Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin yaş kac cnm

Rabbim ''OL'' demiş olmuş.
Rabbim bize de böyle güzel duygular yaşatsın inşallah. Hamileliğinizin sağlıkla devamını ve kucağınıza almanızı yüce rabbimden diliyorum.

Rahim kalınlığına dikkat edin en az 9-10 olmalı benim 8 civarıydı tutmadı ngs li embriyo. Bir de intralipid serum var sanırım embriyoyu vücut yabancı madde gibi algılamasın diye veriyor bazı merkezler kesinliği yokmuş ama denenebilir. Merkezinize bir sorun transfer zamanı. Bol şans

Ayy çok güzellll, inşallah herşey yolunda gider. çok sevindim sizin adınıza

Teşşekürler dikkat ederim.evet o serumdan bahsettiler bir de rahimi içi yıkamadan.. ama bana çok önemli birşey gibi gelmedi laf arasında söylendi. Araştırıcam Çok teşekkür ederim.

Kızlar bugün adetin 9. Günü igneleri 7 gün kullandım en büyük 14 mm ya çok endiseliyim normal mi iki gün önce 11 mm sadece 3 mm büyümüş iğne olarak sadece gonal f kullanıyorum 237.5 doz

Kızlar bugün adetin 9. Günü igneleri 7 gün kullandım en büyük 14 mm ya çok endiseliyim normal mi iki gün önce 11 mm sadece 3 mm büyümüş iğne olarak sadece gonal f kullanıyorum 237.5 doz
Merhaba tedavi 9-12 gün sürebiliyor. Sonuçta büyümeden çatlatma iğnesi vurmazlar. Ve çatlatma iğnesini vurduktan sonra asıl olgunlaşıyor yumurtalar. Size ilaçlara devam demişlerdir. Doz hep aynımıydı yoksa yükselttimi Semra Hoca. Sonuçta büyüyor yumurtalarınız. Endişelenmeyin

Doz hep aynıydı ama gönül hoca bugün biraz yukseltiriz dedi yumurtalar 11 -14 arası benim aklıma takılan üç gün iğne vurdurduktan sonra 3 mm az gibi geldi,8 mm olan da 11 mm olmuş.
Ben en son tedaviyi geçen yaz olduğun için bir çok şeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…