-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.921
Arkadaslar memorial a gittim. Beklentilerimi karsilamadi.40 tan sonra basarili olan baska merkezler var mi.
Benim de bugün transferden sonra 10.günüm. Bende pek belirti olmadı, ilk 2 gün belim ağrıdı şimdi ise aralarda kasık ağrısı oluyor. Kabızlık var birde.Arkadaşlar Merhaba dün transferim yapıldı bugün ilk günüm sizler nasıl geçirdiniz paylaşirmisiniz.Hamile kalan arkadaşlar bir tutunma belirtsii oldu mu sizde.Belitti olmayınca tutunma olmuyor mu .
Benim de bugün transferden sonra 10.günüm. Bende pek belirti olmadı, ilk 2 gün belim ağrıdı şimdi ise aralarda kasık ağrısı oluyor. Kabızlık var birde.
Benim 8.günüm 3.gün embriyosu ilk günden beri ara ara bel kasık bacak ağrım var o kadar son 2 gündür göğüsleri hassas ve bugün abuk subuk şeylere ağlamaya başladım. Ben sadece ilk gün yattım 2. Günden sonra dışarı çıktım yaylaya çıktım kuzenimin bebeğini kucağıma aldım. Yatmanın her hangi bir faydası yok okuduğum şeyler hep onu söylüyor. Tutacağı varsa zaten tutuyor. Ben il transferimde sadece evde yürüdüm tutmadı ikincide ilk 3 gün evdeydim yine tutmadı. Doktorum yatma dedi bana ama hastalar yatmadığımız için tutmadı dediği için hemşire 3 gün yat dedi. Neyse sonucu bilmiyorum 24 temmuz test günüm bakacağız. Ben ne kadar yatarsam o kadar takılıyorum pazartesi de işe döneceğim. Hayırlısı var yok hiç birşry hissetmiyorum. Ben de böyle bir de crinone jel 3. Günden beri hafif pembemsi turuncu su geri geliyor ara ara. Benim ilk transferimde direk reglme 4 gün kala yani 9. Gün leke gelmişti 10 gün testte kandan negatif çıktı 12. Gün test günümde regl oldum. 2. sinde test günüm regl günümden önceydi testim negatif çıktı regl olmam zamanda regl oldum. Bu da kısmet bakalım. Çok uzun oldu ama...Arkadaşlar Merhaba dün transferim yapıldı bugün ilk günüm sizler nasıl geçirdiniz paylaşirmisiniz.Hamile kalan arkadaşlar bir tutunma belirtsii oldu mu sizde.Belitti olmayınca tutunma olmuyor mu .
Çok teşekkür ederim.Dilerim güzel haberlerini alırız hep birlikte.yasinin kac sizinBenim 8.günüm 3.gün embriyosu ilk günden beri ara ara bel kasık bacak ağrım var o kadar son 2 gündür göğüsleri hassas ve bugün abuk subuk şeylere ağlamaya başladım. Ben sadece ilk gün yattım 2. Günden sonra dışarı çıktım yaylaya çıktım kuzenimin bebeğini kucağıma aldım. Yatmanın her hangi bir faydası yok okuduğum şeyler hep onu söylüyor. Tutacağı varsa zaten tutuyor. Ben il transferimde sadece evde yürüdüm tutmadı ikincide ilk 3 gün evdeydim yine tutmadı. Doktorum yatma dedi bana ama hastalar yatmadığımız için tutmadı dediği için hemşire 3 gün yat dedi. Neyse sonucu bilmiyorum 24 temmuz test günüm bakacağız. Ben ne kadar yatarsam o kadar takılıyorum pazartesi de işe döneceğim. Hayırlısı var yok hiç birşry hissetmiyorum. Ben de böyle bir de crinone jel 3. Günden beri hafif pembemsi turuncu su geri geliyor ara ara. Benim ilk transferimde direk reglme 4 gün kala yani 9. Gün leke gelmişti 10 gün testte kandan negatif çıktı 12. Gün test günümde regl oldum. 2. sinde test günüm regl günümden önceydi testim negatif çıktı regl olmam zamanda regl oldum. Bu da kısmet bakalım. Çok uzun oldu ama...
