Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok tesekkurler insallah sana da en kisa zamanda nasip olsun hayirlisiyla daha yormadan....benim de rahimde sivi vardi benim sivi tuplerdeki tikanikliktan geliyordu bana da o yuzden embriyo zehirleniyor olabilir demislerdi o yuzden ameliyatla her iki tupumu aldirdim. Belki sividan tutunmuyor olabilir, cunku senin yasin genc ben 41 oldum benim galiba pgt yaptirmam daha doğru olacak ben de doktora sorayim bir...Allah hepimize yardimci olsun bu yolda...

Siz hangi vitaminleri kullanacaksınız .cok düzenli böyle bir vitamin programına kendimi almadım

Siz hangi vitaminleri kullanacaksınız .cok düzenli böyle bir vitamin programına kendimi almadım
Ben pazartesi kismetse başlıyorum takviyelere, burda bir arkadaşın yazdiklarini da okumuştum o da takviyelerle sayiyi bayagi arttırmıştı. Doktor bana sadece dhea onerdi gunde 3 defa. Onu bile etkisine inanmayarak söylüyorum dedi, ama ben son denemede inandim fayda verdigine. Her gun ari sutu, polen tuketecegim, b vitamini folik asit, dhea, omepa seklinde düşündüm, bir de incir cekirdegi yagi varmis bugun onu da aldirdim, hucre genclestirmeye faydasi varmis, yanlis bilgi vermek ya da yanlis yonlendirmek istemem tabi ama arastirdim kullananlari okudum bunlari buldum, her bunyeye de etkisi farkli olabilir, nihayetinde doktora sormakta fayda var tabi....ama kullanmadiysaniz en azindan dogal olan ari sutu polen deneyin derim ilac degil sonucta...Allah yardımcımiz olsun...

Merhaba arkadaşlar genel olarak gruba bir soru sormak istiyorum fikir olarak bana yardımcı olursaniz cok sevinirim, Florance Nightangale Bulent Baysal'a tedavi olan tup bebek yaptiran arkadaşlar var mi? Zorlu vakası olan ve fayda gören varsa paylasirsaniz cok sevinirim...

Allah'ım aratmasin daha fazla,benim yaşım genç ama rezervim az malesef, yine de şükür en azından embriyolar 5. Güne iyi kalite gidiyor bakalım ben pgt istiycem en mantiklisi o geliyor.

Allah'ım aratmasin daha fazla,benim yaşım genç ama rezervim az malesef, yine de şükür en azından embriyolar 5. Güne iyi kalite gidiyor bakalım ben pgt istiycem en mantiklisi o geliyor.
Ben de istemeliyim gibi geliyor, bahceci bana pgt sart demisti ama esim istemedi orayi. Bakalim 1 ay dinlenip yeniden baslayacagim bol sanslar sana da umudunu yitirme rezerv az olsa da yas avantaji iyidir Allah yardimcin olsun tez zamanda insallah...

Ben de istemeliyim gibi geliyor, bahceci bana pgt sart demisti ama esim istemedi orayi. Bakalim 1 ay dinlenip yeniden baslayacagim bol sanslar sana da umudunu yitirme rezerv az olsa da yas avantaji iyidir Allah yardimcin olsun tez zamanda insallah...
Çok teşekkür ederim inşallah sen de hayırlısıyla bebeğini kucagina alırsın Allah bir daha düşük, kürtaj yasatmasin, bu son olsun tekrardan çok geçmiş olsun

Kızlar bir konuda fikirleirnizi almak istiyorum şimdi yeni negatifimi aldım donmus üç tane beşinci gün embriyom var ama pgt yaptirmadik yaşım 32 olduğu için ama en iyi kalite embriyoda tutmayinca donmuslari cozdurup genetiğe göndermek tense tekrar deneyip pgt yaptirsak daha mantıklı olmaz mı?hem rezervim az olduğu için en azından elimde daha fazla embryom olmuş olur ilerisi için sizce mantıklı mı bu kararim?

Bildiğim ve anladığım kadarıyla çözdürüp tekrar dondurmak olmuyor. Çözülen embriyo hemen transfer ediliyor. Bence mantıklı olan tedaviye yeniden başlamak Pgt yapılacaksa. Ama su da var bir dünya masraf olacak tekrar size. Bence pgt yaptırmadan kalan embriyoları transfer ettirin. Hem boşa gitmemiş olur hem de onlarla son bir kez şansınızı denemiş olursunuz

Cozulup dondurma olmuyor bilgisi dogru degil. Ben yaptirdim. Yalnizca cok iyi bir laboratuvarda olmasi lazim.
Yasiniz gencse, paraniz da varsa yeni bastan opu en mantiklisi; cunku en iyi laboratuvarda bile cozulurken embryolarin bozulma riski var; sonucta insan elinin maharetine bagli bu islemler.
Bu yasta neden pgt yaptirmak istiyorsunuz?

