Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Vallahi bravo size. Ben ne kadar stresten uzaklaşmaya çabalasam o kadar ensemde. Ben de var bir musibetlik sanırım. Bir kere tüm gün oda arkadaşımın "ben hamileyim ya" ile başlayan cümlelerini dinliyorum. Bazı başka şeyler de oluyor tabi. Strese girmemek için uzaklaşmak istiyorum resmen kulaklıkla yaşamak istiyorum ama yüzüme yüzüme konuşup o kulaklığı çıkarttırp tekrar cümlesini baştan kurup bana dinletiyor. 3 ay boyunca dün akşam ve bu sabah nasıl kustuğunu anlattı. Şimdi herşeyin sebebinin -dünyanın dönmesi dahil- hamileliği olduğunu anlatmaya devam ediyor.
Çok mu kötü kalpliyim ya? Çok mutsuzum. Resmen kendimden nefret ediyorum. :silah::silah::silah:

Bence sen bunun direk uzerine kus 🤢🤢🤮🤮. Belki anlar midenin kaldirmadigini hatun 😬

Sen iyi dayaniyormussun valla bu kadar hainlige. Saniyorum ben direk fiziksel ceza verirdim bu sahsa... 🤬🤬🤬
Bence mümkün olduğu kadar uzak durun kendisi için zor henüz evli değil çocuk yapma durumu da şu an için söz konusu değil bu sebeple üzülüyor ve hırsını yakını olduğunuz için sizden alıyor gibi.

Merhaba bence arkadaşın düşüncesizlik ediyor, onun hatası sende problem yok. Maalesef kadın cinsi birbirine nedense duygusal eziyet edebiliyor. Benim de 44 yaşındaki evde kalmış görümcem dünyadaki en gelişmiş dişilik özelliklerine sahip kendini Afrodit tanrıçası zannediyor. Bana neler demedi erkek gibisin ondan hamile kalamıyon vs. Yok kalçan dar inanır mısın aynı böyle çekinmeden bu cümleleri kurdu. Çevredekiler buna evlenmiyor musun dediklerinde bizim için onlar çok mu mutlu çocukları olmuyor diyordu hiç çekinmeden sanki seviniyordu olmuyor diye. Maalesef karnım çıktıktan sonra anca 4 aylıkken öğrendi hamileliğimi , ben çevremdeki herkesten gizlemiştim. Şimdide ne şans falan diyor . Yani şans eseri hamile kalmışım gibi sanki bu yaşta kendisi şıp diye hamile kalacak gibi davranıyor. Boş ver arkadaşını Allah büyük de geç.
D destiny16 Bence mümkün olduğu kadar uzak durun kendisi için zor henüz evli değil çocuk yapma durumu da şu an için söz konusu değil bu sebeple üzülüyor ve hırsını yakını olduğunuz için sizden alıyor gibi

Kızlar sorum önceki sayfada kalmasın özellikle Bebegimhadi Bebegimhadi sen çok tavsiye etmiştin arı sutunu ben de iki üç ay kullandım çok şükür önceki aylara oranla daha iyiydi bu ay,şimdi adetin 2. Günü tedaviye başlıyoruz insallah,doktorum arı sutunu onermedi bu süreçte ben de emin olamadım kullanmak istiyorum aslında
tedavin hayırlı olsun.hastanen memorial imiş bu nedenle dr.u dinleyip içme istersen.benim açımdan erbil bey önce içebilirsin dedi.tedavinin 2. günü gittikten sonra 5. gün kontrolüne (ilk kontrol canım) çağrıldığımda (sabah akşam arı sütü içmiştim 1500 mg. ampule denk geliyor) yumurtalar 13 14 15 mm olmuştu yani 8. gün opuya çağırdı dr.yumurtaların çabuk büyüdüğünü kendi söyledi yoksa bilemem :) kontrolde hemşiresi bitkisel ürünleri keselim dedi yumurta çatlayabilir.
senin zaten bir kez çatlamış riske atma yeme bence.
benim havuz yöntemiydi ya, önceki opularda arı sütünü günde 1 kez içmiştim.hiç kolay büyümedi 12 13 14 gün sonra ancak opu oldum.bol şans inş. bebeğine kavuşursun memoriali çok seviyoruz biz

