Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben yazacaktım tarifi baktım ki yazılmış yazmadım. Süper oluyor kahvaltılarda sür ekmeğe ye her sefer başka baharat koyuyorum ben, sen de hangi baharatlardan hoşlanıyorsan deneyebilirsin. Afiyet olsun yarasın
Ben de tüm takviyeleri bırakıp avokadolu nar suyu ananas ve kabak çekirdeği ile devam etmiştim transfere kadar.

Çok teşekkür ederim

Nar suyuna bayılırım hemen yazdım listeye avokadoya bir şans daha veriyorum o zaman, teşekkür

E Elexus seni diğer topikte yakaladım ben senden haber geldi mi diye tüm gün buralara bakıyorum kız
hadi güzel haberi bizimle de paylaşır mısın ya

Yaa çok şekersin sağol
Sabah pek mutluydum ama biraz yoğundum şimdi yazayım birazdan yazayım derken akşam oldu hastaneden aradılar enerjim düştü yine elim gitmedi. Şimdiye kısmetmiş

Betahch 68,8 Pozitif fakat düşük tabi..
Öğlende hastaneden biri aradı tebrik etti, değeri sordum düşük değil mi diye, 50’nin üstü pozitif endişelenmeyin dedi.
Akşam doktorum aradı, 100’ün altı değerlerde temkinli oluruz çünkü düşme riski var Pazar günkü değer önemli inşallah yükselir dedi.
Tabi ben mosmor
Öyle işte. Pazar günü netleşecek durumumuz. Hayırlısı ne ise o olsun

İnşallah her şey hayırlısıyla istediğiniz gibi gider. :)

Merhaba kızlar uzun süredir burayı takip ediyorum ilk mesajım olacak,size çok acil bir şey sormam lazim dün transferim oldu ama bugün malesef sistist oldum,daha öncede olduğum için çok net teşhis koyuyorum,henüz doktoruma ulasmadim,netten çok araştırdım ilaç almadan geçmiyor buna ragmen embryom tutunur mu çok endişeliyim,lütfen bilgisi olan yazsın

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sizin adınıza çok sevindim. Herşey çok güzel olacak değeriniz kat kat artar inşallah

Canim senin 9cu gun 68 bence iyi normalde testler 5.gun embriyo icin en erken 10.gun yapilyor ya. Pazar gun kat kat katlansin insallah cok cok mutlu oldum valla yine guzel haberlerle devam

merhabalar yeni katıldım aradan muhabbetinize dalacağım ama birşey soracağım.. benim her opudan sonra en az 1 ay ara veriliyor nasıl oluyor da sizin domtorlarınız her ay her ay havuz diye yumurta topluyor çok çok düşük dozlarla mı toplatıyorsunuz acaba ki. etkisi regl olunca geçiyormu. hormonların yumurtalıklara ve yeni yumurtalara etkisi sürer diye bana hep 1,2ay ara verdiler ve farklı farklı doktorlarda tedavi gördüm. sadece mini ivf çok düşük doz yaparız ertesi ayda yine toplayabilitiz demişti bi doktorum mini ivf de de dondurulacak kadar sayı olmuyor taze transfer oldum kimyasal gebelik oldu o zaman yine ara vermek zorunda kaldık. merak ettim doktorunuz kim acaba hiç vakit kaybetmek isyemiyorım çünkü

Ben 1 ay tüp bebek ve 3. gün taze transfer, negatifi alınca 1 ay ara sonra (yani ikinci reglide 2. tüp bebek), 3. gün taze transfer negatifi görünce 1 ay ara, histeroskopi ve gelen reglimde 3. tüp bebek ve 3. gün taze transfer şeklinde 6 ayda 3 tüp bebek ve histeroskopi oldum. Her tüp bebekten sonra düzenleyici olarak cycloproginova kullandım, ayarlı adet gördüm. Benim AMH ım 0,47 olduğu için ve 3-4 yumurta 1-2 embriyo olduğu için Dr um vakit kaybetmek istemedi. Fakat benim fsh ım 10 u geçmedi ve estradiolum 80 i geçmedi ve rahmim güzel kalınlaşıyordu. Bu yüzden ilaçların benim düzenimi bozmadığına karar vermişti. 3. ü de tutmasaydı 6 ay ara vericektik çok çok yoruldum. Her bünye farklı cvp veriyor. Sürekli kan testi yapıp vücudunu tanıyıp ona göre karar vermelisin.

Merhaba hoşgeldiniz,
Ben hiç havuz yaptırmadım, 1-2 ay ara vererek 9 ayda birbirinden bağımsız 3 opu oldum, ama burada peşpeşe yaptıran arkadaşları okudum.
Şişli Memorial’da tedavi görüyorum, havuza pek yanaşmıyor bizim doktorlar, havuzu bildiğim kadarıyla daha çok Bahçeci ve Acıbadem yapıyor.

Benim de her opu arası en az 3 ay ara oldu

Çok cok tebrik ederim gözün aydin şekerim ❤ Allah sağlıkla kucağına aldıŕsın inş. saglik mutluluklar dilerim canım

Benim 2017 de 3 ayda 3 opu ve 1 ay ara verildi pasgecti o ayi dr.tarlusal ilac verdi dr.opu olup tarlusal icilip 10 gune tekrar adet oluyorsun.yukarida arkadaşimızın yazdiğı gibi hormonlardan etkilenmiyorsun.ama adet düzenleyici mi bilmiyorum.
Adetin 2. Gunu tekrar muayene ve 4 5 yumrta varsa tedavi basliyor.
3 ayda 1 adet bos gecildi subatta baslayip mayis 6 da falan bitmisti.
Doktor Erbil Yagmur

Yaşınız kaç ? Maşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…