Haklısınız doğrudur. Ben de zaten bildiğim kadarıyla demiştim.

Yok canım pek onerilmesede oluyormus,diyorum ki en azından 33 yaşına girmeden biraz daha emriyo biriktirsem kafam daha çok rahat eder yaşıma göre rezervim az her geçen yılda azalıyor
Memorialde tedavi görüyorum labaratuvari iyi ama yine de büyük bir risk tabi.
Daha önce bir kimyasal ve bir kurtajim var,kimyasal doğal kürtaj tüp bebekle ama genetiğe yolladik 46 XY geldi kromozomal bir şey yok denildi ama bilemiyorum tabiki demekki sağlıklı değildi.
5. Gün 6 AA embriyom tutmadı demekki genetiği düzgün değilmiş diye düşünüyorum en azından pgt yaotirsaydik sağlıksız gelse hiç transfer bekleme stresi olmazdı.
Çok şükür karı koca memuruz gelirimiz fena değil en azından ilerisi için biraz embriyo biriktirsem diye düşünüyorum

Rahminizle ilgili durum nedir? Bagisiklik testleri falan? Bu yasta kromozomal sorun riski bizim yasimizdaki kadar yuksek degil. Netekim de sorun cikmamis.
Bu arada AA embryo olmasi kromozomal olarak saglikli oldugu anlamina gelmez. Benim 5AA embryom tek yumurta ikizi olmustu ve down sendromundan 12. haftada kalpleri durdu. Yani morfoloji kromozomal duzgunluk garantisi degil.

Bağışıklık testi hiç yaptirmadim, karında sıvı gormustu doktorum hatta yapışıklık var demişti ama tam anlamadım karında nasıl oluyor sıvı salı randevum var doktoruma detaylı sorayım,rahim de de sıvı gorulmustu rahim filmi çektirdim bir şey çıkmadı bu defa daha detaylı histereskopi yaptirabilirim.

Anladim, insallah bulurlar en dogru yolu. Bu yasta direk embryolarda aramamak da lazim sorunu. Ozellikle genetige gidip sorunsuz geldiyse; belki de rahimde veya baska yerlerde sorun olup olmadigina da bakmak lazim.
Bence hemen pgt dusunmeyin bu yasta. Tabi doktorunuz en iyisini bilir.
Bol sans.

.
Gecmis Olsun,American hastanesinde hangi Doktorla calistiniz, Benim esimde takintili, Ben istemiyorum hastaneyi, baska yerde deneyin sansinizi derim,

Güzel dilekleriniz icjn çok teşekkür ederim,siz de bebeğinizi sağlıkla,mutlulukla kucaginiza alın inşallah,hayırlı bir bebis olsun.
Kesinlikle sorunu sadece embriyoya değil rahim ya da varsa başka problemler uzerindw de yoğunlaşmak istiyorum,bağışıklık testini de hatirlatmankz çok iyi oldu onu da inşallah yapicam

Merhaba arkadaşlar. Benim 12. Gün 194 çıkan beta hcg değerim dün yani 14. Günde 246 çıktı. Dr beklediğimizden az çıktı dedi. Yarın tekrar kan vericem beta hcg ve progesteron için. Dış gebelik ya da kimyasal olacak diye öyle korkuyorum ki anlatamam. Psikolojim alt üst olmuş durumda.

.
Gecmis Olsun,American hastanesinde hangi Doktorla calistiniz, Benim esimde takintili, Ben istemiyorum hastaneyi, baska yerde deneyin sansinizi derim,
Merhaba benim doktorum Ramazan bey iyi doktor ne sorsam üşenmeden mutlaka cevap veriyor ve birgün dahi bana yaşımı bahane etmedi üstelik herkes yaşından dolayı derken o hiç yaş demedi bana ama sanki nasıl söylim hani bu kadar deneme yapmışım biraz daha şöyle yapalım böyle yapalım diye yol gösterebilirdi bunu yapmadı, geliyor bakıyor gidiyor mekanik gibi yani, ben bahçeci istedim ama eşim orayı kesin istemiyor ikna edemiyorum, şimdi aklımda florance bülent baysal var eşimi ikna edebilirsem oraya görüşmeye gideceğim, siz nerelerde tedavi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…