- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.141
çok geçmiş olsun. bundan sonra bebeğine kavuşman dileğiyle.kürtaj rahmi incelttiği için bence de bundan sonrası için dikkat edin.rahim incelirse kalınlaştırmak için çok uğraş veriyor insanlar.doktorlarınız da ilginç pek ciddi ilgilenmemişler gibi değil mi ?Daha once dogumum olduğundan doktor kan pihtilasma testine gerek yok dedi, bu subatta laparaskopi oldum ve tuplerim alindi. Tuplerimin biri tikali digeri deforme olmustu. 41 yasindayim 27 yasindan beri hayatimin her donemi dusuk yapıyorum, genetige de gonderildi birsey cikmadi. Doktorlar sebebi yok diyorlar, ama bundan sonraki tup denememde artik pgt onerecegim...
hamilelik nasıl gidiyor tebrikler mutluluklarAnladım evet bide pgt deneyin bence de çünkü belki de embriyo oluştuktan sonra kromozom hataları olabiliyor allahım hayırlı yollar açsın inşallah
biraz rahatla herkesin bünyesi bir değil senin çok iyi gidecek belki.tebrikler mutluluklar dilerim strese gerek yok. olmayan şeyler için no stresCevaplariniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Benim değerler şu an normal şekilde katlanıyor ama en ufak şeyden korkuyorum.
Biraz rahat olmak istiyorum ama maalesef olamıyorum.
Mesajın için teşekkürler canımbiraz rahatla herkesin bünyesi bir değil senin çok iyi gidecek belki.tebrikler mutluluklar dilerim strese gerek yok. olmayan şeyler için no stres
Sağol canım iyi gidiyor çok şükürhamilelik nasıl gidiyor tebrikler mutluluklar
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, yanlis mi ifade ettim belki bilemiyorum ama asla ve asla bebegimden kurtulmak gibi bir düşüncem istegim olmadi, ama ortada bebek yok kalp atisi yok, haftasina gore cok kucuk bir kese var sadece, yine de bekliyorum ve her bekledigim gun her gun uzuntum artiyor, sabahlara kadar bir mucize olsun diye dua etmekten uyku bile uyuyamiyorum ama olmuyor ve olmayacak iste bu nedenle benim de amacim (tabi bana taninan bekleme suresinin son dakkasina kadar bekledikten sonra) bari bu sefer kurtaj olmim da hic degilse tekrar hamilelik sansimi artirayim derdindeyim....çok geçmiş olsun. bundan sonra bebeğine kavuşman dileğiyle.kürtaj rahmi incelttiği için bence de bundan sonrası için dikkat edin.rahim incelirse kalınlaştırmak için çok uğraş veriyor insanlar.doktorlarınız da ilginç pek ciddi ilgilenmemişler gibi değil mi ?
herkes kürtaja bebeği açısından üzülür siz biraz kurtulmak istiyor gibisiniz yani işin boyutu sizin için belki daha gerçekçi de ondan böylesiniz.arkadaşların dediği yöntemleri deneyin sizinde bebeğiniz olacaktır inş.
baya zahmetli bir yolda yürüyorsunuz Allah emeklerinin karşılığını versin Ol desin ve Olsun bebeğin.
Tabi bende oyle yazdıgını biliyorumCok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, yanlis mi ifade ettim belki bilemiyorum ama asla ve asla bebegimden kurtulmak gibi bir düşüncem istegim olmadi, ama ortada bebek yok kalp atisi yok, haftasina gore cok kucuk bir kese var sadece, yine de bekliyorum ve her bekledigim gun her gun uzuntum artiyor, sabahlara kadar bir mucize olsun diye dua etmekten uyku bile uyuyamiyorum ama olmuyor ve olmayacak iste bu nedenle benim de amacim (tabi bana taninan bekleme suresinin son dakkasina kadar bekledikten sonra) bari bu sefer kurtaj olmim da hic degilse tekrar hamilelik sansimi artirayim derdindeyim....
