Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama idrarı ilk damlattığımda emmedi ve ben de aşağı aksın diye eğdim öyle aktı. Sorum şu gebelik oluşmamışsa da çift çizgi Çakar mı öyle

Transferden sonra kaçıncı günün ? Gebelik olusmamışsa çift çizgi çıkmaz ama emin olmak için tekrar yap yine de.
Bence hamilesin

Bence de cift cizgi gebelik yoksa çıkmaz. ins. Hamilesin bence de yarin sabah ilk idrarla tekrar edebilirsin.

Bende çok tesekkür ederim yazdıkların icin. bende umut olmama sevindim.baska duyduklarimda var doktorlardan 2 kisi hamile duydum.baska ortamda duydum.dilerim ki bebegine en kısa zamanda kavusursun ve bugünleri unutursun

İki tüp denemem de negatifti eğer doğruysa kendiliğinden olacak inşallah öyledir büyük sürpriz olur☺
Sürprizler sizin için sekerim keske biz de 36 yasta olsaydık hersey daha kolay olurdu.benim tüp bebege gerek yoktu kendiliğinden olurdu.tüp bebek kredisi de olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…