- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.901
Aynen devamKabak çekirdeği ,su içiyorum, badem, ananas suyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen devamKabak çekirdeği ,su içiyorum, badem, ananas suyu
Evet. Ben hala kulla ıyorumSizlere transferden önce ve sonrası için kanın pıhtılaşmasini önlemek için iğne verildi mi ?
Toplam 10 gün bu iğneyi yaptım bugün son gündü.
Kızlar dayanamadım bugün idrar testi yaptım 2.cizgi hayalet gibi var yok transfer 7.gunu bugün acaba ilaç etkisimi dondurulmus embriyo 3.gün embriyo nolur kızlar dua edin ınsaallah tutunmustur
Inşaallah cnm bakalım salı günü kan testimHayırlı olsun umarım sevinçli haberinizi bizlerle de paylaşırsınız.
hayırlı olsun, inşallah her geçen gün bisürü güzel haberleriniz alırızKızlar ben çok duygusallastim transfer sonrasi son iki gündür herşeye ağlayıp duruyorum sizde yasadinizmi
Teşekkür ederim dua n için cnm biri miratec marka o daha belirgin di 15 dk sonra cıktı diğeri albi marka onda hayalet çizgi yarim saat sonra
Bir tanecik yumurtam var pazar günü opu yapılacak.
Dua edin lütfen sağlam çıksın.
[/Q
Aklımdaydın yoğunluktan unutuyorum da.bugüne geldi embriyon ins sonuna kadar güzel gecer.pazar günü opu da şimdiden geçmiş olsun dilerim.işlem ne de olsa.dualarım seninleBir tanecik yumurtam var pazar günü opu yapılacak.
Benim de 3. gün embriyosu ve 6 ve 7. gün silik çıkmıştı, 8. gün dayanamayıp kan vermiştim 45 çıkmıştı. Kızım kucağımda. Mümkün yani Yarın sabah bir daha yap bakalım inşallah koyulaşır.Kızlar dayanamadım bugün idrar testi yaptım 2.cizgi hayalet gibi var yok transfer 7.gunu bugün acaba ilaç etkisimi dondurulmus embriyo 3.gün embriyo nolur kızlar dua edin ınsaallah tutunmustur
İnşaallah sans seninle olsun.benimde 1 yumurta toplandı 3.gun 2 .kalite 6 hucreliBir tanecik yumurtam var pazar günü opu yapılacak.
Teşekkür ederim. :)Aklımdaydın yoğunluktan unutuyorum da.bugüne geldi embriyon ins sonuna kadar güzel gecer.pazar günü opu da şimdiden geçmiş olsun dilerim.işlem ne de olsa.dualarım seninle
Transfer gününüz belli mi?İnşaallah sans seninle olsun.benimde 1 yumurta toplandı 3.gun 2 .kalite 6 hucreli
Havuz yapılcak eylul de tekrar yumurta toplama olacakTransfer gününüz belli mi?
Benim henüz yumurta toplama aşaması.
Çok heyecanlandım inşallah hamilesindir.Kızlar dayanamadım bugün idrar testi yaptım 2.cizgi hayalet gibi var yok transfer 7.gunu bugün acaba ilaç etkisimi dondurulmus embriyo 3.gün embriyo nolur kızlar dua edin ınsaallah tutunmustur
inşallah canım inşallahBir tanecik yumurtam var pazar günü opu yapılacak.
Ayy cnm ya cookkkk sağol iyi dileklerin için inan çok zormuş beklemek burdaki tüm kk üyelerine kurucusuna çok teşekkür ederim :) burda yalnız olmadığımızı anlıyoruz hiç tanımadığımız kişilerle dertlesiyoruz dua ediyoruz bazen hüzün bazen sevinç göz yaşı döküyoruz iyiki varsın Kadınlar kulübüÇok heyecanlandım inşallah hamilesindir.