Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benımki de dün geldi,aynı sizin dediğiniz şekılde göndermişler bana da.ama kavanoz serindi diyebılırum.gerci genede şüphelenmedim değil.ama kullandım vlla 2 gündür

Kızlar egricayirda bir kod var yazınca yüzde 10 indirim oluyor bilginiz var mıydı? Ben de bir kaç güne arı sutu istetmeyi düşünüyordum ama bir sorayım soğuk zincir gönderiyorlar mi diye dediğiniz gibiyse riskli yani hiç bir şekilde isinmamasi lazım arı sutunun yoksa tüm özelliğini yitirir

Ben arifoğlundan aldım,dediğim gibi serindi kavanoz ama bilemıyorum kiSoguk zincir Gönderen firma ekstra napıyor ki acaba.yanı kullanılan baska bır sistem varmı ki

Ben arifoğlundan aldım,dediğim gibi serindi kavanoz ama bilemıyorum kiSoguk zincir Gönderen firma ekstra napıyor ki acaba.yanı kullanılan baska bır sistem varmı ki
Bilemedim ki ben de, şoklansa da olmaz sonuçta donmamasi lazım,başka da ne şekilde gelebilir ki ama en azından vaktinde kargoya verilip vaktinde dağıtıma çıkarsa ürün çokta sıkıntı olmaz herhalde,arifoglu nasıl ?onu da araştırayım hemen:))

Ben de yaz dönemi oldugundan ari sutu ampul kullaniyorum, yazdan önce kavanozda almistim geldiginde serindi kullandim sikinti olmadi, kargo tabi bolgeye gore degisiyor kargoya verdikleri tarihin ertesi gunu geliyor bana o yuzden isinmamisti, bu sefer aldigimda poleni taze almak istedim soguk zincirle geldi bir de aliminyum isi geçirmez posete sarmislardi, egricayir paketlemesi genelde iyi oluyor, bozulmaz insallah diye düşünüyorum..

Benimde bakarken kafam karıstı,sonucta nerden bilcez hangisi iyi.bende aldım işte öle.ama sorunsuz geldi kargo.kargoya verıldıgı saat, bıldırımin gelişi enazından öğleden sonra 4 tu ertesi sabah 9 da evdeydı.

Egricayirin web sitesinde bir video izledim. Ürün derin dondurucudan çıkarıp paketleniyormuş dolayısıyla öyle hemen ısınma ihtimali yok gibi. Ama belirttikleri 10 gün dayanma süresi abartı geldi bana ayrı.
Burayı okuyunca hatırladım ki ben kavanoza dokunmadım yani belki kavanoz serin olabilir mi acaba. Minik ahşap kutu sıcaktı, açıp kavonoza dokunmayı da akıl etmedim aşağıdaki bilgiye güvenip kullanıcam artık

Hayırlı olsun
Bence olumsuz ihtimalleri olası sıkıntıları düşünmeyin şimdi. Pozitifin keyfini çıkarın
Allah tamamına erdirsin

İçiniz rahat olsun, aklınıza hiç endişe getirmeyin bozuldu mu diye, 10 gün tabi iddialı süre ama Türkiye'de dört bir tarafa dağıtım yapılıyor, bir şekilde önlem alınmış düşünülmüştür bu olasılıklar, paketleme de zaten olabildiğince temkinli yapılıyor, inşallah yarasın arı sütü olarak faydasını görün, bol yumurtalar olsun...

Çok teşekkür ederim inşallah

Cok sevindim cok tebrikler Valla cok ihtiyacimiz var boyle guzel haberleri de duymaya Darisi bizlerin de basina insallahhh

Benimkiler de geldi bu arada :) ampul olan ari sutu ve taze polen. Taze polen i mukemmel paketlemisler buz gibi geldi valla.
Simdi sabahlari bir cay kasigi taze polen bir ampul arisutunu bir bardak suya mi karistirip ac karna iciyoruz?

Benim bu sefer 2 tane yuöutam kaldı dondurdu bekliyor. Doktorum bir ay rahmi dınlendırcez dedi cunku bu ayki adtimle başlıtacaz. Ama benim işler karıştı embıryılar yeditepe de doktorum acıbademe geçti. nasıl yapıcagımıza doktorla konusu karar verıcez inşallah. Sizde durum nedir

Ins. Bebiş en kısa zamanda gelsin.
Seren serengil bence donasyonla hamile burada ondan kaç yaş küçükken ugraşilıyor. 47 48yasina girmis 1971 li çünkü.biz acibadem sayfasinda konustuk dr.u kibristaymis

Ins. Bebiş en kısa zamanda gelsin.
Seren serengil bence donasyonla hamile burada ondan kaç yaş küçükken ugraşilıyor. 47 48yasina girmis 1971 li çünkü.biz acibadem sayfasinda konustuk dr.u kibristaymis
Allahım bu sanatçılar yaşları kaç olursa olsunlar nasıl hamile kalıyorlar anlamadım.biz sanki bedava mı yaptırıyoruz tedavilerimizi.ne yapılacaksa bizlerde elimizden geleni yapıyoruz.

Kendini çok iyi yardımsever görüyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…