- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.161
Benim 2. Gün embriyosu idi 94 çıktı 12. Gün kan tahlilim. 17. Gün 2164 olmuştuGenellikle 12. Gün tahlil sonuçları burada 300 küsür yazılıyo ya ondan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2. Gün embriyosu idi 94 çıktı 12. Gün kan tahlilim. 17. Gün 2164 olmuştuGenellikle 12. Gün tahlil sonuçları burada 300 küsür yazılıyo ya ondan.
Hayırlı olsunBenim 2. Gün embriyosu idi 94 çıktı 12. Gün kan tahlilim. 17. Gün 2164 olmuştu
Teşekkür ederim canım darısı başına insallahHayırlı olsun
İnşaalkah canımTeşekkür ederim canım darısı başına insallah
gözün aydın çok çok tebrikler senin için çok sevindim.güzel günlerin başlangıcı olsun inş.Arkadaşlar merhaba. Çok şükür kan tahlilim pozitif çıktı. Ben de hamileyim :) Bir tek beta hcg 194 çıkmış ona takıldım. İnşallah cumartesi günü en az ikiye katlanır değerim dua edin nolur.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.gözün aydın çok çok tebrikler senin için çok sevindim.güzel günlerin başlangıcı olsun inş.
Merhaba oncelikle cok cok gecmis olsun ben de ayni durumdayim suan, bugun ari sutu bal karisim siparişlerimi verdim. Alacağım vitamin listelerini hazırladım yarin doktora soracagim. Ne yazik ki ben esimi baska doktora ikna edemedim halen ayni hastanede deneme yapmamı istiyor, onun biraz takintilari var ne kadar yanlis olsa da doktor degistirmek hosuna gitmiyor. Bir de bazi sorular hazırladım doktora antral folikullere gore tedaviye baslamak onemli gibi geldi bana yoksa o ay baslamayayim diyorum. Antral folikul sayisinin cok oldugu ay baslayip pgt yapmasini isteyecegim bu sefer. Yani kendimce boyle dusundum. Siz de pes etmeyin ben hayatta vitaminlere inanmazdım ama o vitaminler sayesinde yumurtalarim artti. Nacizane tavsiyem siz de kendinizi oncelikle yenileyin o arada da hastaneye karar verip Allahin izniyle insallah denemeye devam edin derim, ben de her bebegimi kaybettigimde inanilmaz cokuyorum ama toparlanmamiz lazim...Merhaba Arkadaşlar geçen cuma günü negatif almıştım 6 denememde(pgt siz) daha önce ki yazilarda durumumu yazmıştım .Arada iki denemede gelişim durunca transfer edilmemisti.Bir haftadır kendini toparlamaya çalışıyorum şimdi nereden basliycam.diye dusunuyorum bu arada yaşım 45 oldu.Sizden ricam bildiğiniz benim yaşlarında hastalarinda başarılı olam sırf para için denemeyen bana doktor ismi tabii labarauari da iyi olan ne onerirsiniz.Kendimi hazırlamaya nerden başlamalıyız.Tesekkur eder iyi günler dilerim
Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler icin .Hangi vitaminleri kullanacaksınız paylaşirmisiniz nereye gidiyorsunuz gitmeyi düşündüğünüz yer neresi..Kac ay ara vermeliyim birde. Dilerim Allah bizim yüzümüzü de guldurur bir tane sağlıklı hayırlı evlat verirMerhaba oncelikle cok cok gecmis olsun ben de ayni durumdayim suan, bugun ari sutu bal karisim siparişlerimi verdim. Alacağım vitamin listelerini hazırladım yarin doktora soracagim. Ne yazik ki ben esimi baska doktora ikna edemedim halen ayni hastanede deneme yapmamı istiyor, onun biraz takintilari var ne kadar yanlis olsa da doktor degistirmek hosuna gitmiyor. Bir de bazi sorular hazırladım doktora antral folikullere gore tedaviye baslamak onemli gibi geldi bana yoksa o ay baslamayayim diyorum. Antral folikul sayisinin cok oldugu ay baslayip pgt yapmasini isteyecegim bu sefer. Yani kendimce boyle dusundum. Siz de pes etmeyin ben hayatta vitaminlere inanmazdım ama o vitaminler sayesinde yumurtalarim artti. Nacizane tavsiyem siz de kendinizi oncelikle yenileyin o arada da hastaneye karar verip Allahin izniyle insallah denemeye devam edin derim, ben de her bebegimi kaybettigimde inanilmaz cokuyorum ama toparlanmamiz lazim...
