-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.941
Taze transfer yapıldı.Dondurulmus embiryom kalmadı.Iki tane tane 3.gun embiryosu.Dilerim Allah cümle alemi içinde de beni sevindirir bu dünyada sağlıklı hayırlı bir evlat verir.Tabbi bu yolda anne olmak icin çaba harcayan herkese...Taze transfer mi dondurulmus mu canim? Ya yarin gercekten buyuk gun dualarim seninleRabbim seni odullendirecektir bu kadar sabir ve yemek vermissin hayirlisi insallah
İnsallah bugün sevinirsin sonucun güzel çıkarArkadaş Merhaba yarin test gunum .Yas 45 ve bu 7.denemem.12 gundur korku endise dolu sikintili bir bekleyis yine bitti. Bilmem ki bu sefet pozitif bir degeri Allah bana gosterecek mi.Sizlerin dualarina ihtiyacım var.Tesekkur ederim
Çok sagolunİnsallah bugün sevinirsin sonucun güzel çıkar
Henüz çıkmadı beklemekteyimSonucunuz ne oldu merak edıyorum
İnşallah pozitif sonucu alırsın aminHenüz çıkmadı beklemekteyim
Sonucum NegatifSonucunuz ne oldu merak edıyorum
Cok üzüldüm canım diyecek kelime yok.seni kucaklıyorum üzüntünü inan paylaşıyorum Allah en kısa zamanda seni sevindirsinSonucum Negatif Arkadaşlar
Sonucum Negatif
Taze transferden mi acaba dıye dusunmeden edemedim.Çok üzgünüm.Yine de sabredin vazgecmeyin lütfenSonucum Negatif
Çok teşekkür ederim sağolun.Dun akşam hayal etmişim pozitif alınca haberi alınca bütün denemelerimi yaşadıkları mi anlatıp asla vazgecmeyin bakın ben denedim oldu diyecektim.Ama yine negatif 7 transferim 2 tane de iptal edilmiş tedavi var.9 kez tup bebek denedim 13 embiryo transfer edildi ama hiçbirinde gebelik olmadı.Hep 2 embiryo geneli 5.gun du. Bu denememde hastane doktor laboratuar protokol farklı ilaçlardan kullandım olmadı.Artik nasıl bir ümidim olup deneyebilirsin ki ...Bundan öteye gitmiyor olmayacak hayal peşinde mi kosuyorumda kabul etmek mi istemiyorum bilmiyorumCok üzüldüm canım diyecek kelime yok.seni kucaklıyorum üzüntünü inan paylaşıyorum Allah en kısa zamanda seni sevindirsin
Bence size kesinlikle yanlıs ya da eksik bişeyler uyguluyorlar.imkanınız varsa bahçecide remzi beye gitmenizi ısrarla öneririmÇok teşekkür ederim sağolun.Dun akşam hayal etmişim pozitif alınca haberi alınca bütün denemelerimi yaşadıkları mi anlatıp asla vazgecmeyin bakın ben denedim oldu diyecektim.Ama yine negatif 7 transferim 2 tane de iptal edilmiş tedavi var.9 kez tup bebek denedim 13 embiryo transfer edildi ama hiçbirinde gebelik olmadı.Hep 2 embiryo geneli 5.gun du. Bu denememde hastane doktor laboratuar protokol farklı ilaçlardan kullandım olmadı.Artik nasıl bir ümidim olup deneyebilirsin ki ...Bundan öteye gitmiyor olmayacak hayal peşinde mi kosuyorumda kabul etmek mi istemiyorum bilmiyorum
Ne güzel bir hayal bu hayali bende kurdum.bunu samimiyetle bizimle paylaşman yeter ❤ 13 embriyon olmuş tedavilerin güzel gecmiş .hatta bugün seni düşündüm.dondurulmuş diyince aynı opudakiler mi hep transfer edilmiş dedim.kalitesiz mi konuyor filan dedim ama 5. Güne 11 embriyo geldiyse iyi birsey.bundan sonrası için bence dur demenin vakti maddi manevi yıpranma.Çok teşekkür ederim sağolun.Dun akşam hayal etmişim pozitif alınca haberi alınca bütün denemelerimi yaşadıkları mi anlatıp asla vazgecmeyin bakın ben denedim oldu diyecektim.Ama yine negatif 7 transferim 2 tane de iptal edilmiş tedavi var.9 kez tup bebek denedim 13 embiryo transfer edildi ama hiçbirinde gebelik olmadı.Hep 2 embiryo geneli 5.gun du. Bu denememde hastane doktor laboratuar protokol farklı ilaçlardan kullandım olmadı.Artik nasıl bir ümidim olup deneyebilirsin ki ...Bundan öteye gitmiyor olmayacak hayal peşinde mi kosuyorumda kabul etmek mi istemiyorum bilmiyorum
