Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah, çok teşekkür 😘 bugün laboratuvarla konuştum 2’si çok iyi gelişim göstermiş diğeri de iyimiş, 5. Gün transferi olacak hayırlısıyla
5. gün hafta sonuna gelir yazamam şimdiden hayırlı olsun transferin :KK25: maşallah .. :) sana en güzel duyguları yaşatır bu embriyolar inş. :nazar::nazar::nazar:

Bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor.Memoriala gidip memnun kalmayan da var bahçeciye gidip memnun kalmayanda ben Bahceci fulya Güvenç Beye gidiyorum.Fakat onun hakkında da olumsuz şeyler okuyorum.Bulent beye gidip hamile kalan da var keşke gitmeseydim diyen de.Bu nedenle bir isim veremeyeceğim. Bir kaç işim belirleyip aynı güne randevu alarak bir ön görüşme yapabilirsiniz sonra da içinize sinen doktorla devam edersiniz.Rahim inceliği olan kişilerde Ulun Uluğ bey iyi diyorlar.Aret Kamer de tüp bebekte iyi diyorlar isim çok anlayacağın
tunsercim pekimm Güvenç bey nasıl memnun musun ? genetiğe olumlu mu olumsuz mu bakıyor ? eskiden genetiğe baya olumsuz bakıyordu

tunsercim pekimm Güvenç bey nasıl memnun musun ? genetiğe olumlu mu olumsuz mu bakıyor ? eskiden genetiğe baya olumsuz bakıyordu
Fikri pek değişmiş değil canım bize de baya anlattı ben kesinlikle istiyorum dediğim için yaptırdık.Genel olarak memnunum canım negatif olursa yine onunla devam ederim

Selam şekerim 😀 arı sütünü ve diğer takviyeleri opudan önce kesmiştim ya ne zaman başlıyoruz, transferden önce ve sonrasındaki bekleme aşamasında da içebiliyor muyuz? Şu an laboratuvarda embriyoşlar malum 😀

Canım arı sütü veya çörek otu gibi bağışıklığı arttırıcı takviyeleri transferden önce kes bence. Çünkü vücut embriyoya yabancı muamelesi yaparken, embriyo tutunmaya çalışıyor. Bağışıklığı baskılayıcı ilaç bile veriyorlar biliyorsun embriyoya yardım etmek için. Rahim düzenleyici olduğu düşünülen yiyecekler var, avakado, ananas veya folik asit içeren kabak çekirdeği gibi... Hayırlısı olsun, pozitif sonucunu al inşallah. :KK200:

İstanbul'da nereyi önerirsiniz? Aklımda iki şehir var. İstanbul ve Ankara. Ankara'ya daha rahat ulaşım sağlayacağım bu yüzden pas geçmek istemedim. Ama işi şansa da bırakmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz hangi doktor / merkez ?

Ben Ankara üniversitesi bölüm başkanı Prof. Dr. Cem Atabekoğlunda 3 kere tedavi oldum. 3. de tuttu. Kontroller için muayenehane sine gidiyordum ama testler ve histeroskopi kendi araştırma hastanesinde bedava yapıldı. Opu ve transfer özel HRS hastanesinde ücretli yapıldı. Tavsiye ederim. Hamileliğimde Koru hastanesi bölüm başkanı Prof. Dr. Aydan Biri ye gittim. Çok Çok memnun kaldım, ailemizden biri oldu sağ olsun. Kendisi riskli gebelik ve genetik uzman, perinatolog fakat aynı zamanda tüp bebek de yapıyor. Onu da tavsiye edebilirim.

Canım arı sütü veya çörek otu gibi bağışıklığı arttırıcı takviyeleri transferden önce kes bence. Çünkü vücut embriyoya yabancı muamelesi yaparken, embriyo tutunmaya çalışıyor. Bağışıklığı baskılayıcı ilaç bile veriyorlar biliyorsun embriyoya yardım etmek için. Rahim düzenleyici olduğu düşünülen yiyecekler var, avakado, ananas veya folik asit içeren kabak çekirdeği gibi... Hayırlısı olsun, pozitif sonucunu al inşallah. :KK200:
Sadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman için 😄 inşallah güzel sonuç alırız hepimiz, senin süreç ne aşamada tam bilmiyorum ama. Kabak çekirdeğini nerdeyse her akşam çitliyorum da avokado öldürüyo beni üç dört günde bir zorla bi iki dilim ancak 😄

Sadece arı sütü kullandım o da on tane sanırım. Yumurta toplama sürecinde bıraktım bi daha da başlamadım, genel olarak bana da riskli geldi. Çok sağol mantıklı açıklaman için 😄 inşallah güzel sonuç alırız hepimiz, senin süreç ne aşamada tam bilmiyorum ama. Kabak çekirdeğini nerdeyse her akşam çitliyorum da avokado öldürüyo beni üç dört günde bir zorla bi iki dilim ancak 😄

Umarım herşey yolunda gider, dualarımız sizinle. Ama avokadoya haksızlık etmeyın aslında fena değil :KK48: yumurtaya koyun salataya koyun brovni falan yapın. değişik tariflerle tüketiliyor :kk77: sevgiler....