Günlerdir hatta aylardır araştırıyorum, bu konuya o kadar taktım ki, ilk denemede zar zor 4 yumurta oldu, 2 si transfer edildi ama 8 haftalık kaybettim, 2.deneme berbattı foliküllerim boş çıktı tabi bunda bir önceki ay kist var diye verilen hormon ilacının baskılayıcı etkisi olmuş ama ben foliküllerim boş çıktı diye o kadar kendimi kötü hissettim ki arı sütü polen bal ve b komplex vitaminleri kullandım, benim doktor her yeni uygulama arasına 1 ay süre veriyor. 3.uygulamada 7 folikul 7 yumurta hepsi döllendi. 7 yumurta hiç görmemiştim ben daha önce. Tabi bende 7 yum olunca 5.gune gidelim dedi hastane ne kadar yok dediysem de olmadı, 3 tanesi 5 e gitti, 2 tane transfer edildi hamile kaldım ama yine sağlıksız oldu, bu seferki amacım sağlıklı olanı bulmak inşallah. Şimdi 1 ay ara verip o arada omepaq10(omega3 ve uniquinol), biosteron dhea, b komplex, arı sütü bal polen, kullanayim diyorum, yarın tabi sorucam doktora, ben 3 denememi Amerikan hastanesinde yaptım, doktor iyi ama hastane beni tatmin etmiyor, ama eşim ilginç şekilde orayı seviyor başka yere gidip geçmişimizi tekrar anlatmayalım yoruldum diyince birşey diyemiyorum. Benim çocuğum var ama 5 yıl önce geçirdiğim dış gebelik nedeniyle her iki tüpüm tıkanıp şişmiş bunu anlamak için 3 yıl vakit kaybettim sonunda bu sene başında her iki tüpümü de aldırmak zorunda kaldım, doğal yolla çocuk imkanım sıfır...Günlerce ağladım 5 bebek kaybettim ben nasıl anneyim diye kendimi öyle suçladım ki, ama bu yaranın tedavisi belli inşallah sen de hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine...ben araştırmaya sormaya devam edeceğim doktora eğer yeni bilgi alırsam burda paylaşırım....Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler icin .Hangi vitaminleri kullanacaksınız paylaşirmisiniz nereye gidiyorsunuz gitmeyi düşündüğünüz yer neresi..Kac ay ara vermeliyim birde. Dilerim Allah bizim yüzümüzü de guldurur bir tane sağlıklı hayırlı evlat verir
Paylaşımın ve verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim.Bende iki tedavimi Amerikan hastanesinde gördüm.Sizin sorunuz rahim kaynaklı da olabilir mi.Bugun bir yerde okudum Seren serengil de suan Amerikan da tedavi göruyormus .Onun da düşük sorunu varmış.Günlerdir hatta aylardır araştırıyorum, bu konuya o kadar taktım ki, ilk denemede zar zor 4 yumurta oldu, 2 si transfer edildi ama 8 haftalık kaybettim, 2.deneme berbattı foliküllerim boş çıktı tabi bunda bir önceki ay kist var diye verilen hormon ilacının baskılayıcı etkisi olmuş ama ben foliküllerim boş çıktı diye o kadar kendimi kötü hissettim ki arı sütü polen bal ve b komplex vitaminleri kullandım, benim doktor her yeni uygulama arasına 1 ay süre veriyor. 3.uygulamada 7 folikul 7 yumurta hepsi döllendi. 7 yumurta hiç görmemiştim ben daha önce. Tabi bende 7 yum olunca 5.gune gidelim dedi hastane ne kadar yok dediysem de olmadı, 3 tanesi 5 e gitti, 2 tane transfer edildi hamile kaldım ama yine sağlıksız oldu, bu seferki amacım sağlıklı olanı bulmak inşallah. Şimdi 1 ay ara verip o arada omepaq10(omega3 ve uniquinol), biosteron dhea, b komplex, arı sütü bal polen, kullanayim diyorum, yarın tabi sorucam doktora, ben 3 denememi Amerikan hastanesinde yaptım, doktor iyi ama hastane beni tatmin etmiyor, ama eşim ilginç şekilde orayı seviyor başka yere gidip geçmişimizi tekrar anlatmayalım yoruldum diyince birşey diyemiyorum. Benim çocuğum var ama 5 yıl önce geçirdiğim dış gebelik nedeniyle her iki tüpüm tıkanıp şişmiş bunu anlamak için 3 yıl vakit kaybettim sonunda bu sene başında her iki tüpümü de aldırmak zorunda kaldım, doğal yolla çocuk imkanım sıfır...Günlerce ağladım 5 bebek kaybettim ben nasıl anneyim diye kendimi öyle suçladım ki, ama bu yaranın tedavisi belli inşallah sen de hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine...ben araştırmaya sormaya devam edeceğim doktora eğer yeni bilgi alırsam burda paylaşırım....
