- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.001
Burada birinde pozitif olunca ben de çok mutlu oluyorum çünkü bu zorlu süreçten hep beraber geçiriyoruz, en iyi biz bir birimizi anlayabiliriz.Kan verdin mi çok heyecanlandım bende
tebrikler çok sevindim çok heyecanlı gerçekten maşallah
Yaa dimi aynen öyle birde umut oluyo kalanlara bakalım değer kaç çıkacakBurada birinde pozitif olunca ben de çok mutlu oluyorum çünkü bu zorlu süreçten hep beraber geçiriyoruz, en iyi biz bir birimizi anlayabiliriz.
Evet verdim 2 saate gidip alacaz inşallahKan verdin mi çok heyecanlandım bende
İnşallah öyledir ve bu sürprizler hepimizi bulurBence hamilesin senin adına çok sevindim.♥
Amin inşallah çok sağolunRabbim tüm isteyenlerle birlikte seninde sesini duysun inşAllah,var gibi duruyor,umarım yanıltmaz test
Çok sağoluntebrikler çok sevindim çok heyecanlı gerçekten maşallah
Çok sağolun ya inşallah hevesimiz kuracağımızda kalmazF Fundazerey çok heyecanlı şimdiden tebrik ederim bence de hamilesin kan sonuç bekliyoruz :)
Amiiinnn inşallah hamilelikte bol bol dua et bize kabul olur inşallah bizde nasiplenirizİnşallah öyledir ve bu sürprizler hepimizi bulur☺
İnşallah hepimiz bu kutsal duyguyu yaşayalımAmiiinnn inşallah hamilelikte bol bol dua et bize kabul olur inşallah bizde nasipleniriz
Hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahKızlar sanırım hamileyim 278 çıktı sonuç
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Amin canım hayırlı olsun şimdi anlat bakalım neler yaptın belirtilerin nelerdi bide bize dua etmeyi unutma olurmuTeşekkür ederimrabbim hepimize tattırsın bu duyguyu
Teşekkür ederimAmin canım hayırlı olsun şimdi anlat bakalım neler yaptın belirtilerin nelerdi bide bize dua etmeyi unutma olurmu
Aminnnn:) Allah tamamına erdirsin inşallahj... sorınunuz neydi, biraz hikayenizi de dinleyebilir miyiz umut olsun hepimize.. bir de adet gününz geçti mi ne zaman test yaptınız, kasık ağrısı regl gibi falan mıydı.. bunlar hep meraklTeşekkür ederimburda bir bayan arkadaş vardı vitaminleri onu dinleyerek kullandım bu ay. Bunlar Omega 3 folik asit aktif formda olan 800 mg Demir b12. Çoğunu SAN life den aldım. Onun dışında biraz komik gelebilir ama bir ebe nineye gittim değişik değişik yağları tamponla vajinama koydu sonra yoğun enfeksiyon yaşadım teyze yüzünden ve fitil kullandım ama o da neden olmuş olabilir. Belirtilere gelince hiç konduramadım ama kasık ağrılarım vardı ve meme ağrılarım oldu ve 2 kez de başım döndü tabiki hepinize nasip etsin allahım tez zamanda inşallah ☺☺
Aminnnn:) Allah tamamına erdirsin inşallahj... sorınunuz neydi, biraz hikayenizi de dinleyebilir miyiz umut olsun hepimize.. bir de adet gününz geçti mi ne zaman test yaptınız, kasık ağrısı regl gibi falan mıydı.. bunlar hep merakl
Allahım gönlünüze göre versin , kucağınızda evladınızla sağlıkla hastaneden çıkış hikayenizi de dinleyelim inşallah☺☺çok sağolun. Benim 2 yol önce amh 0.49 çıkmıştı ve 2-3 ay önce de kontrolde hiç yumurta görülmemişti fakat geçen ay tekrar amh ölçtürdüm 1.48 çıktı ama bence yanlıştı onun dışında yaşım 36 ve iki defa tüp bebek denedik hiç tutunma bile olmamıştı. O kadar umutsuzdum ki para biriktirip bu yaz donasyona gidecektik
Çok teşekkür ederim kesinlikle umudunuzu yitirmeyin rabbim olmayan , isteyen herkese nasip etsinAllahım gönlünüze göre versin , kucağınızda evladınızla sağlıkla hastaneden çıkış hikayenizi de dinleyelim inşallahhep umut etmeliyiz demekki Allah ol deyince oluyor, güzel haberlerle görüşmek üzreee❤