Sağol canım iyi gidiyor çok şükürsen nasılsın bebişler yoruyor mu
Evet duydum şükürmaşallah bebişin kalp sesini duymuşsun.gözün aydın olsun kendine iyi bak selam
Ben 2gibi hatırladım haklısın valla tüm düzen şaşmıştır bugünlere şükür1 bebiş var yoruyor çünkü ev isleri de var.sadece bebege baksan çok iyi aslinda
Merhaba. Ben yukarıda bahsettiğiniz ilaçları kullanmadım. Gonal F, Menopur, Femora, Cetrotide iğnelerini ve hapını kullandım. 9 gün sürdü iğneler, 10. Gün ilaçsız geçti, 11. Gün 10 adet folikül toplandı, 8 adet yumurta çıktı, 6 tanesi döllendi, 5. Gün 2 adet embriyo transferi yapıldı, 1 adet de 6. Embriyosu da donduruldu. Bugün transferin 10. Günü 2 gün sonra sonuç çıkacak. İnşallah hamileyimdir diye dua ediyorum.Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
cevap icin tesekürler, Allahim tüm Anne olmak isteyenlerin kucagini tez zamanda doldursun AminMerhaba. Ben yukarıda bahsettiğiniz ilaçları kullanmadım. Gonal F, Menopur, Femora, Cetrotide iğnelerini ve hapını kullandım. 9 gün sürdü iğneler, 10. Gün ilaçsız geçti, 11. Gün 10 adet folikül toplandı, 8 adet yumurta çıktı, 6 tanesi döllendi, 5. Gün 2 adet embriyo transferi yapıldı, 1 adet de 6. Embriyosu da donduruldu. Bugün transferin 10. Günü 2 gün sonra sonuç çıkacak. İnşallah hamileyimdir diye dua ediyorum.
çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasp etsin inşallahSelam arkadaşlar. Nasılsınız?
Dün muayenem vardı. 6+4 deyiz şuan.
Yavrumun kalp sesini duyduk şükür, bebeğin genel olarak durumu iyi. Ama rahimde iki yerde küçük kanama olmuş. Dr "düşük riski görünüyor. 20 gün sonra kontrole gel ne durumda bakalım, ama dikkatli ol hep uzan" dedi.. Tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkma dedi. Yarım saatten fazla ayakta kalma ve yürümek zorunda kalırsan yarım saati geçme dedi.
Yaş faktörü de var tabi o sebeple de risk görüyorlar. 20. gün kontrolden sonra drla yollarımızı ayıracağız. Bir kadın doğum dru tavsiye etmesini istedim. Acıbadem hast. Dr larını önerdi dolayısıyla. " benim sana tavsiyem yaş faktörünü ve düşük riskini göz önüne alırsak tek bir drun olsun, bu bir perinatoloji uzmanı olsun" dedi. Şimdi arayışlara girdim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir perinatolog var mı? İstanbul Avrupa yakasında
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.henuz kalp atisini duymamis olsam da pozitif sonucu gebelik testinde gordum ya, artik gam yemem, tam doktor randevusu aldik, cuma gunu bizim cocugumuz olmuyor diye gitmeyi planliyorduk, pztesi test pozitif cikti, simdi nerede ilk kontrole gidecegimizi karar vermeye calisiyoruz. o kadar uzun zamandir hamile kalmaya calisiyorum ki, hamile kalirsam napicam o kismi tamamen unutmusum :)
darisi butun buyulu bahcelerin basina
gözün aydın sürpriz olmuş ne şanslısınız maşallah. tebrik ederimhenuz kalp atisini duymamis olsam da pozitif sonucu gebelik testinde gordum ya, artik gam yemem, tam doktor randevusu aldik, cuma gunu bizim cocugumuz olmuyor diye gitmeyi planliyorduk, pztesi test pozitif cikti, simdi nerede ilk kontrole gidecegimizi karar vermeye calisiyoruz. o kadar uzun zamandir hamile kalmaya calisiyorum ki, hamile kalirsam napicam o kismi tamamen unutmusum :)
darisi butun buyulu bahcelerin basina
Gayet iyi neden takıldın anlamadım :) hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla devam eder insallahArkadaşlar merhaba. Çok şükür kan tahlilim pozitif çıktı. Ben de hamileyim :) Bir tek beta hcg 194 çıkmış ona takıldım. İnşallah cumartesi günü en az ikiye katlanır değerim dua edin nolur.
Genellikle 12. Gün tahlil sonuçları burada 300 küsür yazılıyo ya ondan.Gayet iyi neden takıldın anlamadım :) hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla devam eder insallah