Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanımlar benim tedavim henüz sonuçlanmadı ama zor hastaları almıyor kısmına katılmıyor çünkü ben de tedaviye başladım ve zor hastayım. Yumurta rezervim çok kötü daha önce kaç denemem oldu sayısını unuttum. 2 defa ameliyat oldun başka merkezde ama sonuç sıfır. Gittigim bir kaç doktorada bu rezervle artık uğraşma dedi ama doktorum remzi bey bana guvendi beni tedaviye aldı şimdi fulya merkezde tedavideyim

Remzi bey için bende güzel şeyler duydum inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır

Valla zor hastaysa mesele ben baya zor hastayım kızlar daha önce en iyi merkezler denilen yerlerde çok denemem oldu bazıları transfere gidemedi bile rahmin kötü ondan tutunmuyo dediler sonra bir tanıdığın tavsiyesi üzerine mustafa bahceciye gittim laparoskopi yaptı bana sonra tedaviye başladı kızım senin rahmi yorduk hemen transferde başarısız oluruz dedi i zamana kadar kimse böyle bir tedavi uygulamamisti bana sonra transferimi yaptı şükürler olsun ki anne oldum sayesinde yani uzun lafın kısası 40 yaşında anne olan da var o merkezden 20 yaşında olan da ilk denemede hamile kalan da var 10. Denemesinde hamile kalanda

Senin için sorun olmayacaksa yaşadıklarını bilmek isterim karar verme sürecinde bana faydalı olabilir
O kadar uzun ki en basta sunu diyeyim 1.5 ay icinde 3 opu gecirdim 27 yumurta toplandi hic durmadan igne oldum her aksam ,neden boyle bir islem yaptilar anlamadim sonra genetikten negatif geldi embriyolar bana donüp kusura bakma 18 de bir mutlaka saglikli buluruz sende cikmadi dedler bu fulya bahceci de oluyor.Sisli memorial ise bu kadar ilaca ne gerek var zaten bozuk cikmasi normal dediler.Daha istersen özelden yazabilirim burdan kimsenin kafasini bulandirmak istemiyorum ama aptal yerine konmaktan biktim artik.

Benim içinde doktorlar çok olumsuz bakıyorladı daha öncesinde olumsuz denemelerim oldu amh 0.7 ydi doktorlar zor dedi ama bahçecide ilk denemem de minik meleğime kavuştum çok şükür
Benim de 0.9tu amh ve hiç de kolay bi hasta degildim.önceki yazılarımı okumuş olanlar bilir

Ben Bahçecide tedaviye başladığımda 43 yaşımda 0,17 AMH değerim, düşük FSH'ım ve 27 günde bir düzenli regl olan bir kadındım. 4 aylık tedavi ve her kontrolde dumunuz çok zor denilip moral bozan konuşmalarla eve ağlayarak dönüyordum. Durumumu elbette biliyordum ama takviye vitamin vs. vermek yerine sürekli hormon ilaçları verip beni hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak çöküntüye uğrattılar. Yani zor bir vakaydım ve doktor benimle uğraşmamak için elinden geleni yaptı. Muayene sonrası ben giyinirken bırakıp gidiyor hiç bir açıklama yapmıyordu. Hemşiresi bile bir sonraki randevuda görüşürüz diyip gidiyordu. Hani sanki lütfedip bakmış gibi davranıyordu. Sürekli bana senin durumun çok zor, tüp bebek yapamazsın sen diyip durdu. Zaten sonunda da senin için en iyisi donasyon yaptırmak dedi. Senin tek sorunun yumurtan, diğer yönlerden hiçbir sorunun yok, eğer bir yumurta bulursan 25 yaşında gibi doğum yaparsın dedi. Ama doktoruna göre de iş değişir elbet, o da bana denk gelmedi sanırım :) olan kayıp olan 2 yılıma oldu ne yazık ki

Durumumuz benzer. Amh iki yıl önce 0.4 idi, muhtemelen şu an sizinkine yakındır. Fsh yüksek bende ama düzenli adet oluyorum. Sizde ultrasonda folikül görünüyor muydu? Bende hep 5 folikül oluyor ama ilacı kullandıkça bazı foliküller kayboluyor. Genelde 3 yumurta toplanıyor. Bir kez 3 ay düzenli hayıt kullanımından sonra 7 yumurta çıktı ama sonraki aylar sayı yine düştü.

Fulya için konuşamam, hiç gitmedim ama Bahçeci Umut'ta yaşadıklarımı yazdım. Hiç olgun yumurta çıkaramamalarına rağmen aynı protokolde ısrarcı olmalarını anlamadım o dönem. Yumurtalarda sorun var dediler. Halbuki başka klinikte 3 yumurtanın 2'si olgun çıkıyordu.

Bu arada 0.9 çok düşük bir amh değil. Bazen bakıyorum, bir forumda biri amh çok düşük diye şikayet ediyor, sonra 10 yumurta toplandı diyor. Cidden kendimi kötü hissediyorum.

935581"]
Ben Bahçecide tedaviye başladığımda 43 yaşımda 0,17 AMH değerim, düşük FSH'ım ve 27 günde bir düzenli regl olan bir kadındım. 4 aylık tedavi ve her kontrolde dumunuz çok zor denilip moral bozan konuşmalarla eve ağlayarak dönüyordum. Durumumu elbette biliyordum ama takviye vitamin vs. vermek yerine sürekli hormon ilaçları verip beni hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak çöküntüye uğrattılar. Yani zor bir vakaydım ve doktor benimle uğraşmamak için elinden geleni yaptı. Muayene sonrası ben giyinirken bırakıp gidiyor hiç bir açıklama yapmıyordu. Hemşiresi bile bir sonraki randevuda görüşürüz diyip gidiyordu. Hani sanki lütfedip bakmış gibi davranıyordu. Sürekli bana senin durumun çok zor, tüp bebek yapamazsın sen diyip durdu. Zaten sonunda da senin için en iyisi donasyon yaptırmak dedi. Senin tek sorunun yumurtan, diğer yönlerden hiçbir sorunun yok, eğer bir yumurta bulursan 25 yaşında gibi doğum yaparsın dedi. Ama doktoruna göre de iş değişir elbet, o da bana denk gelmedi sanırım :) olan kayıp olan 2 yılıma oldu ne yazık ki
[/QUOTE]

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaz aylarında yapılan tüp bebek tedavisinde çoğunlukla olumsuz sonuç alınıyor diye duydum. Doğru mu bilginiz var mı?

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaz aylarında yapılan tüp bebek tedavisinde çoğunlukla olumsuz sonuç alınıyor diye duydum. Doğru mu bilginiz var mı?
İlgisi yok canm mevsimle işin yokki ilaç kullanıyorsun sonuçta mevsimdem bişey olmaz

İlgisi yok canm mevsimle işin yokki ilaç kullanıyorsun sonuçta mevsimdem bişey olmaz
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Antalya'da yaşıyorum ve bu tedavi sürecinde ilaçların çok şişirdiğini, transfer sırasında da sorun olabileceğini duymuştum. Daha fazla gecikmek de istemiyorum açıkçası.

[/QUOTE]
Tabi ki düşük bir amh degil 0.90. amh yumurta konusunda da sana katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…