindayiz 7 nehar sonuç aldım hiç pozitif kan sonucu bile gormedim.8 .kez denemeye karar verdim.Ilk iki tedavimi Amerikan hastanesi 4 tanesi Şişli memoryil Semra Hm son deneme Bahceci fulya .Simdi Amerikan hasta.dusunmuyirum .Semra Hn ptt istiyor embiryoya. Fulya Bahceci labaratuar iyi dediler ama ben embiryologlarinin cok genc ve tecrubesiz gordum.Birde Aret kamar var bu görmediğim bir doktor ileri yasa ılacsiz yapıyormuş ama embiryolog ve labaratuar kalitesini bilmiyorum. Birde ekranda gördüğümüz kök hucre tedavisi yapan gürkan afrika var ...oda paraci bir doktor mu embiryologlar l abaratuari nasıl bilmiyorum.Artik bu işi sonuna geliyorum bu son denemeleri sizce bunlardan hangusyle devam etmeliyim.Tek fikir alabileceğim sizsiniz.Ne yapmali nasıl bir yol izlemeli..karar vermem lazım çünkü tedaviye bir il gün içinde basliycam.
Canım aynı yaştayız bizde 7 defa negatif aldık çok çaresiz hissediyorum kendimi.doğal olmaz mı acaba diyorum ama yaşımızın son demlerindeyiz 😔 2 aydır hayıt tohumu denşyorum.

X