-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.561
Yaşınız kaç ? Maşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah.
Bence sevinin. Az bir fark var. Bence önemsiz derecede68,8 x 2 = 137,6 olması gereken değer bugün 129 çıktı.
Şöyle gönül rahatlığı ile bir sevinemedim ama buna da şükür
Bence sevinin. Az bir fark var. Bence önemsiz derecede
Merhabalar. Aslında olumsuz haber vermemek için paylaşmayacaktım ama bebeğimhadi bu forumda olumluda olumsuzda haber veriyoruz deyince yazayım dedim. Söylemiştim daha önce 5. Denemem ve 5. gün 3 embriyo genetiğe gitti diye.. Sonuç olarak 3 ü de genetik problemli çıktı maalesef. Dr um sonucu paylaştığında hamile kalma olasılığımı sordum dedi ki; denedikçe olasılıklar daha da azalıyor ama sizde blastokist oluşuyor bir kere daha deneyebilirsiniz sonuçta para ve zaman karar size ait dedi.. Biliyorum hiç bir Dr umut verici konuşmuyor, hep biz kendimizi motive ediyoruz. Hatta bu forumda bi arkadaşım yazmıştı, bazen pozitif enerji versin diye Dr muzu bile motive etmeye çalışıyoruz. Aslında tek duymak istediğim şey şu; evet olasılığınız düşük ama yumurtanız var buda demektir ki UMUT var... bu kadar...
Yaşım 44, 5 opu oldum hiç gebelik yaşamadım, 1 opu da ortalama 10 yumurtam çıkıyor, dengeli translokasyon problemimiz var ki bu da hamile kalmayı %50 azaltıyor...
Duyuyorum bazıları 7. veya 9. Denemesinde hamile kalıyor. Yani neden olmasın. Çok mu fazla umut ediyorum acaba?
Yumurta varsa umut da vardır. Doktorların güzel söz söylemeye alerjileri var. Burada hemen herkes aynı durumda. Para ve Psikoloji yettiği sürece devam. Yılmak yok.Merhabalar. Aslında olumsuz haber vermemek için paylaşmayacaktım ama bebeğimhadi bu forumda olumluda olumsuzda haber veriyoruz deyince yazayım dedim. Söylemiştim daha önce 5. Denemem ve 5. gün 3 embriyo genetiğe gitti diye.. Sonuç olarak 3 ü de genetik problemli çıktı maalesef. Dr um sonucu paylaştığında hamile kalma olasılığımı sordum dedi ki; denedikçe olasılıklar daha da azalıyor ama sizde blastokist oluşuyor bir kere daha deneyebilirsiniz sonuçta para ve zaman karar size ait dedi.. Biliyorum hiç bir Dr umut verici konuşmuyor, hep biz kendimizi motive ediyoruz. Hatta bu forumda bi arkadaşım yazmıştı, bazen pozitif enerji versin diye Dr muzu bile motive etmeye çalışıyoruz. Aslında tek duymak istediğim şey şu; evet olasılığınız düşük ama yumurtanız var buda demektir ki UMUT var... bu kadar...
Yaşım 44, 5 opu oldum hiç gebelik yaşamadım, 1 opu da ortalama 10 yumurtam çıkıyor, dengeli translokasyon problemimiz var ki bu da hamile kalmayı %50 azaltıyor...
Duyuyorum bazıları 7. veya 9. Denemesinde hamile kalıyor. Yani neden olmasın. Çok mu fazla umut ediyorum acaba?
Merhaba. Çok teşekkürler. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Her olumsuzlukta canım sıkılacak moralim bozulacak ağlayacağım ama sonra biliyorum devam edeceğim. Bu ne kadar sürer bilmiyorum ama vazgeçmek için daha erken.Merhaba, sadece olumlu haberleri paylaşıyor olsaydık ilk 8 ayımda tek kelime bile yazamazdım benher türlü paylaşımla birbirimize destek için buradayız hiç öyle düşünmeyin.
Bence umutsuz olmayın bir kere yaşınıza göre rezerviniz gayet iyi, benim de öyle sayılır, 3 opu oldum 12 tane 5. gün embriyom oldu ama içinden sadece 1 tane sağlıklı bulabildim. Ki benim de hiç inancım yoktu. Memorial’da tedavi görüyorum ben. Doktorum “ilaç mı değiştirsek, sana çok benzer bir hastada menopur’la bulduk sağlıklıyı, sende de onu mu denesek” dedi. Elimde eski ilaçtan stok olmasına rağmen heyecanla kabul ettim ve bu değişiklik bir umut oldu açıkçası. Hep aynı şeyleri yapıyoruz ve olmuyor olmayacak duygusu hakimdi artık bende. Yeni ilaç o duyguyu götürdü. Ve sonuncuda bulduk çok şükür
Arı sütü takviyeler vs sürekli burada konuşuyoruz, benim hiçbir doktorum bir takviye önermedi, ama ben kullandım. Özellikle de arı sütünün faydasına inanıyorum çünkü arı sütüne başladıktan sonra buldum sağlıklıyı.
