- Konu Sahibi akideciknane
- #69.321
doktor yok diyorsa yoktur :) bu arada arı sütünü ilk 20 gün sabah akşam kullan dedim ama aslında günde 1 de içebilirsin. tedaviler için tavsiye 1500 mg.günde 2 kez arı sütü 1500 mg.a denk geliyor bence
yani uzun süre içeceksen günde 1 içip tedaviye 1 ay kala günde 2 içilebilir.
ayrıca tedavinin 5. gün kontorolünde arı sütü, yumurtayı çabuk büyüttüğünden dr.a bilgi verip bırakman iyi olur.eğer çok büyümemişse devam edersin.çok büyüyen yumurta erken çatlayabilir
Merhaba.. Bebeğiniz olmasına rağmen buradan bilgilendirici yazılar yazmanız çok güzel, teşekkürler.. Ben de havuz yapmayı planlıyorum, 1. ye başladım bile 7. günümdeyim.. Bundan 1,5 ay önce takviyeleri kullanmaya başladım; omega, CoEnz, b12-K-D vit ve folik asit.. Arı sütü kullanmıyordum son dakika sipariş ettim ve 2 gün önce yarım çay kaşığı kullanmaya başladım.. 2 kez kullandım yani.. Yazınızı okuyunca da tedirgin oldum, yumurtayı çabuk büyütüp çatlatma durumu. sanırım bu kadar zamanda etki etmez hemen bırakayım.
Eğer yumurta durumum el verirse ki doktor buna bakarak ilerleyebiliriz dedi, peş peşe hiç ara vermeden 2 veya 3 havuz yapmayı istiyorum.. Siz nasıl ilerlediniz? ara vermediniz mi? tedavi süresince destek vitaminleri kullandınız mı? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim..