- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.881
Evet bir sağda bir solda 16 mm var ve 19 mm var ama doktorum sanirim çok umitlenmeyeyim diye doluysa alırız ama olgun gelir mi bilemem dediBüyür bence 16 mm de iki tane mi yumurta var inşaallah hayırlısı olur
Merhaba,Evet bir sağda bir solda 16 mm var ve 19 mm var ama doktorum sanirim çok umitlenmeyeyim diye doluysa alırız ama olgun gelir mi bilemem dedi
Ayy Allah razı olsun çok tatlısın,tüm sorularıma cevap yazsın benim için gercekten cok kıymetli öncelikle bunu belirteyim.Merhaba,
Öncelikle çatlatma iğneni ne zaman yapacaksın o belli mi canım? Çatlatma iğneni vurduktan sonra opu ya kadar olgunlaşıyor daha yumurtalar. Dolayısıyla 16 mm olan hiç te küçük değil gayet büyümüş. Ve o yetişecek bence böyle düşün. Doktora gelince ümitlenmiyelim diye böyle yapıyorlar. Aslında bu süreç te insanın morale ihtiyacı oluyor. Ama belki de onlar daha önce sorun yaşadıkları için böyleler bilemiyorum ki. Ama şunu bilmeni isterim iyi bir merkezdesin. İçin ferah tut. Dualarım seninle..
Allah senden de razı olsun canım. Ne demek insan bu süreçte birileri ile görüşmek konuşmak istiyor bu konuyu biliyorum. Belki bugün dozu düşürüp bir doz daha vurdurabilirler bence . Belki yarın vurursun çatlama iğneni . Ama bugün de vursan bile 36 saate kadar daha büyüyecek o yumurtalar. Herşey güzel olsun inşallahAyy Allah razı olsun çok tatlısın,tüm sorularıma cevap yazsın benim için gercekten cok kıymetli öncelikle bunu belirteyim.
Şöyleki yüksek ihtimal bugün vururum çünkü 19.5 mm yumurta var ama kan sonucu sonrası mesaj atacaklar o zaman daha netlesecek yani yüzde doksan bugün gece vurulacak bakalım inşallah dolu çıkarlar
İnşallah canım hepimiz için güzel olsun,dün Eyüp sultana gittik bol bol dua ettim inşallah yine gidicem burdaki tüm kızlar için de senin için de tabiki dua edicem rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşallahAllah senden de razı olsun canım. Ne demek insan bu süreçte birileri ile görüşmek konuşmak istiyor bu konuyu biliyorum. Belki bugün dozu düşürüp bir doz daha vurdurabilirler bence . Belki yarın vurursun çatlama iğneni . Ama bugün de vursan bile 36 saate kadar daha büyüyecek o yumurtalar. Herşey güzel olsun inşallah
İnşallah canım hepimiz için güzel olsun,dün Eyüp sultana gittik bol bol dua ettim inşallah yine gidicem burdaki tüm kızlar için de senin için de tabiki dua edicem rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkürlerİnşallah canım hepimiz için güzel olsun,dün Eyüp sultana gittik bol bol dua ettim inşallah yine gidicem burdaki tüm kızlar için de senin için de tabiki dua edicem rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşallah
Ayy hadi inşallah şimdi biraz daha rahatladım iyiki varsinizTatlim merak etme catlatma ignesi sonrasida yumurta büyuyor benimde 2 taneydi biri 19 biri 14 ikisu de olgun cikti
Bir şey sorabilir miyim tüp bebek ilaçları çok zamlandı mı ne kadar tutuyor ilaçlarAyy hadi inşallah şimdi biraz daha rahatladım iyiki varsiniz
Ben sadece gonal f kullandım onun kutusu 400 liraydı cetrotite ne kadar bilmiyorumBir şey sorabilir miyim tüp bebek ilaçları çok zamlandı mı ne kadar tutuyor ilaçlar
Teşekkür ederim inşaallah bebiş olur hayırlısı ileBen sadece gonal f kullandım onun kutusu 400 liraydı cetrotite ne kadar bilmiyorum
İnşallah canım hepimize tez zamanda nasip etsin Allah,bu arada gonal f fark ediyor mu bilmiyorum ama kalem gonal f 450 ünite 400 ama içinde genelde 500 e yakın çıkıyorTeşekkür ederim inşaallah bebiş olur hayırlısı ile
Eğer çatlatma iğnesi vurunmadiysaniz bence ilaç etkisi değildir ayy hadi insallah vardır hamilelikKızlar dayanamadım bugün idrar testi yaptım 2.cizgi hayalet gibi var yok transfer 7.gunu bugün acaba ilaç etkisimi dondurulmus embriyo 3.gün embriyo nolur kızlar dua edin ınsaallah tutunmustur
Ayy gercektenmi ya agliyorum duygulandim kafam karisti dondurulmus denedik cnmEğer çatlatma iğnesi vurunmadiysaniz bence ilaç etkisi değildir ayy hadi insallah vardır hamilelik
Hadi inşallah sımsıkı tutunur değerin kat kat artar,bu arada hemen çıktı mı yoksa çok sonra mı çıktı?Ayy gercektenmi ya agliyorum duygulandim kafam karisti dondurulmus denedik cnm
Teşekkür ederim dua n için cnm biri miratec marka o daha belirgin di 15 dk sonra cıktı diğeri albi marka onda hayalet çizgi yarim saat sonraHadi inşallah sımsıkı tutunur değerin kat kat artar,bu arada hemen çıktı mı yoksa çok sonra mı çıktı?
O zaman var canım ,hadi hayırlı olsun dikkat et kendine bol bol tuzsuz kabak çekirdeği ye ve su içTeşekkür ederim dua n için cnm biri miratec marka o daha belirgin di 15 dk sonra cıktı diğeri albi marka onda hayalet çizgi yarim saat sonra
Kabak çekirdeği ,su içiyorum, badem, ananas suyuO zaman var canım ,hadi hayırlı olsun dikkat et kendine bol bol tuzsuz kabak çekirdeği ye ve su iç