- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.521
5. gün hafta sonuna gelir yazamam şimdiden hayırlı olsun transferinİnşallah, çok teşekkürbugün laboratuvarla konuştum 2’si çok iyi gelişim göstermiş diğeri de iyimiş, 5. Gün transferi olacak hayırlısıyla
tunsercim pekimm Güvenç bey nasıl memnun musun ? genetiğe olumlu mu olumsuz mu bakıyor ? eskiden genetiğe baya olumsuz bakıyorduBu soruya cevap vermek gerçekten çok zor.Memoriala gidip memnun kalmayan da var bahçeciye gidip memnun kalmayanda ben Bahceci fulya Güvenç Beye gidiyorum.Fakat onun hakkında da olumsuz şeyler okuyorum.Bulent beye gidip hamile kalan da var keşke gitmeseydim diyen de.Bu nedenle bir isim veremeyeceğim. Bir kaç işim belirleyip aynı güne randevu alarak bir ön görüşme yapabilirsiniz sonra da içinize sinen doktorla devam edersiniz.Rahim inceliği olan kişilerde Ulun Uluğ bey iyi diyorlar.Aret Kamer de tüp bebekte iyi diyorlar isim çok anlayacağın
Fikri pek değişmiş değil canım bize de baya anlattı ben kesinlikle istiyorum dediğim için yaptırdık.Genel olarak memnunum canım negatif olursa yine onunla devam ederimtunsercim pekimm Güvenç bey nasıl memnun musun ? genetiğe olumlu mu olumsuz mu bakıyor ? eskiden genetiğe baya olumsuz bakıyordu
anladım canım tabi ki çok iyi bir doktor biliyorum.inşallah seninde sonucun pozitif olacakFikri pek değişmiş değil canım bize de baya anlattı ben kesinlikle istiyorum dediğim için yaptırdık.Genel olarak memnunum canım negatif olursa yine onunla devam ederim
Selam şekerimarı sütünü ve diğer takviyeleri opudan önce kesmiştim ya ne zaman başlıyoruz, transferden önce ve sonrasındaki bekleme aşamasında da içebiliyor muyuz? Şu an laboratuvarda embriyoşlar malum
anladım canım tabi ki çok iyi bir doktor biliyorum.inşallah seninde sonucun pozitif olacak
Çok teşekkür ederim
İstanbul'da nereyi önerirsiniz? Aklımda iki şehir var. İstanbul ve Ankara. Ankara'ya daha rahat ulaşım sağlayacağım bu yüzden pas geçmek istemedim. Ama işi şansa da bırakmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz hangi doktor / merkez ?
Ay çok teşekkür ederim desteğini hissediyor olacağım, inşallah güzel olur sonuç olmasa da denemeye devam mecbur5. gün hafta sonuna gelir yazamam şimdiden hayırlı olsun transferinmaşallah .. :) sana en güzel duyguları yaşatır bu embriyolar inş.
Bayıldım çok da güldümbeğendin mi benim de hoşuma gitmişti :)))
Sadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman içinCanım arı sütü veya çörek otu gibi bağışıklığı arttırıcı takviyeleri transferden önce kes bence. Çünkü vücut embriyoya yabancı muamelesi yaparken, embriyo tutunmaya çalışıyor. Bağışıklığı baskılayıcı ilaç bile veriyorlar biliyorsun embriyoya yardım etmek için. Rahim düzenleyici olduğu düşünülen yiyecekler var, avakado, ananas veya folik asit içeren kabak çekirdeği gibi... Hayırlısı olsun, pozitif sonucunu al inşallah.
Sadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman içininşallah güzel sonuç alırız hepimiz, senin süreç ne aşamada tam bilmiyorum ama. Kabak çekirdeğini nerdeyse her akşam çitliyorum da avokado öldürüyo beni üç dört günde bir zorla bi iki dilim ancak
39 yaşındaydım, 0,47 AMH la başladık tedavilere. 3. kere tüp bebek yaptık. Opu ya kadar ben de kullanmıştım, çörek otu da yedim, omega 3 kullandım, elevit kullandım, biosteron kullandım; elevit ve omega 3 dışındakileri opu da kestim, sonrasında hem sonuç alana kadar hem de 2-3 ay daha bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Transferden 1 ay önce histeroskopi olmuştum T rahim şekli varmış onu düzeltmişlerdi. Böylece bir nevi çizik atılmış da oldu. olan 3 embriyom 3. gün transfer edildi. (En fazla embriyom bu ay oldu) 1 i tuttu kızım oldu canım. İnnnnşallah senin de tutacak bu sefer benim içime öyle doğdu. Yazış şeklinden çok rahat olduğunu düşünüyorum, ben son denememde artık psikolojim laçka olmuştu, aşırı bir rahatlık ve takmazlık vardı üzerimde. Zaten o zaman tutar diyorlar yaSadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman içininşallah güzel sonuç alırız hepimiz, senin süreç ne aşamada tam bilmiyorum ama. Kabak çekirdeğini nerdeyse her akşam çitliyorum da avokado öldürüyo beni üç dört günde bir zorla bi iki dilim ancak
Avakado yu süper besinler sınıfına sokmuşlar süper besinler bu süreçte önemli. Olgunlaşmış avakadoyu ezip içine biraz zeytinyağı limon, tuz, kimyon ve biraz dövülmüş ceviz hatta az pul biber ile deneyebilirsiniz.Sadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman içininşallah güzel sonuç alırız hepimiz, senin süreç ne aşamada tam bilmiyorum ama. Kabak çekirdeğini nerdeyse her akşam çitliyorum da avokado öldürüyo beni üç dört günde bir zorla bi iki dilim ancak
Doktorumuz aynı demek ki:) Ben de genetik istedi ama bizim durum bunu gerektiriyor zaten. Destek konusuna çok sıcak bakmıyor, yumurtalara bi etkisi olmayacağını söylüyor.Fikri pek değişmiş değil canım bize de baya anlattı ben kesinlikle istiyorum dediğim için yaptırdık.Genel olarak memnunum canım negatif olursa yine onunla devam ederim
Ay tatlıyla balla deniyorum öldürücü bi tatAvakado yu süper besinler sınıfına sokmuşlar süper besinler bu süreçte önemli. Olgunlaşmış avakadoyu ezip içine biraz zeytinyağı limon, tuz, kimyon ve biraz dövülmüş ceviz hatta az pul biber ile deneyebilirsiniz.
Ben avokadoyu sadece yüzüme maske için balla kullandım, salatada bile zorlanıyorum yemekteUmarım herşey yolunda gider, dualarımız sizinle. Ama avokadoya haksızlık etmeyın aslında fena değilyumurtaya koyun salataya koyun brovni falan yapın. değişik tariflerle tüketiliyor sevgiler....
Psikolojimi çok güzel tahlil etmişsin gerçekten çok tebrik ediyorum39 yaşındaydım, 0,47 AMH la başladık tedavilere. 3. kere tüp bebek yaptık. Opu ya kadar ben de kullanmıştım, çörek otu da yedim, omega 3 kullandım, elevit kullandım, biosteron kullandım; elevit ve omega 3 dışındakileri opu da kestim, sonrasında hem sonuç alana kadar hem de 2-3 ay daha bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Transferden 1 ay önce histeroskopi olmuştum T rahim şekli varmış onu düzeltmişlerdi. Böylece bir nevi çizik atılmış da oldu. olan 3 embriyom 3. gün transfer edildi. (En fazla embriyom bu ay oldu) 1 i tuttu kızım oldu canım. İnnnnşallah senin de tutacak bu sefer benim içime öyle doğdu. Yazış şeklinden çok rahat olduğunu düşünüyorum, ben son denememde artık psikolojim laçka olmuştu, aşırı bir rahatlık ve takmazlık vardı üzerimde. Zaten o zaman tutar diyorlar ya
Şu an için tek beklentim bu, inşallah gerçek olur, çok sağolCok guzel bir haber Mutlu haberler devam eder inşallah. 2019 giderken güzel bir hediyeyle veda inşallah
Ön görüşmeler ücretli mi ?Bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor.Memoriala gidip memnun kalmayan da var bahçeciye gidip memnun kalmayanda ben Bahceci fulya Güvenç Beye gidiyorum.Fakat onun hakkında da olumsuz şeyler okuyorum.Bulent beye gidip hamile kalan da var keşke gitmeseydim diyen de.Bu nedenle bir isim veremeyeceğim. Bir kaç işim belirleyip aynı güne randevu alarak bir ön görüşme yapabilirsiniz sonra da içinize sinen doktorla devam edersiniz.Rahim inceliği olan kişilerde Ulun Uluğ bey iyi diyorlar.Aret Kamer de tüp bebekte iyi diyorlar isim çok anlayacağın