- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 41
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.981
Transferden sonra kaçıncı günün ? Gebelik olusmamışsa çift çizgi çıkmaz ama emin olmak için tekrar yap yine de.Merhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama idrarı ilk damlattığımda emmedi ve ben de aşağı aksın diye eğdim öyle aktı. Sorum şu gebelik oluşmamışsa da çift çizgi Çakar mı öyle
Bence de cift cizgi gebelik yoksa çıkmaz. ins. Hamilesin bence deMerhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama idrarı ilk damlattığımda emmedi ve ben de aşağı aksın diye eğdim öyle aktı. Sorum şu gebelik oluşmamışsa da çift çizgi Çakar mı öyle
İki tüp denemem de negatifti eğer doğruysa kendiliğinden olacak inşallah öyledir büyük sürpriz olurTransferden sonra kaçıncı günün ? Gebelik olusmamışsa çift çizgi çıkmaz ama emin olmak için tekrar yap yine de.
Bence hamilesin ♥
İnşallah öyledir dua edin nolurBence de cift cizgi gebelik yoksa çıkmaz. ins. Hamilesin bence deyarin sabah ilk idrarla tekrar edebilirsin.
Bende çok tesekkür ederim yazdıkların icin. bende umut olmama sevindim.baska duyduklarimda var doktorlardan 2 kisi hamile duydum.baska ortamda duydum.dilerim ki bebegine en kısa zamanda kavusursun ve bugünleri unutursunMerhaba öncelikle cok tesekkurler. Ben memorialde 2 kere tedavi gordum her ikisindede 4 tane yumurtam cıkti . Lakin 1 tanesinde genetikten saglikli gelmedi 1 tanesinde 5. Gune ileeleyemedim. Kan pihtilasma testi yapildi bana bir sey cikmadi. Sadece dun kromozom testi istedi doktor ben ve esimden kan verdik. Dun cok zor bir gun gecirdim. Dusuk yaptirmaya calistilar suni sanci ve dusuk ilaci verdiler ama dusuremedim aksam uzeri operasyonla aldilar. Bahceci icin ust uste izinler alip yumurta dondurmam lazim .ancak ben bankaciyim ve bursada yasiyorum.evet kayiplarim cok. Belkide bagisiklik sistemimde bir sorun var bilmiyorum . Su an raporluyum ve evdeyim. Yorgunum ama guclu olmaya calisiyorum.Allah insana kaldiramayacagindan fazla yuk vermiyor. Dun o kadar sanci icinde bile vazgecmeyecegim diye dusundum hep. Bu bir sinav . Senin hikayeni ve bir bebegin oldugunu biliyorum. Senden bu mesaji almak bana iyi geliyor umut veriyor. Cok tesekkurler..
Öyle öyle hayırlı olsun amh kaçtı canımİnşallah öyledir dua edin nolur☺
0.49 du 2 yıl önce ben çok inanamadım test yaptırmaya gidiyorum yine de çok teşekkür ederimÖyle öyle hayırlı olsun amh kaçtı canım
Tmm geldikten sonra neler yaptın belirtilerin neler oldu anlatırmısın canım0.49 du 2 yıl önce ben çok inanamadım test yaptırmaya gidiyorum yine de çok teşekkür ederim ☺
Sürprizler sizin için sekerim keske biz de 36 yasta olsaydık hersey daha kolay olurdu.benim tüp bebege gerek yoktu kendiliğinden olurdu.tüp bebek kredisi de olmazdıİki tüp denemem de negatifti eğer doğruysa kendiliğinden olacak inşallah öyledir büyük sürpriz olur☺
Tabiki ama hala idrarı eğdiğim için öyle olmuştur diyor içimTmm geldikten sonra neler yaptın belirtilerin neler oldu anlatırmısın canım
Geç olsun da güç olmasın biraz yıpratmış sizi evet ama olmuş çok şükürSürprizler sizin için sekerim keske biz de 36 yasta olsaydık hersey daha kolay olurdu.benim tüp bebege gerek yoktu kendiliğinden olurdu.tüp bebek kredisi de olmazdı
Ama öyle olsa çizgi çıkan yerde dağınık kırmıızılık olurdu bence cok temiz çıkmış inşallah hamilesin canım hemde normal yoldan süper bişeyTabiki ama hala idrarı eğdiğim için öyle olmuştur diyor içim
TabikiF Fundazerey resmini çekip atabilir misin ?
Umarım öyle olur rabbim sesimi duyarAma öyle olsa çizgi çıkan yerde dağınık kırmıızılık olurdu bence cok temiz çıkmış inşallah hamilesin canım hemde normal yoldan süper bişey
Bence hamilesin senin adına çok sevindim.
Rabbim tüm isteyenlerle birlikte seninde sesini duysun inşAllah,var gibi duruyor,umarım yanıltmaz testUmarım öyle olur rabbim sesimi duyar