Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada ben işe gidip gelmeye başladım B Babydust80 sen çalışıyor musun, ya da diğer arkadaşlar 🤔 sakıncası yoktur inşallah
Ben çalışıyorum canım transferden sonra 5.gün işe başladım zaten. Bir sakıncası yok bence doktorum hamilelik doğal bir süreçtir dedi normal hayatımıza devam etmek daha iyi bence. Senin önceki gebeliğin oldu mu? Yanı mide bulantı konuda nasılsın bilemedim benim şükür bulantım yok ama şişkinlik gaz reflü gibi şikayetler hep var bunlar da çalışmama engel değil. İnşallah hepimiz rahat gebelik yaşarız hayırlısı

Bu arada ben işe gidip gelmeye başladım B Babydust80 sen çalışıyor musun, ya da diğer arkadaşlar 🤔 sakıncası yoktur inşallah

Tebrik ederim, sağlıkla kucağına al canım. :KK200: Normal hayatını yaşayabilirsin, fakat çok yorulma, mesela uzun uzun saatlerce yürüme veya saatlerce ayakta kalma, koşup hoplayıp zıplama, birşey silkelemek gibi ani hareket yapma, hasta olanlara yaklaşma, bir de masa başı iş yapıyorsan maksimum 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürü. Ben arabayla uzun yolculuk yapmıştım, kan akışı yavaşlamasın diye en fazla 2 saat otur, sonra durun 15 dk yürü sonra yola devam edin demişti dr um. Mesela maydonoz düşük yapar söktürücü diye ben yemiyordum, öyle yemekte yediğim maydanozdan birşey olmaz kilolarca yemen lazım deyip gülmüştü Dr um. :)

@Feryam bilir bir arkadaşımız vardı seninle aynı zamanlar yazıyordunuz. rumuzu hatırlayamadım.hani ikinizde negatifti o doğal yoldan hamile kaldı, işyeri zorluyordu kore ye mi nereye gitmesi gerekiyordu.kimdi acaba buraya yazmıyor ama sevgilerimi yolluyorum.kendisini merak ettim
Aynen yurt dişi seyahat en sakıncalı olan zaten. Bende sık sık fuar katılıma gidiyordum ama artık patronuma söyledim beni her hangi bir fuar çalışmaya dahil etmeyecek :))) Tüp bebek tedavimi bile fuarsız döneme getirmeye çalıştım bu arada Fairytale2 Fairytale2 bende tedavimi 10 Ağustosta başladım :)))) 23 Kasımda sonuç aldım

9. haftaya kadar cinsel ilişkiye girmeyin demişti Dr um, bebek iyice yerleşsin plesentası otursun ondan sonra serbest demişti. Rahim kasılmaları olmasın demişti. Aynı şey son ayda da var.
Bunu söylediğin içi sağol :)))) Geçen cuma eşimle doktor ziyarette bulunduk soracağız derken bebeklerin kalıp atışı flan diye unuttuk :))))) Eve geldikten sonra eeee naplım sormaya unuttuk zaten dedim 3 ay sarılalım :)))) o_O

Bunu söylediğin içi sağol :)))) Geçen cuma eşimle doktor ziyarette bulunduk soracağız derken bebeklerin kalıp atışı flan diye unuttuk :))))) Eve geldikten sonra eeee naplım sormaya unuttuk zaten dedim 3 ay sarılalım :)))) o_O

Serbest bir zararı yok ama ben korktum 9 ayda en fazla 10 kere olmuştur. O da eşim isyan edecek diye. :bicak:Doğurduktan sonra canınız hiç istemeyeck. Vücut ve hormonlar tamamen bebeği büyütmeye yönelik çalışıyor. Doğanın işi işte, sen önce bu bebeği büyüt, yeniden hamile kalma sex yapma diyor beynine...

Aynen yurt dişi seyahat en sakıncalı olan zaten. Bende sık sık fuar katılıma gidiyordum ama artık patronuma söyledim beni her hangi bir fuar çalışmaya dahil etmeyecek :))) Tüp bebek tedavimi bile fuarsız döneme getirmeye çalıştım bu arada Fairytale2 Fairytale2 bende tedavimi 10 Ağustosta başladım :)))) 23 Kasımda sonuç aldım
Ağustos sonuydu benim de, tüp bebekten önce bir kez aşılama yaptırmıştım o da kiste sebep olmuştu, o yüzden Eylül’ün ilk haftasındaki mens döneminde ilk işlemler başlamıştı, sonucum Aralık sonuna yetişti :)

@Feryam bilir bir arkadaşımız vardı seninle aynı zamanlar yazıyordunuz. rumuzu hatırlayamadım.hani ikinizde negatifti o doğal yoldan hamile kaldı, işyeri zorluyordu kore ye mi nereye gitmesi gerekiyordu.kimdi acaba buraya yazmıyor ama sevgilerimi yolluyorum.kendisini merak ettim
Destiny di canım sonraları yazmadı buraya

Yaş kaçtı acaba, takviye falan kullandınızmı, darısı bize inşallah
Yaşım 42, teşhis sebepsiz infertilite, eşimde sorun yok benim iki opuda da 3’er yumurtam çıktı, yaş ve kalite sorunu dendi yani, hiç takviye kullanmadım doktorum florance nightingale’den Prof. Bülent Baysal, hiç sıcak bakmıyor vitaminlere. Elevit kullandırdı sadece. Ben gizlice arı sütü kullandım ama 10 adet serum sadece. İnşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarz şimdi kendim için dua ederken size de dua ediyorum çünkü biliyorum çok zor bi süreç ve hiçbir şeyin garantisi yok, kucağımıza alana kadar diken üstünde olacağız malum.

