Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hımmmm bende haşimato troidi var ilaç kullanıyorum tsh T3 T4 normal seviye de her ay tahlilleri yaptırıyorum. Tavsiye ettiğin başka bir şey var mı acaba çünkü doktor biliyor durumumu normal yolla hamile de kalamıyorum ama değerlerin normal diyor ben de başka birşeye ihtiyaç duymuyorum ama biryandan da acaba sorun troid mi diyprum. Çıkamadım işin içinden şuan.

Merhaba Arkadaşlar 45 yaşındayım 5 negatif denemem var 19 Temmuz cuma günü 44 yaşından pgt siz 5 gün embiryo transfer yapılacak.Orta ve ortadan biraz iyi kaliteli olan.Sizdrn ricam transfer öncesi sonrası ne yapmalıyım.Neleri yapmamalıyız.Diger denemelerde hep işten izin aldım evdeyim.ama yatmadim dort bes gun eonra disari ciktim Simdi isten izin almadim cuma transfer paxartesu iste gidicem servisle yolum uzun ve toplu taşıma araçlarını kullanıcam sizce mantıklı mi böyle yapmam.Siz neler yaptınız.Tesekkur eder km.Bana dua edermisiniz

Merhaba arkadaşlar. 3 gündür bu sayfayı geriden takip etmeye çalışıyorum ama bu kadar postu takip etmek imkansız gibi.
Ben 42 yaşındayım, 5 gün önce iki embriyo ile transfer gerçekleşti. Bu ayın 22 sinde test yaptıracağım ama bu bekleme ne kadar zor bir şeymiş bir türlü geçmiyor zaman.
Sıkıntı yapmamaya, kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yine kendimi internette bu konuyu araştırırken buluyorum.
Bu zorlu süreçten geçen bütün anneler inşallah hepimiz iyi haberler alır ve evlatlarımızı kucağınıza alırız.

Cnm bende perşembe günü tranfer oldum 2 embrio ile yas 41 beklemedeyiz yapacak tek şey biraz dikkat etmek ve bol dua etmek ben bol su içiyorum ve ağır kaldırmıyorum

Benim iki deneme oldu ilki tutmadı ikincisi 9. Haftada kürtajla sonuçlansa bile gebelik olduğu için tecrübelerimi paylasabilirim,öncelikle sadece ilk üç gun evde dinlendim sonra okula başladım kendimi yormadan eğilip kalkmadan normal hayata döndüm yemek bile yaptım ilk üç günden sonra ama dediğim gibi bir yere uzanma eğilip kalkma olmasa daaha iyi olur,beslenmede her zamanki gibi oldu ekstra kabak cekirdegi yedim her gün umarım bebeğiniz sağlıkla gelir tutunur size

Cnm bende perşembe günü tranfer oldum 2 embrio ile yas 41 beklemedeyiz yapacak tek şey biraz dikkat etmek ve bol dua etmek ben bol su içiyorum ve ağır kaldırmıyorum
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun bol şans dilerim kızlar ☺ bende transferin5. Gününden sonra kendimi bu kk nın takip ettiğim forumlarında bulmuştum.çok yanlış okudukça moralim bozulmuştu.blossom77 çok doğru bu 12 gün beklemek en kötüsü.sonu hayırlı olsun sizlerinde inş. Sonucun mutluluk getirmesi önemli.hep üzüntü ile yaşaması zor.ben pek duada edemedim.kafam o kadar mesguldu ki yerine sığamazsın onun gibi birsey.
Blossom77 balkonda hava almak hobi tarzı mutlu olacağın seyler yapman iyi gelir.arkadasinla sohbetse en güzeli evde bile olsa galiba evde olmakta bayiyor.ben ilk 7. 8 günü evdeydim ☺

Tüm tahlillerinizi yaptırdınız mı kan pıhtılaşması, genetik analiz, eşinizin durumu? Sadece tiroid olamaz o şekilde hamile kalan çok.

Aynı günde transferi yaptırmışiz, inşallah 12 günün sonunda iyi haber alırız.
Senden kaç yumurta toplandı ? Dondurma şansın oldu mu ? İlk denemen mi ?
Çok soru sordum ama sizlerde de nasıl geliştiğini çok merak ediyorum.

Bana da bir arkadaşım kabak çekirdeği tavsiye etti, transferden sonra 2.gunden itibaren yemeye başladım. Bakalım sonuç nasıl olacak.
2.deneme şu an kaçıncı gün ? Bir fark hissediyor musun ? Bazıları bel ağrısı oluyor diyor.

Güzel dileğin için çok teşekkürler ederim
Rahat olmaya çalışıyorum ama aklım yine aynı konuya dönüyor.

Merhaba Arkadaşlar hamile kalan arkadaşlar transfer sonrasını nasıl geçirdiniz çalışanlar ise başladı mı. Yoksa evde mi geçirdiniz.

Cnm ilk denemem 4 embriyo donduruldu 2 si transfer edildi .14 yumos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…