- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.941
Arkadaslar memorial a gittim. Beklentilerimi karsilamadi.40 tan sonra basarili olan baska merkezler var mi.
Genetige gitmedi ama ..Eger genetiği duzgunse neden tutmasin benim daha önce 3. Gün orta kalite embriyo tutmuştu gerçi devam etmedi ama sonuçta tuttu yani,umarım senin embriyo sımsıkı tutunur sana
Guzelim hayirli olsun, kararini vermissin Memorial’da. Insallah bu sefer yakalayacaksin sen de o altin yumurtayi
Olsun siz yinede güzel şeyler düşünün inşallah sağlıklı bir bebis olur sizeGenetige gitmedi ama ..
Çook tesekkur ederimOlsun siz yinede güzel şeyler düşünün inşallah sağlıklı bir bebis olur size
Teşekkür ederim canım ❤ Evet verdik kararımızı çıktık bir yola, bakalım sonumuz iyi olur inşallah
Senin hamilelik nasıl gidiyor oğluşun nasıl?
Bu arada dün ilk günümdü, iğnemi kendim yaptım!
Teşekkür ederim canım ❤ Evet verdik kararımızı çıktık bir yola, bakalım sonumuz iyi olur inşallah
Senin hamilelik nasıl gidiyor oğluşun nasıl?
Bu arada dün ilk günümdü, iğnemi kendim yaptım!
tebrik ederim hem merkezini hem tedavini hem de sen bile iğneni yapabildin bak.
Ahahaha
Aklima geldi; ama hadi yine cok ustune gelmeyeyim die sormadim igne olayini...
Ama bravo, basarmissin, 40 yas ustu forumu olarak gurur duyuyoruz seninle! ☺
Benim cok sukur oyle sikayet edecek bir derdim yok; ilk semestere gore daha olaysiz geciyor, daha dayak falan yemedim... ☺
Yas itibariyle risklerim var tabi, ben daha onceden prediyabetiktim, tiroid hastasiyim zaten, o yuzden cok yogun kontrol altindayim ☺
Oglumuz da iyi cok sukur, korkular hala var, normal sanirim o tedirginlik hic gitmeyecek doguma kadar; ama hezeyanli donemim bitti cok sukur. En azindan her dakika yine kalbi durmus mudur acaba diye kafayi yemiyorum.
Ben eminim senin de bu sefer daha iyi olacak. Her opudan iyi sonuc cikacak diye bir sart yok biliyorsun, benim 39 yasimda gidenlerin hepsi sagliksiz dondu, sonra 40 yasinda cikan iki setten birer tanesi iyi cikti. Sans isi, insallah bu aykilerden illa biri cikacak
Bende hiç yapamıcam galiba derken görümcemin evinde kim hastaneye gidecek diye biraz zorda olsa öğrendim.aslında kendin yapman cok rahatlık oluyor.tekrar tebrikler sevgilerÇok teşekkür ederim
Aynen!Ben bile yaptıysam herkes yapabilir bu işi
Canım çok geçmiş olsun. Geçmiş de zatenArkadaslar giremedim ne zamandir, cok agir grip oldum. Cok sukur atesim cok yukselmeden atlattim. Allahtan cok ilac (hatta hic) kullanmayan biriyim normal hayatimda; o yuzden vucudum alisik olmadigindan parasetamol cok iyi geldi grip sirasinda.
Bir suru yeni isim yeni heyecanlar gordum; tedavisi baslayanlara bol bol saglikli embryolar, transfer olup test sonucu bekleyenlere gulduren sonuclar diliyorum.
Bekleme suresinde nacizane tavsiyem, hic belirtilere takilmayin. O kasik agrilari ve diger belirti sanilan seyler hep kullanilan hormon ignelerinden haplarindan oluyor. Sadece mideniz bulanirsa bence biraz suphelenin. Benim transferden 10 gun sonra falan mide bulantilarim baslamisti. Zaten birkac gun sonrasina da test gunu geldi.
Adet zaten hormon kullandikca olmazsiniz, korkmayin.
Ufak pembemsi kahverengi damlaciklar varsa buyuk ihtimalle tutunma kanamasinin gostergesidir. Bende 9. Gun baslayip birkac gun gelmisti. Ama ilk hamileligimde olmamisti; yani illa olacak diye bir sart da yok.
Sadece kirmizi yogun kanamadan korkun, bende o da oldu; fakat bebek kesesinin disinda olusan bir kanama alaniydi. Yani adet kanamasi degil, olamaz da ilac kullandiginiz surece.
Bebek tutacaksa, rahminizde de yapisal bir sorun yoksa zaten tutuyor.
Buradaki arkadaslar bilir, ben transferden sonra merdivenden yuvarlandim, ucakta insan suretli bir ayinin fiziksel saldirisina ugradim, bir ay boyunca kanamalar gecirdim... yani colde kutup ayisi olayina girdim ☺
Cok sukur hicbirsey olmadi ve buradaki arkadaslar hep destek oldular bana o aralarda.
Diyecegim o ki embryo saglikliysa tutunuyor, ogle agir kaldirma hareket etme falan filan bos isler.
Bol bol protein yiyin, gunde uc yumurta yiyin sabahlari mesela. Bol bol zeytinyagli ve sebze yemegi; hic kabiz olunmuyor. Ben hamileligimin basindan beri ishalim aksine.
Disarida hic yemek yemeyin, pakete girmis yiyeceklerden ve iceceklerden uzak durun.
Gunde en az iki-iki bucuk litre su icin, soda da icebilirsiniz. Ben gunde 4-5 beypazari icerdim Istanbul’dayken hatta, icindeki mineraller cok yararli. Meyve suyu falan zararli, taze sikilmis olsa da saf meyve sekeri. Meyvedeki sekerle alkolun kimyasal formulu aynidir, unutmayin. O yuzden ozellikle ilk zamanlar meyve suyu icmeyin.
Kabak cekirdegi, ananas falan hic gereksiz. Uc bes gunde yediginiz iki gidim seylerin hicbir faydasi olmaz.
Ve en onemlisi her aksam yemekten sonra en az yarim saat yuruyun. Kasiklariniz agrisa da yuruyun, kan dolasimi icin en saglikli spor.
Herkese bol bol dua ediyorum giremesem de. Tanri hepinizin yuzunu guldursun
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinArkadaşlar dün 2 embriyo transferim yapıldı. Bu sürecin en heyecanlı kısmına geldim. Umarım size 1 Ağustos’ta güzel haberi iletebilirim.
Beni de takip etAz önce farkettim kk da kimi takip ettiysem hamile kalmış hey Allah ım darısı bize aminnn
Cnn seni zaten ilk mesajda takibe başladım sende hamiş sinBeni de takip et
Bir Pazartesi olsun kan vereyim bakalım değerim artmış mi.Cnn seni zaten ilk mesajda takibe başladım sende hamiş sin
Beni Takip edende hamile kaliyo dermişimBeni de takip et
TakibindeyimBeni
Beni Takip edende hamile kaliyo dermişim