- 9 Kasım 2018
- 167
- 217
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.841
Cnm adetim 24.haziran başladı transfer 11 temmuzzÇok iyi bir sonuç. Transferin kaçıncı günde gerçekleşti ? Bende iki embriyo donduruldu.
İnşallah hiç ihtiyacımız olmaz ve ilk defada hemen tutar.
Sormak istediğim embriyolar kaç gün bekletildikten sonra transfer edildi.Cnm adetim 24.haziran başladı transfer 11 temmuzz
Benim cuma transfer iki gun sonra pazartesi ise basliycam acaba kötü mu yapıyorum.Biraz tempolu ise gidiş gelişim.Ne dersinizMerhaba ben ilk hafta dinlendim ikinci hafta işe başladım. İlk 2 gün evdeydim daha sonra ara ara çıktım.
Rahat değilseniz izin alın birkaç gün trafik falan sorunsa ...Benim cuma transfer iki gun sonra pazartesi ise basliycam acaba kötü mu yapıyorum.Biraz tempolu ise gidiş gelişim.Ne dersiniz
Cnm benim nisan da dondurulmustuSormak istediğim embriyolar kaç gün bekletildikten sonra transfer edildi.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin yaş kac cnmmerhaba arkadaşlar,
mart ayında tüpbebek yaptırmıştım 7 haftada düşük oldu ve bu ay kendi kendime hamile kalmışım5haftalık şoktayım çok mutluyum. Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cnm tempolu bir iş sıkıntı olablir rapor al bence sonuçta hiç kolay günler geçirmedik yaşayan bilir tedbirini al en azından ilk 4_5 gün dinlen.Benim cuma transfer iki gun sonra pazartesi ise basliycam acaba kötü mu yapıyorum.Biraz tempolu ise gidiş gelişim.Ne dersiniz
merhaba arkadaşlar,
mart ayında tüpbebek yaptırmıştım 7 haftada düşük oldu ve bu ay kendi kendime hamile kalmışım5haftalık şoktayım çok mutluyum. Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rahim kalınlığına dikkat edin en az 9-10 olmalı benim 8 civarıydı tutmadı ngs li embriyo. Bir de intralipid serum var sanırım embriyoyu vücut yabancı madde gibi algılamasın diye veriyor bazı merkezler kesinliği yokmuş ama denenebilir. Merkezinize bir sorun transfer zamanı. Bol şansEvet herşey normal zaten suan ngs den geçmiş 1 embriyom var ağustos sonu transfer olacak..sadece gözden kaçırmış oldugum bir şey var mı acaba diye sormuştum.artık herşeye şüpheyle yaklaştığımdan...
Arkadaşlar az önce embriyolog aradı. Dün 8 yumurta toplanmıştı bugün 6 tanesi döllenmiş. Gelişimine bakılacakmış Perşembe ya da Cumartesi transfer olacakmış. Öyle heyecanlıyım ki şu an ellerim titriyo yazarken.
Çok teşekkür ederim.Ayy çok güzellll, inşallah herşey yolunda gider. çok sevindim sizin adınıza
Teşşekürler dikkat ederim.evet o serumdan bahsettiler bir de rahimi içi yıkamadan.. ama bana çok önemli birşey gibi gelmedi laf arasında söylendi. Araştırıcam Çok teşekkür ederim.Rahim kalınlığına dikkat edin en az 9-10 olmalı benim 8 civarıydı tutmadı ngs li embriyo. Bir de intralipid serum var sanırım embriyoyu vücut yabancı madde gibi algılamasın diye veriyor bazı merkezler kesinliği yokmuş ama denenebilir. Merkezinize bir sorun transfer zamanı. Bol şans
yasınız kac acabaRabbim ''OL'' demiş olmuş.
Rabbim bize de böyle güzel duygular yaşatsın inşallah. Hamileliğinizin sağlıkla devamını ve kucağınıza almanızı yüce rabbimden diliyorum.
Merhaba tedavi 9-12 gün sürebiliyor. Sonuçta büyümeden çatlatma iğnesi vurmazlar. Ve çatlatma iğnesini vurduktan sonra asıl olgunlaşıyor yumurtalar. Size ilaçlara devam demişlerdir. Doz hep aynımıydı yoksa yükselttimi Semra Hoca. Sonuçta büyüyor yumurtalarınız. EndişelenmeyinKızlar bugün adetin 9. Günü igneleri 7 gün kullandım en büyük 14 mm ya çok endiseliyim normal mi iki gün önce 11 mm sadece 3 mm büyümüş iğne olarak sadece gonal f kullanıyorum 237.5 doz
Cnm bi kaç güne 17 olur endişelenme benim öyle olmustuKızlar bugün adetin 9. Günü igneleri 7 gün kullandım en büyük 14 mm ya çok endiseliyim normal mi iki gün önce 11 mm sadece 3 mm büyümüş iğne olarak sadece gonal f kullanıyorum 237.5 doz
Doz hep aynıydı ama gönül hoca bugün biraz yukseltiriz dedi yumurtalar 11 -14 arası benim aklıma takılan üç gün iğne vurdurduktan sonra 3 mm az gibi geldi,8 mm olan da 11 mm olmuş.Merhaba tedavi 9-12 gün sürebiliyor. Sonuçta büyümeden çatlatma iğnesi vurmazlar. Ve çatlatma iğnesini vurduktan sonra asıl olgunlaşıyor yumurtalar. Size ilaçlara devam demişlerdir. Doz hep aynımıydı yoksa yükselttimi Semra Hoca. Sonuçta büyüyor yumurtalarınız. Endişelenmeyin
Ya 11 mm ve 12 mm de yetişir mi acaba?Cnm bi kaç güne 17 olur endişelenme benim öyle olmustu