günaydın tekrar bahçeci fulyada tedavi görürken tanıdığım arkadaşım hamile haberi almıştı.buradan da paylaşmıştım.39 yaşında 5. denemesiydi, benim doktorumda. ne yazık ki kalp sesi duyulmamış.zaten kanaması olmuş arkadaşımın.dr genetiği muhtemelen bozuktu demiş ki 7. haftada oldu bunlar.bence de genetiği bozuk.son 2 embriyosu var NGS ye gönderilecek.ondan sonrada bu işi kapatacağını söyledi ki bende aynı fikirdeyim.39 yaşında da olsa NGS siz olmuyor demek.bizim burada NGS ye göndermeden tedavisinde hamile kalan oldu.bende NGS ye çok önem vermek istemem.ama önemli olduğu da ortaya çıkıyor.hani dr.lar rahimde embriyo iyileşir diyor ya heh bizim dr.da iyi embriyoyu ngs yapmadan transfer ediyor.ama rahim embriyo kötüyse hiç de iyileştirmiyor bence. S sucklingpigs in yazdığı gibi NGS den dönen sağlıksız ancak rahme tutunan % 20 lik gebelik elde edilen embriyoyu bulmak zor gibi

günaydın tekrar bahçeci fulyada tedavi görürken tanıdığım arkadaşım hamile haberi almıştı.buradan da paylaşmıştım.39 yaşında 5. denemesiydi, benim doktorumda. ne yazık ki kalp sesi duyulmamış.zaten kanaması olmuş arkadaşımın.dr genetiği muhtemelen bozuktu demiş ki 7. haftada oldu bunlar.bence de genetiği bozuk.son 2 embriyosu var NGS ye gönderilecek.ondan sonrada bu işi kapatacağını söyledi ki bende aynı fikirdeyim.39 yaşında da olsa NGS siz olmuyor demek.bizim burada NGS ye göndermeden tedavisinde hamile kalan oldu.bende NGS ye çok önem vermek istemem.ama önemli olduğu da ortaya çıkıyor.hani dr.lar rahimde embriyo iyileşir diyor ya heh bizim dr.da iyi embriyoyu ngs yapmadan transfer ediyor.ama rahim embriyo kötüyse hiç de iyileştirmiyor bence. S sucklingpigs in yazdığı gibi NGS den dönen sağlıksız ancak rahme tutunan % 20 lik gebelik elde edilen embriyoyu bulmak zor gibi
Eskiden bahceci fulyada tedavi gören diyecektim gecen paylastigım arkadaşim.pardon

tedavin hayırlı olsun.hastanen memorial imiş bu nedenle dr.u dinleyip içme istersen.benim açımdan erbil bey önce içebilirsin dedi.tedavinin 2. günü gittikten sonra 5. gün kontrolüne (ilk kontrol canım) çağrıldığımda (sabah akşam arı sütü içmiştim 1500 mg. ampule denk geliyor) yumurtalar 13 14 15 mm olmuştu yani 8. gün opuya çağırdı dr.yumurtaların çabuk büyüdüğünü kendi söyledi yoksa bilemem :) kontrolde hemşiresi bitkisel ürünleri keselim dedi yumurta çatlayabilir.
senin zaten bir kez çatlamış riske atma yeme bence.
benim havuz yöntemiydi ya, önceki opularda arı sütünü günde 1 kez içmiştim.hiç kolay büyümedi 12 13 14 gün sonra ancak opu oldum.bol şans inş. bebeğine kavuşursun memoriali çok seviyoruz biz
Çok teşekkür ederim,yeni arı sutu istetmedim elimde çok az var günde bir defa bir mercimek kadar alayım,o kadarin çok etkisi olmaz diye düşünüyorum,peki bal,tarçın,çörek otu hakkında ne düşünüyorsun ? O da erken catlatirmi kalite için,çok değil gün de bir tatli kaşığı

Kızlar tedavide bal tarçın,çörekotu kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kalite için çok iyi olduğu söyleniyor bende ilk defa deneyeyim diyorum

X