İmkanlarınız elveriyorsa inanarak denemeye devam edin derim. İnşallah en kısa zamanda ulaşırsınız mutlu sonuçlara
Teşekkürler.. Kesinlikle umut var...Yumurta varsa umut da vardır. Doktorların güzel söz söylemeye alerjileri var. Burada hemen herkes aynı durumda. Para ve Psikoloji yettiği sürece devam. Yılmak yok.
Kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin böyle durumlarda kaliteyi artırmak için mini tupbebek deniyorlar doktorunuza sorsanızMerhabalar. Aslında olumsuz haber vermemek için paylaşmayacaktım ama bebeğimhadi bu forumda olumluda olumsuzda haber veriyoruz deyince yazayım dedim. Söylemiştim daha önce 5. Denemem ve 5. gün 3 embriyo genetiğe gitti diye.. Sonuç olarak 3 ü de genetik problemli çıktı maalesef. Dr um sonucu paylaştığında hamile kalma olasılığımı sordum dedi ki; denedikçe olasılıklar daha da azalıyor ama sizde blastokist oluşuyor bir kere daha deneyebilirsiniz sonuçta para ve zaman karar size ait dedi.. Biliyorum hiç bir Dr umut verici konuşmuyor, hep biz kendimizi motive ediyoruz. Hatta bu forumda bi arkadaşım yazmıştı, bazen pozitif enerji versin diye Dr muzu bile motive etmeye çalışıyoruz. Aslında tek duymak istediğim şey şu; evet olasılığınız düşük ama yumurtanız var buda demektir ki UMUT var... bu kadar...
Teşekkür. Tabi sorarım, ama biraz daha bilgi alsam sizden? Kısa protokol mü demek istiyorsunuz yada başka bir adı var mı?Kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin böyle durumlarda kaliteyi artırmak için mini tupbebek deniyorlar doktorunuza sorsanız
Kök hücre ile şöyle bir bilgi öğrendim. Öncelikle rahim kalınlaşması sorunu yaşayan hastalarda olumlu sonuç ve gebelik yakalanıyormuş. Yumurta gençleştirme işlemi de yapılıyormuş. Ama yumurtaya yönelik çok bilgi yok. Yaşla birlikte yumurta kalitesi vb mühim diyorlar ya, ben de ona takıldım. O konu biraz kapalı kalmış. Farklı / daha detaylı bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.Teşekkürler.. Kesinlikle umut var...
Bu arada kök hücre ile ilgili herhangi bi bilgisi olan yada bi gelişme duyan var mı?
Yumurta toplama sırasında kullanılan ilaçlar bazen kaliteyi bozuyor böyle durumlarda düşük dozajda ilaç kullarak az ama daha kaliteli yumurta elde etmeye çalışılıyor sen de işe yarayacağını düşünüyorum 5.gune gelebiliyorlar takviye olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama selenyum ve çinko da kullandım canımTeşekkür. Tabi sorarım, ama biraz daha bilgi alsam sizden? Kısa protokol mü demek istiyorsunuz yada başka bir adı var mı?
Merhaba. Çok teşekkürler. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Her olumsuzlukta canım sıkılacak moralim bozulacak ağlayacağım ama sonra biliyorum devam edeceğim. Bu ne kadar sürer bilmiyorum ama vazgeçmek için daha erken.
Sizin adınıza çok ama çok mutlu oldum. Allah hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin
Sizin doktorunuz kim bu arada?
Sevgiler
çoook sevindim yürekten tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi68,8 x 2 = 137,6 olması gereken değer bugün 129 çıktı.
Şöyle gönül rahatlığı ile bir sevinemedim ama buna da şükür
çoook sevindim yürekten tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Canim gözün aydın çok sevindim.İçimde hep senin için olumlu his geçti. Dilerim hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini.Çok emek verdin.Dilerim emek veren herkesin yüzü güler bu zorlu yolda.Yüce Allah seni ve bebeğini korusunAz önce hastaneden aradılar, onlar da öyle dedi. “Test tekrarını 2 değil 3-4 gün sonra yapıp O değeri bize gönderin ultrason muayene randevunuzu verelim” dediler. Ay oldu galiba❤
Bu çok güzel bir haber.Rahim kalinlasmasinin hormon dışında bir çözümü bulunur umarım ki bana artık eminim iyi gelmiyor.Ankara'da bu tedaviyi uygulayan bir doktor var mı acaba?Kök hücre ile şöyle bir bilgi öğrendim. Öncelikle rahim kalınlaşması sorunu yaşayan hastalarda olumlu sonuç ve gebelik yakalanıyormuş. Yumurta gençleştirme işlemi de yapılıyormuş. Ama yumurtaya yönelik çok bilgi yok. Yaşla birlikte yumurta kalitesi vb mühim diyorlar ya, ben de ona takıldım. O konu biraz kapalı kalmış. Farklı / daha detaylı bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.
Canim gözün aydın çok sevindim.İçimde hep senin için olumlu his geçti. Dilerim hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini.Çok emek verdin.Dilerim emek veren herkesin yüzü güler bu zorlu yolda.Yüce Allah seni ve bebeğini korusun