39 yaşındaydım, 0,47 AMH la başladık tedavilere. 3. kere tüp bebek yaptık. Opu ya kadar ben de kullanmıştım, çörek otu da yedim, omega 3 kullandım, elevit kullandım, biosteron kullandım; elevit ve omega 3 dışındakileri opu da kestim, sonrasında hem sonuç alana kadar hem de 2-3 ay daha bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Transferden 1 ay önce histeroskopi olmuştum T rahim şekli varmış onu düzeltmişlerdi. Böylece bir nevi çizik atılmış da oldu. olan 3 embriyom 3. gün transfer edildi. (En fazla embriyom bu ay oldu) 1 i tuttu kızım oldu canım. İnnnnşallah senin de tutacak bu sefer benim içime öyle doğdu. Yazış şeklinden çok rahat olduğunu düşünüyorum, ben son denememde artık psikolojim laçka olmuştu, aşırı bir rahatlık ve takmazlık vardı üzerimde. Zaten o zaman tutar diyorlar ya :KK66:

Avakado yu süper besinler sınıfına sokmuşlar süper besinler bu süreçte önemli. Olgunlaşmış avakadoyu ezip içine biraz zeytinyağı limon, tuz, kimyon ve biraz dövülmüş ceviz hatta az pul biber ile deneyebilirsiniz.

Fikri pek değişmiş değil canım bize de baya anlattı ben kesinlikle istiyorum dediğim için yaptırdık.Genel olarak memnunum canım negatif olursa yine onunla devam ederim
Doktorumuz aynı demek ki:) Ben de genetik istedi ama bizim durum bunu gerektiriyor zaten. Destek konusuna çok sıcak bakmıyor, yumurtalara bi etkisi olmayacağını söylüyor.
Bu zamana kadar 2 dr la devam ettim. Vaaav dediğim çıkmadı. Yapılan işlemler verilen ilaçlar aynı. Sadece 2 nokta önemli; laboratuvar kalitesi ve dr un yaklaşımı...Bu yüzden bahçeci ye gittim zaten. En iyi 2 laboratuvardan biriymiş sanırım. Bahçeci ve Memorial şişli.
Genelde kadınlar hamile kaldığı dr dan memnun kalıyor ama bunun dr la da bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bunun sadece zamanı gelmiş olmakla ilgili olduğuna inanıyorum. O anda x değil y dr u da olabilir yani...

Kesinlikle yazdığın her kelimeye katılıyorum.Hemsire kullandığım takviyeleri sorduğunda ben saymaya başladım Omepa 10. .... hiçbirşey söylemeden dinledi😀😀

Umarım herşey yolunda gider, dualarımız sizinle. Ama avokadoya haksızlık etmeyın aslında fena değil :KK48: yumurtaya koyun salataya koyun brovni falan yapın. değişik tariflerle tüketiliyor :kk77: sevgiler....
Ben avokadoyu sadece yüzüme maske için balla kullandım, salatada bile zorlanıyorum yemekte 😩 Bi arkadaş yazmış az evvel tuzlu cevizli bi tarif onu deneyeceğim.
dualarınız desteğiniz çok önemli, çok teşekkür inşallah güzel bir yıla gireriz güzel haberlerle 😄

39 yaşındaydım, 0,47 AMH la başladık tedavilere. 3. kere tüp bebek yaptık. Opu ya kadar ben de kullanmıştım, çörek otu da yedim, omega 3 kullandım, elevit kullandım, biosteron kullandım; elevit ve omega 3 dışındakileri opu da kestim, sonrasında hem sonuç alana kadar hem de 2-3 ay daha bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Transferden 1 ay önce histeroskopi olmuştum T rahim şekli varmış onu düzeltmişlerdi. Böylece bir nevi çizik atılmış da oldu. olan 3 embriyom 3. gün transfer edildi. (En fazla embriyom bu ay oldu) 1 i tuttu kızım oldu canım. İnnnnşallah senin de tutacak bu sefer benim içime öyle doğdu. Yazış şeklinden çok rahat olduğunu düşünüyorum, ben son denememde artık psikolojim laçka olmuştu, aşırı bir rahatlık ve takmazlık vardı üzerimde. Zaten o zaman tutar diyorlar ya :KK66:
Psikolojimi çok güzel tahlil etmişsin gerçekten çok tebrik ediyorum 😄 rahatım çok şükür, bunun bir süreç olduğunu kabullendim, belki üç belki de beş denemede olacak ama ümidini yitirme diye kendime hiç zorlama olmadan telkinde bulunuyorum. Allah’tan hayırlısı artık ben elimden geleni yapıyorum.
Ananas kabak çekirdeği ve elevite devam o zaman 😄 çok çok sağol güç verdin moral verdin bana, senin minnoş kızını da yerim ayrıca 🥰😘

Bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor.Memoriala gidip memnun kalmayan da var bahçeciye gidip memnun kalmayanda ben Bahceci fulya Güvenç Beye gidiyorum.Fakat onun hakkında da olumsuz şeyler okuyorum.Bulent beye gidip hamile kalan da var keşke gitmeseydim diyen de.Bu nedenle bir isim veremeyeceğim. Bir kaç işim belirleyip aynı güne randevu alarak bir ön görüşme yapabilirsiniz sonra da içinize sinen doktorla devam edersiniz.Rahim inceliği olan kişilerde Ulun Uluğ bey iyi diyorlar.Aret Kamer de tüp bebekte iyi diyorlar isim çok anlayacağın
Ön görüşmeler ücretli mi ?

X