- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.921
Cilekliturta hamileligin oo baya bir ilerlemis senin adina mutlu olmana çok sevindim.hamilelik nasıl gidiyor hazirliklar vardir mutluluklar dilerim sevgilerYeni gördüm kusura bakma ,tabii onlar nasıl diyorsa öyle canım
hayırlara vesile olsun.bence kendi bebeğiniz ve bebeğin olacak, bunu düşünmek bile güzel.sana bir moral kaynağı rüyan.transfere yakın sıkılıyor insan, transfer olsun ama sonuçta olumlu olsun diyor.şimdiden hayırlı olsun transferinEvet Cilekliturla canımmm çok az kalmış artık yakında kucağına alırsın
Ben günlerimi saymaktan geçiriyorum kızlar arada bir dizi takıntı yapıyorum.
Zaman çabuk geçsin transferim olsun istiyorum ne olacaksa olsun diye.
Dün gece boyunca bir bebek rüyamda gördüm ben onu sürekli seviyorum dudaklarından öpüyorum flan ama benim bebek mi başkasının mı onu bilemedimDemek içimde o kadar çok birikmiş ki ben farkında değilim.
Rüyanın gerçekleşecek zamanı sabırla bekliyorum.
Aynen Bebegimhadi can sıkıntıdan zaman geçmiyor inşallah hayırlara vesile olur canım sen güzel sona ulaşanlardansın ve umut kaynağımsın. Bir gün o bebeği kucağıma aldığımda o kadar çok hasret gidereceğim ki çok ve çok seveceğim yavrumu o kadar çok bekletmeden gelsin artık.hayırlara vesile olsun.bence kendi bebeğiniz ve bebeğin olacak, bunu düşünmek bile güzel.sana bir moral kaynağı rüyan.transfere yakın sıkılıyor insan, transfer olsun ama sonuçta olumlu olsun diyor.şimdiden hayırlı olsun transferin
Aynen Bebegimhadi can sıkıntıdan zaman geçmiyor inşallah hayırlara vesile olur canım sen güzel sona ulaşanlardansın ve umut kaynağımsın. Bir gün o bebeği kucağıma aldığımda o kadar çok hasret gidereceğim ki çok ve çok seveceğim yavrumu o kadar çok bekletmeden gelsin artık.
arkadaşları sıkmak istemem özelden yazdım biraz.düşününce kendimi çok üzmüşüm.konularda eskiyor 2 yıl öncede kaldı herşey.bebekleri çocukları sevdiğimi sanırdım.şimdi daha çok seviyorum bebek hareketlerine bakışlarına bayılıyorum. çift çizgiyi görünce abartmışım dedim.ama burada arkadaşları okuyunca iyi ki iyi şeyler yapıp bu konuda çabaladım diyorum.bu işler biraz şans galiba dedikleri gibi olmayınca olmuyor.ama ne bileyim çok isteyen bebeğine bir şekilde kavuşmalı.ama sakin kalıp umutlu olmak en iyisi bizler abartmışız :)Bebegimhadi sana bir sorum olacak. Sen geride kalan zamanları şuan düşününce nasıl hissediyorsun? Çok abartmışım oluyor sonunda diyor musun yoksa ne kadar şanslıyım olmayabilirdi diyor musun?
Yanı o geçmiş zor günler hatırlamak nasıl bir his?
Özelden yazdı mesajlar için çok sağol canımmm artık biliyorum olacak bir gün sakın ve umutlu olup devam edeceğim.arkadaşları sıkmak istemem özelden yazdım biraz.düşününce kendimi çok üzmüşüm.konularda eskiyor 2 yıl öncede kaldı herşey.bebekleri çocukları sevdiğimi sanırdım.şimdi daha çok seviyorum bebek hareketlerine bakışlarına bayılıyorum. çift çizgiyi görünce abartmışım dedim.ama burada arkadaşları okuyunca iyi ki iyi şeyler yapıp bu konuda çabaladım diyorum.bu işler biraz şans galiba dedikleri gibi olmayınca olmuyor.ama ne bileyim çok isteyen bebeğine bir şekilde kavuşmalı.ama sakin kalıp umutlu olmak en iyisi bizler abartmışız :)
şimdiden transferin hayırlı olsun güzel sonuçların olsunYarın transferim var belki hatırlayan vardır beniUmut doluyum dilerim olumlu olur.
Izmir irenbe Umit hanima gidebilirsiniz .Çok teşekkür ederim.Dr a tekrar gittiğimde mutlaka gelişmeleri yazarım.Umarım herşey hepimiz için güzel olur
Haydı hayrlısı çok güzel sonuç alın heyacanlı güzel bir zaman :)Yarın transferim var belki hatırlayan vardır beniUmut doluyum dilerim olumlu olur.
Yarın transferim var belki hatırlayan vardır beniUmut doluyum dilerim olumlu olur.
Seni tabi ki hatırliyoruz iyi ki yazdın haber verdinYarın transferim var belki hatırlayan vardır beniUmut doluyum dilerim olumlu olur.
Benim zavallı endomHatırlamaz olur muyuz... Bakın ne güzel, rahim problemi çözüldü demek ki... Dua ediyorum sizin içinAllah çok büyük...
Allah razı olsunHatırlamaz olur muyuz... Bakın ne güzel, rahim problemi çözüldü demek ki... Dua ediyorum sizin içinAllah çok büyük...
Çok sağol canım iyiyiz çok şükür ,dikkat ederek geçiyor günler daha hazırlıklara başlamadım sağlıkla kucağıma alırım inşallah ,sende iyimisin bebiş nasılCilekliturta hamileligin oo baya bir ilerlemis senin adina mutlu olmana çok sevindim.hamilelik nasıl gidiyor hazirliklar vardir mutluluklar dilerim sevgiler
Taze transfer mi dondurulmus mu canim? Ya yarin gercekten buyuk gun dualarim seninleArkadaş Merhaba yarin test gunum .Yas 45 ve bu 7.denemem.12 gundur korku endise dolu sikintili bir bekleyis yine bitti. Bilmem ki bu sefet pozitif bir degeri Allah bana gosterecek mi.Sizlerin dualarina ihtiyacım var.Tesekkur ederim
Pozitif sonuç olur insallah Allahım insallahArkadaş Merhaba yarin test gunum .Yas 45 ve bu 7.denemem.12 gundur korku endise dolu sikintili bir bekleyis yine bitti. Bilmem ki bu sefet pozitif bir degeri Allah bana gosterecek mi.Sizlerin dualarina ihtiyacım var.Tesekkur ederim
Çok sağolunPozitif sonuç olur insallah Allahım insallah