Ben çalışıyorum canım transferden sonra 5.gün işe başladım zaten. Bir sakıncası yok bence doktorum hamilelik doğal bir süreçtir dedi normal hayatımıza devam etmek daha iyi bence. Senin önceki gebeliğin oldu mu? Yanı mide bulantı konuda nasılsın bilemedim benim şükür bulantım yok ama şişkinlik gaz reflü gibi şikayetler hep var bunlar da çalışmama engel değil. İnşallah hepimiz rahat gebelik yaşarız hayırlısı
Ben de çalıştım sadece kendi işim olduğu için rahat çalıştım, dün ve bugün de çalışmaya devam ediyorum. Sana katılıyorum evde günlerce yatmak oturmak vs hiç yaramıyor aslında insan iyice bunalıyor. Mide bulantısı gaz Şişlik hiç bi şeyim yok ama benim daha çok yeni, inşallah sağlıkla devam eder de ben de şikayet ederim bunlardan 😄

takviye kullanmadığını hatırlıyorum.yumurtalar 3 er tane ama maşallah 5.güne gitmiş.böyle hepsi 5. güne gitmez her babayiğidin gençlerin bile :)) maşallah
takviyesiz bu sonucu aldınız baydustla . valla durumunuz zaten iyiymiş kızlar ama biraz uğraştırdı

bugün 9. gün değil mi normal artık.ben iş gereği olan aile ziyaretlerini kesmiştim hamilelikle birlikte hepten kestim arabayla gezmeli işleri.
Evet yumurtalar konusunda şanslıydım fire vermediler 😄 iyi beslenip kahveyi sigarayı minimuma indirince bir de tavsiyenle arı sütü içince 5. Güne gitmekle kalmadı bir de AA oldu 😊
Bugün 10. Günüm, işe devam o zaman

Tebrik ederim, sağlıkla kucağına al canım. :KK200: Normal hayatını yaşayabilirsin, fakat çok yorulma, mesela uzun uzun saatlerce yürüme veya saatlerce ayakta kalma, koşup hoplayıp zıplama, birşey silkelemek gibi ani hareket yapma, hasta olanlara yaklaşma, bir de masa başı iş yapıyorsan maksimum 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürü. Ben arabayla uzun yolculuk yapmıştım, kan akışı yavaşlamasın diye en fazla 2 saat otur, sonra durun 15 dk yürü sonra yola devam edin demişti dr um. Mesela maydonoz düşük yapar söktürücü diye ben yemiyordum, öyle yemekte yediğim maydanozdan birşey olmaz kilolarca yemen lazım deyip gülmüştü Dr um. :)
Aaa çok teşekkür ederim ne güzel oldu bu tavsiyeler, bugün biraz yorgun hissedince sorma gereği duymuştum çalışmakla hata mı yapıyorum diye. Tavsiyelerini uygulayacağım mutlaka, maydonozu ben de salataya konulan dışında yemedim 😊

Kızlar bu arada arkadaşımın embriyo büyümeye devam ediyor şükürler olsun yarına kadar dayanırsa 5.gün embriyo olacak ve biyopsi alıp dondurulacak :dua: Arkadaşım da 42 yaşında Fairytale2 Fairytale2 senin durumun gerçekten iyi maşallah :nazar: :nazar:
İnşallah dayanır da 5. Güne ulaşır minik embriyo 🙏 Evet iyimişim galiba, amh 8 ay önce 1,56’ydı ama her iki opuda da 3’er tane yumurta toplanmıştı, 5. Güne firesiz gitse de hiç öyle iyim diye düşünmemiştim yumurta az ve yaşım var diye 😊

Herkeslere merhaba ve sağlıklı günler.
Benim yarın 3. opu olacak. ( Havuz yönteminden dolayı)
3 tane folikül var. Ne çıkacak Allah bilir tabi. Tarlusal da kullandım bu ay. Adet olamadım hala. Hem onun şişkinliği ve gerginliği hem de iğnelerin şişliği derken artık hastaneye resmen sürünerek gidiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallah.

Herkeslere merhaba ve sağlıklı günler.
Benim yarın 3. opu olacak. ( Havuz yönteminden dolayı)
3 tane folikül var. Ne çıkacak Allah bilir tabi. Tarlusal da kullandım bu ay. Adet olamadım hala. Hem onun şişkinliği ve gerginliği hem de iğnelerin şişliği derken artık hastaneye resmen sürünerek gidiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallah.
seni diğer topikten de hatırladım :)) inşallah kaliteli yumurtalar çıkar kaliteli embriyolar olur hangi şehirdeydin?

İnşallah dayanır da 5. Güne ulaşır minik embriyo 🙏 Evet iyimişim galiba, amh 8 ay önce 1,56’ydı ama her iki opuda da 3’er tane yumurta toplanmıştı, 5. Güne firesiz gitse de hiç öyle iyim diye düşünmemiştim yumurta az ve yaşım var diye 😊
Maşallah ben bu amhyi tam olarak çözemedim açıkcası. Benim geçen sene 1,3 dedi doktor canım bu sene nasıl hiç bilmiyorum yumurta sayım iyidi ama doktor rezervim az acele et demişti. Bide benim arkadaşın yurtdışında yaptırdığı amh 3,7 pmol/l çıktı bizde nasıl yanı demek güzel yüksek rezerve var derken oranan hesabı burası ile farklıymış nl/ml olarak cevirince 0,5 kadar düştü yanı birimine bakmak lazımmış bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun.

Aaa çok teşekkür ederim ne güzel oldu bu tavsiyeler, bugün biraz yorgun hissedince sorma gereği duymuştum çalışmakla hata mı yapıyorum diye. Tavsiyelerini uygulayacağım mutlaka, maydonozu ben de salataya konulan dışında yemedim 😊
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle

X