- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.121
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam arkadaşlar. Nasılsınız?
Dün muayenem vardı. 6+4 deyiz şuan.
Yavrumun kalp sesini duyduk şükür, bebeğin genel olarak durumu iyi. Ama rahimde iki yerde küçük kanama olmuş. Dr "düşük riski görünüyor. 20 gün sonra kontrole gel ne durumda bakalım, ama dikkatli ol hep uzan" dedi.. Tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkma dedi. Yarım saatten fazla ayakta kalma ve yürümek zorunda kalırsan yarım saati geçme dedi.
Yaş faktörü de var tabi o sebeple de risk görüyorlar. 20. gün kontrolden sonra drla yollarımızı ayıracağız. Bir kadın doğum dru tavsiye etmesini istedim. Acıbadem hast. Dr larını önerdi dolayısıyla. " benim sana tavsiyem yaş faktörünü ve düşük riskini göz önüne alırsak tek bir drun olsun, bu bir perinatoloji uzmanı olsun" dedi. Şimdi arayışlara girdim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir perinatolog var mı? İstanbul Avrupa yakasında
Yok yükselmesi maalesef düştü. Kısmet bugün de değişmiş. Yeni denemede inşallah.Evet canım 4. Gün embriyosu idi kimyasal değil artışlar iyi idi birden kanama başladı ve düşük yaptım senin son durum ne inşallah yükselmiştir değerin
AminnnHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah bebişin kalp sesini duymuşsun.gözün aydın olsun kendine iyi bak selamAminnnÇok sağol, artık içim rahat hayırlısıyla
Geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın kürtaj rahmi inceltiyor daha sonra tutunmayı zorlaştırıyor benim 13 haftalıktı ilaçla düşürttüler uani senin de olur öyle allahım yardımcın olsunArkadaslar merhaba birsey sorayim ben bu 3. Tup denememdeki sagliksiz gebelikten halen kurtulamadim, gecen cumartesi kontrole gittim transfere gore 5+3 hamileydim zaten bhcg degerlerim sagliksiz yukseldiginden kese de olmasi gerekene gore küçüktu, doktor bu cumartesi gel yine de bakalim nolur ne olmaz dedi. Sorum; bu benim 5.kurtajim olacak, kurtaj yerine ilacla dusuk yapabilir miyim? Bu haftalarda hic yasayan arkadas oldu mu? Zorlugu var mi cok? Artik kurtaj olmak istemiyorum zarar vermesinden korkuyorum
Ben şu an yaklaşık 5 haftadır hamileyim ve çok korkuyorum bu durumdan. Sizde değerler başında düzenli miydi ?Geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın kürtaj rahmi inceltiyor daha sonra tutunmayı zorlaştırıyor benim 13 haftalıktı ilaçla düşürttüler uani senin de olur öyle allahım yardımcın olsun
Cok tesekkur ederim yanit icin, bayagi da buyukmus 13 hafta, ben de artik rahim incelmesin diye doktora ilacla dussun diye teklif edecegim korktugum icin biraz endişe ettim....bu arada Allah tamamina erdirsin saglikla mutlulukla kolayca gelsin bebisin insallah....Geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın kürtaj rahmi inceltiyor daha sonra tutunmayı zorlaştırıyor benim 13 haftalıktı ilaçla düşürttüler uani senin de olur öyle allahım yardımcın olsun
Benim de bugun 5+5 oldu. Ilk kan testinde hcg 81 di, 2 gun sonra 105 oldu maalesef. 4 gun sonra 820 ye cikti ama o ilk iki gun yeterli yukselmemesi benim olayi bitirdi, zaten kontrolde kese kucuk cikti. He bu arada ilk tup bebek denememde ilk iki gun saglikli artmisti hatta iki katindan fazla ama 8.haftada kalbi durdu. Degerlere cok da takilmamak gerek belki ne bilim ben ne yapsam dusuyor bebeklerim 5. Dusugum bu.. hic korkmayin akliniza gelen olur, getirmeyin...stres yapmayin Allahin izniyle saglikla doğurmak nasip olsun...Ben şu an yaklaşık 5 haftadır hamileyim ve çok korkuyorum bu durumdan. Sizde değerler başında düzenli miydi ?
Korkmakta çok çok haklısın benim herşey iyiydi ama bebekte kromozom fazlalığı tespit edilmişti ,şimdi tüp bebekle hamileyim çok şükür ,sizin değerlerde sıkıntı mı varBen şu an yaklaşık 5 haftadır hamileyim ve çok korkuyorum bu durumdan. Sizde değerler başında düzenli miydi ?
Amin inşallah ,Benim de tüp bebek genetik tarama yaptırdık, tabii sen doktorunla konuş çünkü daha önce de kürtaj oldu diyorsunCok tesekkur ederim yanit icin, bayagi da buyukmus 13 hafta, ben de artik rahim incelmesin diye doktora ilacla dussun diye teklif edecegim korktugum icin biraz endişe ettim....bu arada Allah tamamina erdirsin saglikla mutlulukla kolayca gelsin bebisin insallah....
Benim de bugun 5+5 oldu. Ilk kan testinde hcg 81 di, 2 gun sonra 105 oldu maalesef. 4 gun sonra 820 ye cikti ama o ilk iki gun yeterli yukselmemesi benim olayi bitirdi, zaten kontrolde kese kucuk cikti. He bu arada ilk tup bebek denememde ilk iki gun saglikli artmisti hatta iki katindan fazla ama 8.haftada kalbi durdu. Degerlere cok da takilmamak gerek belki ne bilim ben ne yapsam dusuyor bebeklerim 5. Dusugum bu.. hic korkmayin akliniza gelen olur, getirmeyin...stres yapmayin Allahin izniyle saglikla doğurmak nasip olsun...
Cevaplariniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Benim değerler şu an normal şekilde katlanıyor ama en ufak şeyden korkuyorum.Korkmakta çok çok haklısın benim herşey iyiydi ama bebekte kromozom fazlalığı tespit edilmişti ,şimdi tüp bebekle hamileyim çok şükür ,sizin değerlerde sıkıntı mı var
Kan pıhtılaşması testleri yapıldı mı ?histereskopiyle rahimde bi şekil bozukluğu vs bakıldı mı ?Benim de bugun 5+5 oldu. Ilk kan testinde hcg 81 di, 2 gun sonra 105 oldu maalesef. 4 gun sonra 820 ye cikti ama o ilk iki gun yeterli yukselmemesi benim olayi bitirdi, zaten kontrolde kese kucuk cikti. He bu arada ilk tup bebek denememde ilk iki gun saglikli artmisti hatta iki katindan fazla ama 8.haftada kalbi durdu. Degerlere cok da takilmamak gerek belki ne bilim ben ne yapsam dusuyor bebeklerim 5. Dusugum bu.. hic korkmayin akliniza gelen olur, getirmeyin...stres yapmayin Allahin izniyle saglikla doğurmak nasip olsun...
Allah’a emanetler inşallah bişey olmazCevaplariniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Benim değerler şu an normal şekilde katlanıyor ama en ufak şeyden korkuyorum.
Biraz rahat olmak istiyorum ama maalesef olamıyorum.
Ben varım canım bu ayın başında 7.haftamin içinde ilaçla düşürdüm biraz sancılı oldu ama dayanılırArkadaslar merhaba birsey sorayim ben bu 3. Tup denememdeki sagliksiz gebelikten halen kurtulamadim, gecen cumartesi kontrole gittim transfere gore 5+3 hamileydim zaten bhcg degerlerim sagliksiz yukseldiginden kese de olmasi gerekene gore küçüktu, doktor bu cumartesi gel yine de bakalim nolur ne olmaz dedi. Sorum; bu benim 5.kurtajim olacak, kurtaj yerine ilacla dusuk yapabilir miyim? Bu haftalarda hic yasayan arkadas oldu mu? Zorlugu var mi cok? Artik kurtaj olmak istemiyorum zarar vermesinden korkuyorum
Daha once dogumum olduğundan doktor kan pihtilasma testine gerek yok dedi, bu subatta laparaskopi oldum ve tuplerim alindi. Tuplerimin biri tikali digeri deforme olmustu. 41 yasindayim 27 yasindan beri hayatimin her donemi dusuk yapıyorum, genetige de gonderildi birsey cikmadi. Doktorlar sebebi yok diyorlar, ama bundan sonraki tup denememde artik pgt onerecegim...Kan pıhtılaşması testleri yapıldı mı ?histereskopiyle rahimde bi şekil bozukluğu vs bakıldı mı ?
Cok tesekkur ederim yanit icin, cok cok gecmis olsun...dayanilacak boyuttaysa tamamdir yeterki kurtaj olmim artik, nelere dayanmıyoruz ki...Ben varım canım bu ayın başında 7.haftamin içinde ilaçla düşürdüm biraz sancılı oldu ama dayanılır
Nasıl gerek yok teste? Bende 3 sağlıklı çocuk annesiyim ama sürekli dusuk olunca genetiğe gittik 2 gende mutasyon çıktı. Hatta ben de şaşırdım daha önce böyle bir sorunum yoktu bu ne dedim, doktorum yasa bağlı olarak var olan mutasyon ortaya çıkmış olabilir dedi. Bence siz yaptırım genetik tahlilleriDaha once dogumum olduğundan doktor kan pihtilasma testine gerek yok dedi, bu subatta laparaskopi oldum ve tuplerim alindi. Tuplerimin biri tikali digeri deforme olmustu. 41 yasindayim 27 yasindan beri hayatimin her donemi dusuk yapıyorum, genetige de gonderildi birsey cikmadi. Doktorlar sebebi yok diyorlar, ama bundan sonraki tup denememde artik pgt onerecegim...
Cok haklisiniz, doktor neden oyle dedi bana da cok mantiksiz geldi, ustelik benim laparaskopi ameliyatinda kanimda hafif pihtilasma da cikti ve ameliyat sonrasi kan sulandirici igne oldum ama ayni doktor bakin igne verdiniz pihtilasma dusuk yaptiriyor olmasin dememe ragmen yok ondan degil dedi, ama kesinlikle bu sefer genetik tahlilleri yaptıracağım. Cok sagolun paylasiminiz icin...Nasıl gerek yok teste? Bende 3 sağlıklı çocuk annesiyim ama sürekli dusuk olunca genetiğe gittik 2 gende mutasyon çıktı. Hatta ben de şaşırdım daha önce böyle bir sorunum yoktu bu ne dedim, doktorum yasa bağlı olarak var olan mutasyon ortaya çıkmış olabilir dedi. Bence siz yaptırım genetik tahlilleri
Anladım evet bide pgt deneyin bence de çünkü belki de embriyo oluştuktan sonra kromozom hataları olabiliyor allahım hayırlı yollar açsın inşallahDaha once dogumum olduğundan doktor kan pihtilasma testine gerek yok dedi, bu subatta laparaskopi oldum ve tuplerim alindi. Tuplerimin biri tikali digeri deforme olmustu. 41 yasindayim 27 yasindan beri hayatimin her donemi dusuk yapıyorum, genetige de gonderildi birsey cikmadi. Doktorlar sebebi yok diyorlar, ama bundan sonraki tup denememde artik pgt onerecegim...