Bende 18 mm ve sonrasında 11 taneden 7 embriyo transfer için uygundu.Merhaba kizlar şükür yumurtalar toplandı 18-20 mm doktorum labaratuvara girmeden olgun mu değil mi bilemeyiz dedi,bakalım inşallah olgunlarfit ve dollenirler sizin tecrubeleriniz neler yani 18 mm yumurtalarıniz olgun mu çıkıyordu
Yaşım 42 ama bu embriyolar benim 2017 yılındaki ilk tedavimin embriyoları 40 yaşımın başı. İnşallah hepimizin kucağı dolsunÇok teşekkür ederim.Dilerim güzel haberlerini alırız hep birlikte.yasinin kac sizin
InşallahYaşım 42 ama bu embriyolar benim 2017 yılındaki ilk tedavimin embriyoları 40 yaşımın başı. İnşallah hepimizin kucağı dolsun
Hangi merkezden bahsediyorsunuz?koordinasyon eksik gibi geldi bana.sanki kimsenin birbirinden haberi yoktu.ozensiz buldum.ongorusme icin gittim ve hayal ettigim gibi degildi.neyi farkli yapiyorlar da 40 yas ustunde basari yakaliyorlar anlayamadim ve kararsiz kaldim.
Açıkçası. En orada 3 kere tedavi gördüm 3ü de de herhangi bir koordinasyon eksiği görmedim. Ama bu tür şeyler kişisel tabi ben sadece ilk zamanlar Umut Hocada idim kötü bir doktor değil ama Yücel hocaya soner hocaya göredahareceübesizdi hasta rahatlatma konusunda hatta histereskıpi ameliyatın sonrası be buna karar verdim konuşurken daha negatif ti bana göre onu değiştirdim. Ama bu benim orada yaşadığım tek olumsuz durum. Benim hertedavşmde 1 ya da 2 sefer Semra hocada girdi e onun talebi ile diğer doktorlar da gördü arada ama dediğim gibi bubenim fikrim. Benim 2. Merkezim ence çok iyiler Memorial ekibi. İstanbul da Bahçecide tedavi gören ve çok mem un olan arkadaşlar da var bence enerjiniz tutmadıysa orayı da deneyin enim 2 tercihimden bir o idi. Bu arada şişli memorialkoordinasyon eksik gibi geldi bana.sanki kimsenin birbirinden haberi yoktu.ozensiz buldum.ongorusme icin gittim ve hayal ettigim gibi degildi.neyi farkli yapiyorlar da 40 yas ustunde basari yakaliyorlar anlayamadim ve kararsiz kaldim.
Memorial ama şişli mi bilmiyorumHangi merkezden bahsediyorsunuz?
Ben de Şişli Memorial deyim diğer memorialleri hiç bilmiyorumMemorial ama şişli mi bilmiyorum
Eger genetiği duzgunse neden tutmasin benim daha önce 3. Gün orta kalite embriyo tutmuştu gerçi devam etmedi ama sonuçta tuttu yani,umarım senin embriyo sımsıkı tutunur sanaArkadaslar 44 yasinda 5 gün orta biraz üstü embiryo transfer edilip hamile kalan varmi.Benim şansım sizce böyle bir embiryoda nasıl..
Ne açıdan karşılamadı beklentilerinizi merak ettim mahsuru yoksa?
Şahsen bir deneyimim yok ama Bahçeci’den çok memnun olan arkadaş var burada.
Memorial için de genelde pozitif yorumlar okuyorum ama kişiye ve beklentilere göre değişebiliyor demek ki.
Ben yarın 2. tedavime Memorial’da başlayacağım bakalım.
Beklentim öncelikle sağlıklı embriyosonra sağlıklı hamilelik, sonra sağlıklı bir bebek