Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin canım hayırlı olsun şimdi anlat bakalım neler yaptın belirtilerin nelerdi bide bize dua etmeyi unutma olurmu
Teşekkür ederim burda bir bayan arkadaş vardı vitaminleri onu dinleyerek kullandım bu ay. Bunlar Omega 3 folik asit aktif formda olan 800 mg Demir b12. Çoğunu SAN life den aldım. Onun dışında biraz komik gelebilir ama bir ebe nineye gittim değişik değişik yağları tamponla vajinama koydu sonra yoğun enfeksiyon yaşadım teyze yüzünden ve fitil kullandım ama o da neden olmuş olabilir. Belirtilere gelince hiç konduramadım ama kasık ağrılarım vardı ve meme ağrılarım oldu ve 2 kez de başım döndü tabiki hepinize nasip etsin allahım tez zamanda inşallah

Aminnnn:) Allah tamamına erdirsin inşallahj... sorınunuz neydi, biraz hikayenizi de dinleyebilir miyiz umut olsun hepimize.. bir de adet gününz geçti mi ne zaman test yaptınız, kasık ağrısı regl gibi falan mıydı.. bunlar hep merakl

çok sağolun. Benim 2 yol önce amh 0.49 çıkmıştı ve 2-3 ay önce de kontrolde hiç yumurta görülmemişti fakat geçen ay tekrar amh ölçtürdüm 1.48 çıktı ama bence yanlıştı onun dışında yaşım 36 ve iki defa tüp bebek denedik hiç tutunma bile olmamıştı. O kadar umutsuzdum ki para biriktirip bu yaz donasyona gidecektik

Allahım gönlünüze göre versin , kucağınızda evladınızla sağlıkla hastaneden çıkış hikayenizi de dinleyelim inşallah hep umut etmeliyiz demekki Allah ol deyince oluyor, güzel haberlerle görüşmek üzreee

Çok teşekkür ederim kesinlikle umudunuzu yitirmeyin rabbim olmayan , isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…