Anladım.
Maddi durumunuz elverir mi elvermez mi yeniden tüp bebek tedavisine bilmiyorum. Nacizane size bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Eğer yumurta varsa, sperm varsa umut her zaman vardır. Kendi doktorum geçen sene bana impryl diye bir hap kullanmamı istedi. 3 ay kullan gel tedaviye tekrar başlayalım diye. Bunu vermesinin sebebi ise şuydu. İlk defa 5. güne gelemeyen embriyolar oldu. Okuduğum araştırdığım kadarıyla impryl dna hasarını azaltıyormuş. Ben çok fayda görenler okudum. Ve ben kendimde faydasını gördüm. Geçen sene 3 ay kullandıktan sonra toplanan yumurtalardan 1 tanesi 5. güne geldi. Ve genetik teste gönderildiler. Test sonucunda da sağlıklıymış. Benim maalesef sizinki kadar iyi bir rahmim yok. 4 yıl evvel geçirdiğim kürtaj ve sonrasında neden adet göremediğimi bilemeyen konya'daki tüp bebek merkezi doktoru yüzünden rahmim geri dönülemeyecek seviyede kötü maalesef. İlaçlarda 5.5'de kalıyor. Veee maalesef sağlıklı embriyonun bu rahme tutunması çok çok zor. Allah ol demeden olmuyor işte.
Sizin sanırım benimki kadar kötü bir rahminiz yoktur. Eğer tekrar tedaviye başlamayı düşünürseniz eşinizle birlikte düzenli olarak bu hapı kullanın ve öyle tedaviye başlayın derim. Bunun yanında 1000-1200 mg civarı omega-3'de kullanın derim.
Çünkü ben sizin yerinizde olsam denerdim. Ki ben bu kötü rahmime rağmen devam ediyorum. Acaba bir umut o sağlıklı embriyo tutunur mu, hamile kalır mıyım diye. Şubat-2020'de 45 olucam bu arada.