- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.881
Amin arkadaşım, senin hikayeni bilmiyorum ama inşallah senin de kalbinden geçen olsunHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle
Ben tüp bebeğe başlarken de amh baktıracaktım ama doktor gerek yok deyince yaptırmamıştım. Ultrason ile bakmayı ve oradaki resmî daha çok önemsiyorlar sanırımMaşallah ben bu amhyi tam olarak çözemedim açıkcası. Benim geçen sene 1,3 dedi doktor canım bu sene nasıl hiç bilmiyorum yumurta sayım iyidi ama doktor rezervim az acele et demişti. Bide benim arkadaşın yurtdışında yaptırdığı amh 3,7 pmol/l çıktı bizde nasıl yanı demek güzel yüksek rezerve var derken oranan hesabı burası ile farklıymış nl/ml olarak cevirince 0,5 kadar düştü yanı birimine bakmak lazımmış bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alacaksınız inşallah canımYaşım 42, teşhis sebepsiz infertilite, eşimde sorun yok benim iki opuda da 3’er yumurtam çıktı, yaş ve kalite sorunu dendi yani, hiç takviye kullanmadım doktorum florance nightingale’den Prof. Bülent Baysal, hiç sıcak bakmıyor vitaminlere. Elevit kullandırdı sadece. Ben gizlice arı sütü kullandım ama 10 adet serum sadece. İnşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarz şimdi kendim için dua ederken size de dua ediyorum çünkü biliyorum çok zor bi süreç ve hiçbir şeyin garantisi yok, kucağımıza alana kadar diken üstünde olacağız malum.
Çok çok teşekkür ederim iyi niyetiniz güzel dilekleriniz için. Ben de sizin için iyi şeyler istemeye devam edeceğim.Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alacaksınız inşallah canım
Drnuz nasıl bir protol izliyor acaba çok ilaca yüklemiyormu yada ileri yaşa bakıl açısı nasıl bende 41 yaşındayımBen tüp bebeğe başlarken de amh baktıracaktım ama doktor gerek yok deyince yaptırmamıştım. Ultrason ile bakmayı ve oradaki resmî daha çok önemsiyorlar sanırım
seni diğer topikten de hatırladım :)) inşallah kaliteli yumurtalar çıkar kaliteli embriyolar olur hangi şehirdeydin?
Doktorumdan az işlem ve ilaç konusunda da çok memnundum, en az ilaç ve dozla en kaliteliyi bulmaya çalışan bi doktor bence kendisi. Fazladan hiçbir işlem ilaç istemedi. Adetin 2. Günü Gonal f kullanmaya başladım 300 mg günlük, 2 gün sonra ultrason, ondan da 3-4 gün sonra cetrotide ve çatlatma iğnesi ile opuya girdim. Sanırım iğneleri 1 hafta kullandık. Tetra, prednol 4 gün olmak üzere, Climara bant, cirone jel, coraspirin, eleviti devamlı kullandım. Bugün coraspirini bıraktım sadece.Drnuz nasıl bir protol izliyor acaba çok ilaca yüklemiyormu yada ileri yaşa bakıl açısı nasıl bende 41 yaşındayım
Adim adim ilerliyoruz bakalım :) Eğer cumartesi kontrol tamamsa kısmetse ne zaman transfer olacaksın? Hep duamdasınız özel gruptan özel arkadaşlarımYok güzelim henüz transfer olmadım. Cumartesi son kontrol için çağırdılar. Bant kullanıyorum nar suyu içiyorum
Karsiliksiz ask yasamiyorsun benimde sana karsi ayni duygularim varAdim adim ilerliyoruz bakalım :) Eğer cumartesi kontrol tamamsa kısmetse ne zaman transfer olacaksın? Hep duamdasınız özel gruptan özel arkadaşlarım
Çok sevindim çok tebrik ederm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Harika bir haberDoktorumdan az işlem ve ilaç konusunda da çok memnundum, en az ilaç ve dozla en kaliteliyi bulmaya çalışan bi doktor bence kendisi. Fazladan hiçbir işlem ilaç istemedi. Adetin 2. Günü Gonal f kullanmaya başladım 300 mg günlük, 2 gün sonra ultrason, ondan da 3-4 gün sonra cetrotide ve çatlatma iğnesi ile opuya girdim. Sanırım iğneleri 1 hafta kullandık. Tetra, prednol 4 gün olmak üzere, Climara bant, cirone jel, coraspirin, eleviti devamlı kullandım. Bugün coraspirini bıraktım sadece.