Benim sorunum anladigim kadariyla bebeklerin sagliksiz olmasi cunku hamile kalabiliyorum ama gelismiyor, Seren serengili ben de gordum dun medyadan takip ettim o da orda yaptırıyordu ama sanki son tedavisini baska hastanede yaptırmis gibiydi fotografta, hatta sorsam mesaj atsam ogrensem dedim ama cevap vermez tabi o yuzden vazgectim...en iyisi bugun doktora sorayim aklimdakileri birazdan gidiyorum bakalim gece boyu cok da kotu ruyalar gördüm moralim iyice coktu, Allah yardimcimiz olsun cok zor...sizde embriyo tutunma sorunu varsa rahim ici çizik attiriliyormus diye duymustum tutunmaya yardimci olsun diye onu denediniz mi? Hastane hic bilgi verdi mi neden olabilir diye ? Ya da onerdikleri birsey oldu mu? Yumurta oluyor anladigim kadariyla transfer de yapiliyor ama tutunmuyor sikinti o di mi?Paylaşımın ve verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim.Bende iki tedavimi Amerikan hastanesinde gördüm.Sizin sorunuz rahim kaynaklı da olabilir mi.Bugun bir yerde okudum Seren serengil de suan Amerikan da tedavi göruyormus .Onun da düşük sorunu varmış.
Üzülmeni çok iyi anlıyorum ama bu yola girerken olumsuzluklar da olacağını bilerek girdik. Kaç kere denedikten sonra çocuk sahibi olanlar var. Lütfen kendini toparlamaya çalış, olumlu düşün, bu sefer tutmadı bir daha ki sefere tutar.Kızlar malesef sonucun negatif 5. Gün blastokist 6AA embriyom tutunmadi daha önce 3. Gün orta kalite tutunmustu o kadar kötüyüm ki ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum,aglayamiyorum da
Cok gecmis olsun o kadar iyi anliyorum ki suan sizi, ben de bugun doktordan geldim keseyi istersen alayim istersen dusmesini bekle ilaclari kes dedi, dusmesini bekliyorum ne aci bir durum....benim de aynen 3.gun embriyom tutunup 8 haftaya kadar yasamisti bu sefer o kadar vitaminlerle yumurta sayimi arttirdim diye sevinirken 5.güne gidelim diye israr ettiler hem 7 embriyomu kaybettim hem de kalp atisi bile bebek bile goremedim bu sefer, neye inanacagimi sasirdim...kismetten otesi yok, uzulmeyin demeyi isterim ama biliyorum elde degil uzulun ama asla inancinizi umudunuzu cabanizi kaybetmeyin, onumuze bakalim sonra ne yapabiliriz ona bakalim diyebiliyorum sadece....Kızlar malesef sonucun negatif 5. Gün blastokist 6AA embriyom tutunmadi daha önce 3. Gün orta kalite tutunmustu o kadar kötüyüm ki ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum,aglayamiyorum da
Yasin 45 yumurta kalitesiz diyorlar Embiryolar da genetik bozukluk oluyormuş.saglikli bir embiryo yu bulunmak zor diyorlar yastan dolayı gebeligi surdurmek sağlıklı bebek doğurmak piyango çıkması gibi diyorlar.yumurta olması dolebilir ama eve saglikli cocuk goturmek çok zorBenim sorunum anladigim kadariyla bebeklerin sagliksiz olmasi cunku hamile kalabiliyorum ama gelismiyor, Seren serengili ben de gordum dun medyadan takip ettim o da orda yaptırıyordu ama sanki son tedavisini baska hastanede yaptırmis gibiydi fotografta, hatta sorsam mesaj atsam ogrensem dedim ama cevap vermez tabi o yuzden vazgectim...en iyisi bugun doktora sorayim aklimdakileri birazdan gidiyorum bakalim gece boyu cok da kotu ruyalar gördüm moralim iyice coktu, Allah yardimcimiz olsun cok zor...sizde embriyo tutunma sorunu varsa rahim ici çizik attiriliyormus diye duymustum tutunmaya yardimci olsun diye onu denediniz mi? Hastane hic bilgi verdi mi neden olabilir diye ? Ya da onerdikleri birsey oldu mu? Yumurta oluyor anladigim kadariyla transfer de yapiliyor ama tutunmuyor sikinti o di mi?
