- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.861
Çok sevindim adına inşallah iyi haberler yazarsın buraya.Arkadaşlar az önce embriyolog aradı. Dün 8 yumurta toplanmıştı bugün 6 tanesi döllenmiş. Gelişimine bakılacakmış Perşembe ya da Cumartesi transfer olacakmış. Öyle heyecanlıyım ki şu an ellerim titriyo yazarken.
Benimki de istenilen büyüklükte değildi sonra doktor gonalin dozunu arttirdi ve 18 mm oldu.Doz hep aynıydı ama gönül hoca bugün biraz yukseltiriz dedi yumurtalar 11 -14 arası benim aklıma takılan üç gün iğne vurdurduktan sonra 3 mm az gibi geldi,8 mm olan da 11 mm olmuş.
Ben en son tedaviyi geçen yaz olduğun için bir çok şeyi unutmuşum
Yükseltirlerse daha da büyüyecektir merak etmeyin. Endişelerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ama birden büyüyor onlar gerçekten.Doz hep aynıydı ama gönül hoca bugün biraz yukseltiriz dedi yumurtalar 11 -14 arası benim aklıma takılan üç gün iğne vurdurduktan sonra 3 mm az gibi geldi,8 mm olan da 11 mm olmuş.
Ben en son tedaviyi geçen yaz olduğun için bir çok şeyi unutmuşum
Cnm sen bol su iç rahat ol endişe etme benim adetin 13 .gunu op oldum iki günde bir artıyo ınsaallah hayırlı sonuçlar alırsın çok içten söylüyorum hayatımın en sıkıntılı ama bir okadar mutlu 3 ay i diyebilirim ama sakın umutsuz olma rabbim neylerse güzel eyler dualarım sizlerleYa 11 mm ve 12 mm de yetişir mi acaba?
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladiYükseltirlerse daha da büyüyecektir merak etmeyin. Endişelerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ama birden büyüyor onlar gerçekten.
Çok tesekkur ederim benim için çok kıymetli yazdıklarıniz umarım dediğiniz gibi olurCnm sen bol su iç rahat ol endişe etme benim adetin 13 .gunu op oldum iki günde bir artıyo ınsaallah hayırlı sonuçlar alırsın çok içten söylüyorum hayatımın en sıkıntılı ama bir okadar mutlu 3 ay i diyebilirim ama sakın umutsuz olma rabbim neylerse güzel eyler dualarım sizlerle
yasınız kac acaba
Bende tel.a kaydediyordum not kisminaBu arada nisan 1 de başladım bu sürece ve not aldığım bir defter var
Ama güzel bi hatırlatma oluyo şiddetle tavsiye ederimBende tel.a kaydediyordum not kismina
Cnm benim sabah biraz belim ağrıdı geçti ama transfer gununden beri ara ara sol kasikta bir çalışma hissediyorum bisiler oluyo ,biraz camasirda islaklik oluyo ,gogus hassasiyeti 2.gün başladı,ilk iki gün mide bulantısı baş dönmesi oldu geçti birde 3.gün pembe bi leke okadar bakem nolcak belirti arama onca ilaç kullandık ben her akşam göbekten igne,günde 3 estrofem,kalca da bant,vajinal jel,ecopirin kullanıyorum kendimi ecza dolabi gibi hissederken belirti olmaması imkansız yani ilaçların yan etkileri kuzumSizlerde bel ağrısı var mı ? Bende transferden sonra ilk iki gün bel ağrısı oldu ama şu an yok, arada kasıklarda ağrı oluyor.
Belirtilerden biri de bel ağrısı deniyor ama yok şu an bende. Offf 22. olana kadar her detayı kafama takacağım galiba.
Ben de transfer öncesi bir sürü iğne kullandım sonrası bugüne kadar son ignemi yaptım. Şu an günde 3 kez vajinal fitil kullanıyorum birde.Cnm benim sabah biraz belim ağrıdı geçti ama transfer gununden beri ara ara sol kasikta bir çalışma hissediyorum bisiler oluyo ,biraz camasirda islaklik oluyo ,gogus hassasiyeti 2.gün başladı,ilk iki gün mide bulantısı baş dönmesi oldu geçti birde 3.gün pembe bi leke okadar bakem nolcak belirti arama onca ilaç kullandık ben her akşam göbekten igne,günde 3 estrofem,kalca da bant,vajinal jel,ecopirin kullanıyorum kendimi ecza dolabi gibi hissederken belirti olmaması imkansız yani ilaçların yan etkileri kuzum
Nm çok farklı benim transfer gunu başladı igne helim bitti yine gittim aldım bugün birde günde iki kez jelBen de transfer öncesi bir sürü iğne kullandım sonrası bugüne kadar son ignemi yaptım. Şu an günde 3 kez vajinal fitil kullanıyorum birde.
Belirti hissetmiyorum gibi birşey. Neredeyse 5 gün kaldi. Test sonuçlarınızı burada bildirin lütfen merak ediyorum bizler için nasıl bir sonuç çıkacak.
amin inşalllahhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin yaş kac cnm
Aminnn inşalllah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sağolun Allah razı olsunRabbim ''OL'' demiş olmuş.
Rabbim bize de böyle güzel duygular yaşatsın inşallah. Hamileliğinizin sağlıkla devamını ve kucağınıza almanızı yüce rabbimden diliyorum.
Büyür bence 16 mm de iki tane mi yumurta var inşaallah hayırlısı olurGunaydin hanımlar,tedavimin başından beri buraya yazıp soruyorum bir sorum daha olacaktı hakkınızı helal edin simddien
Bugün adetin 11 ci günü dozum yükselince yumurtalar da büyümüş 19 mm ve 16 mm var şimdi bu 16 da olgun gelebilir mi? Genelde 17-18 mm olgun geliyor 16 mm umut var mıdır?