İleri yaş çok önemli bi etken ama bir tane de olsa kaliteli yumurta elde ediyor muyuz o önemli demişti bana. Ben iki olumsuz sonuçtan sonra kendisine ‘bırak derseniz bırakacağım, olmayacaksa yaş nedeniyle devam etmek istemiyorum’ demiştim, o da bana ‘yumurta olduğu sürece umut var, belki senin yaşın değildir belki başka faktörlerdir belki biz yapamamışızdır, yaş yaş diyoruz sebep bulamayınca ama belki de yanılıyoruz’ demiş ve beni düştüğüm yerden kaldırmıştı. Özetle çok gerçekçi ama çok da iyi bi doktor/hoca bence. Tavsiye ederim tabi herkese
AminÇok sevindim çok tebrik ederm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Harika bir haber
Canım benim genetikten kötü haber geldi. Sonraki tedavim için regl olmayı bekliyorun. Buda 2020 başı olacak, 20&20 nin bana uğurlu geleceğine inanıyorum
Dr nuzun yaklaşımına bayıldımDoktorumdan az işlem ve ilaç konusunda da çok memnundum, en az ilaç ve dozla en kaliteliyi bulmaya çalışan bi doktor bence kendisi. Fazladan hiçbir işlem ilaç istemedi. Adetin 2. Günü Gonal f kullanmaya başladım 300 mg günlük, 2 gün sonra ultrason, ondan da 3-4 gün sonra cetrotide ve çatlatma iğnesi ile opuya girdim. Sanırım iğneleri 1 hafta kullandık. Tetra, prednol 4 gün olmak üzere, Climara bant, cirone jel, coraspirin, eleviti devamlı kullandım. Bugün coraspirini bıraktım sadece.
İleri yaş çok önemli bi etken ama bir tane de olsa kaliteli yumurta elde ediyor muyuz o önemli demişti bana. Ben iki olumsuz sonuçtan sonra kendisine ‘bırak derseniz bırakacağım, olmayacaksa yaş nedeniyle devam etmek istemiyorum’ demiştim, o da bana ‘yumurta olduğu sürece umut var, belki senin yaşın değildir belki başka faktörlerdir belki biz yapamamışızdır, yaş yaş diyoruz sebep bulamayınca ama belki de yanılıyoruz’ demiş ve beni düştüğüm yerden kaldırmıştı. Özetle çok gerçekçi ama çok da iyi bi doktor/hoca bence. Tavsiye ederim tabi herkese
Destiny 16 diye hatırlıyorum sanırım doğum yaptı
Hastane tüp bebek merkezi gayet sakin, her şey saatinde herkes çok disiplinli. Hem muayene hem de opu/transfer aşamasında uzun süre bekletmiyorlar. Öyle aman aman ilgi şefkat yok ama benim gibi öyle şeylerden hoşlanmayan biri için dört dörtlükDr nuzun yaklaşımına bayıldımPeki hastaneden memnunmuydunuz?
Ben hastasiydim Prof Dr oktay kutluk ile ABD bu tür çalışmaları var çok iyi bir hocadırVolkan Turan adındaki doktoru tanıyan bilen var mı ? Kök hücre tedavisi yapıyormuş. Hastası olan var mı ?
Çok çok teşekkür ederim iyi niyetiniz güzel dilekleriniz için. Ben de sizin için iyi şeyler istemeye devam edeceğim.
Amin, inşallah hepimiz yaşayalım bu güzelliğiHayirlisi olsun arkadasim rabbim tamamina erdirsin bende bir sey soracagim embriyolarin sanirim genetige gitmedi dr un mu istemedi genellikle yas faktöründen dolayi isteniyor ya merak ettim.
Günaydın39 yaşındaydım, 0,47 AMH la başladık tedavilere. 3. kere tüp bebek yaptık. Opu ya kadar ben de kullanmıştım, çörek otu da yedim, omega 3 kullandım, elevit kullandım, biosteron kullandım; elevit ve omega 3 dışındakileri opu da kestim, sonrasında hem sonuç alana kadar hem de 2-3 ay daha bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Transferden 1 ay önce histeroskopi olmuştum T rahim şekli varmış onu düzeltmişlerdi. Böylece bir nevi çizik atılmış da oldu. olan 3 embriyom 3. gün transfer edildi. (En fazla embriyom bu ay oldu) 1 i tuttu kızım oldu canım. İnnnnşallah senin de tutacak bu sefer benim içime öyle doğdu. Yazış şeklinden çok rahat olduğunu düşünüyorum, ben son denememde artık psikolojim laçka olmuştu, aşırı bir rahatlık ve takmazlık vardı üzerimde. Zaten o zaman tutar diyorlar ya