Bana da aynisini diyorlar o nedenle simdi esime vitaminlerin de siparişini verdim pazartesi itibariyle takviyelere baslayacagim. Eger daha once gida takviyesi kullanmadiysaniz bir kez de kullanıp deneyin derim ben, doktorum takviyelere cok inanmiyor ama ben bizzat kullandigim ay ki farki gordum. O yüzden yeni tedaviye kadar bu yönde agirlik vereyip duzenli besleneyim diyorum.Yasin 45 yumurta kalitesiz diyorlar Embiryolar da genetik bozukluk oluyormuş.saglikli bir embiryo yu bulunmak zor diyorlar yastan dolayı gebeligi surdurmek sağlıklı bebek doğurmak piyango çıkması gibi diyorlar.yumurta olması dolebilir ama eve saglikli cocuk goturmek çok zor
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun,negatif almaktan daha zor kürtaj olmak malesef kürtaj gecmisim de kimyasal gebelik gecmisim de var Allah yardimcin olsun ne kadar zor bir şey olduğunu çok iyi bilirim.Aslinra kendi kendine dusurmen yerine kürtaj olup bebeği genetiğe göndermek daha mantıklı değil mi?Cok gecmis olsun o kadar iyi anliyorum ki suan sizi, ben de bugun doktordan geldim keseyi istersen alayim istersen dusmesini bekle ilaclari kes dedi, dusmesini bekliyorum ne aci bir durum....benim de aynen 3.gun embriyom tutunup 8 haftaya kadar yasamisti bu sefer o kadar vitaminlerle yumurta sayimi arttirdim diye sevinirken 5.güne gidelim diye israr ettiler hem 7 embriyomu kaybettim hem de kalp atisi bile bebek bile goremedim bu sefer, neye inanacagimi sasirdim...kismetten otesi yok, uzulmeyin demeyi isterim ama biliyorum elde degil uzulun ama asla inancinizi umudunuzu cabanizi kaybetmeyin, onumuze bakalim sonra ne yapabiliriz ona bakalim diyebiliyorum sadece....
Cok tesekkurler ederim, bu benim 5.ci dusugum daha once de genetige gonderildi birsey cikmadi, bu sefer pgt isteyeyim diyorum ama aklim da karisik benim normal saglikli doğumum da var anlamiyorum niye böyle oluyor, ya klasik devam edecegim denemelere 3.gun transfer ya da pgt ye karar verecegim. Sen napican? Ne düşünüyorsun? Hastane birsey onerdi mi?Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun,negatif almaktan daha zor kürtaj olmak malesef kürtaj gecmisim de kimyasal gebelik gecmisim de var Allah yardimcin olsun ne kadar zor bir şey olduğunu çok iyi bilirim.Aslinra kendi kendine dusurmen yerine kürtaj olup bebeği genetiğe göndermek daha mantıklı değil mi?
Pgt istemeyen hastalar için beisnci günü zorlamak çok saçma üçüncü gün de gayet iyi tutabiliyor,hem doğal ortamın da embriyolar kendi kendini tamir etmek özelliğine sahip oluyormuş bana kalsa ben de üçüncü gün transfer artı dondurma yapardım ama bizim merkez de beşe gitmede diretti
Senin durumda garipmis anlamıyorum sağlıkla bir bebek neden devam etmez diye rabbim evladini sana bağışlasın maşallah bir evladın varmış Allah en kısa zamanda kardeste nasip etsin.Cok tesekkurler ederim, bu benim 5.ci dusugum daha once de genetige gonderildi birsey cikmadi, bu sefer pgt isteyeyim diyorum ama aklim da karisik benim normal saglikli doğumum da var anlamiyorum niye böyle oluyor, ya klasik devam edecegim denemelere 3.gun transfer ya da pgt ye karar verecegim. Sen napican? Ne düşünüyorsun? Hastane birsey onerdi mi?