Yaşımdan dolayı embiryo daha fazla büyuyup gelismiyor.Sanirim 3 veya 5.gunden sonra yeterli gücü yok ve vücuttan atiliyor.Dusunuyorum yaş dış başka faktör olsa rahim kaynaklı mesala tedavi olup yeniden deneme yapılır ama benim daha gençken olmadı şimdi 45 deyim ve yasa yapılacak bir tedavi çözüm yok.Denesem farklı bir uygulama yok ki.9 10 11 tedavi olsa o saglik yumuta ve embiryo nasil olabilirki Bilsem bir tedavi var yapılacak yapayım ama sonu yok gibi.Hatta gitikcr zorlaşıyor gibi geliyor bana...Beynimden geçen sayısız düşünceleri sizle paylaştım.Ben bir çözüm bulamadımNe güzel bir hayal bu hayali bende kurdum.bunu samimiyetle bizimle paylaşman yeter ❤ 13 embriyon olmuş tedavilerin güzel gecmiş .hatta bugün seni düşündüm.dondurulmuş diyince aynı opudakiler mi hep transfer edilmiş dedim.kalitesiz mi konuyor filan dedim ama 5. Güne 11 embriyo geldiyse iyi birsey.bundan sonrası için bence dur demenin vakti maddi manevi yıpranma.
İyi geceler,merhaba önceden olan bir çocuğun var mıydı yazan arkadaşlardan birinin vardı çünkü 2. istiyordu ve herkes aynı durumdaydı . varsa Allah bağışlasın deyip sevineceğim
Embriyo sayınız iyi hiç ngs yaptırdınız mı bence tedaviyi bırakmayı düşünmeden önce bir kez de ngsli embriyo transferi deneyin. Sağlıklı bir embriyo transfer olursa şansınız çok yükselir.Çok teşekkür ederim sağolun.Dun akşam hayal etmişim pozitif alınca haberi alınca bütün denemelerimi yaşadıkları mi anlatıp asla vazgecmeyin bakın ben denedim oldu diyecektim.Ama yine negatif 7 transferim 2 tane de iptal edilmiş tedavi var.9 kez tup bebek denedim 13 embiryo transfer edildi ama hiçbirinde gebelik olmadı.Hep 2 embiryo geneli 5.gun du. Bu denememde hastane doktor laboratuar protokol farklı ilaçlardan kullandım olmadı.Artik nasıl bir ümidim olup deneyebilirsin ki ...Bundan öteye gitmiyor olmayacak hayal peşinde mi kosuyorumda kabul etmek mi istemiyorum bilmiyorum
Yaşımdan dolayı embiryo daha fazla büyuyup gelismiyor.Sanirim 3 veya 5.gunden sonra yeterli gücü yok ve vücuttan atiliyor.Dusunuyorum yaş dış başka faktör olsa rahim kaynaklı mesala tedavi olup yeniden deneme yapılır ama benim daha gençken olmadı şimdi 45 deyim ve yasa yapılacak bir tedavi çözüm yok.Denesem farklı bir uygulama yok ki.9 10 11 tedavi olsa o saglik yumuta ve embiryo nasil olabilirki Bilsem bir tedavi var yapılacak yapayım ama sonu yok gibi.Hatta gitikcr zorlaşıyor gibi geliyor bana...Beynimden geçen sayısız düşünceleri sizle paylaştım.Ben bir çözüm bulamadım
Bu tedavimde duyduğum bazı vitaminler kullandım ama kısa bir süre 3 hafta gibiHiç gıda takviyesi kullandırdı mı doktorunuz yumurta toplamazdan önce?
Doktorum birşey vermediBu tedavimde duyduğum bazı vitaminler kullandım ama kısa bir süre 3 hafta gibi