Siz daha önce görmemiş olabilirsiniz de ben 2008'den beri buralardayım. Bahçeci'nin reklamını yapmak için evlenip, bi süre çocuk sahibi olmayıp totalde 11 sene beklemiş olamam sanırım? Aynı fikirde olmadığınız bir şey yazıldığında onun reklam olduğunu düşünüyorsanız okuyup geçin, yönetim gerekeni yapar zaten. Ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce bana doktorların ve embriyologların söylediklerini ve devamında yaşadığım tecrübeyi paylaştım. Bu platformun amacı da o zaten. Kafası karışık insanlara fikir olmak. Herhangi bir yere kötü demedim, imkanım (zaman olarak yani, yoksa maddi olarak aşağı yukarı aynı) olmasa ben de İzmir'e gidecektim zaten. Daha iyisi varken oyalanmayın, mümkünse şartları zorlayın dedim. Demeye de devam edeceğim. 40 yaş üzerinde olan kişilerin merkez seçiminde daha titiz olması lazım çünkü.
Benim hamileliğim sağlıklı devam eder veya etmez bilemem. Herhangi bir genetik problem tespit edilmesi durumunda da gebeliğin sonlandırılması taraftarı olurum. Çünkü engelli çocuklarla çalışıyorum ve hayatlarının ne kadar zor olduğuna bizzat şahidim. Öyle bir durumda şansımı denemeye devam edeceğim yer yine Bahçeci Fulya veya İstanbul Tüp Bebek Merkezi olur.
@tunserD12 arkadaşımız bana mesaj atarak Bahçeci ile ilgili fikrimi sordu. Ben de kendisinin başından geçenleri burada okuyunca birkaç cevabımı da buradan verdim belki başkaları için de yeni bir fikir olur diye. Yoksa normal şartlarda yaş sınırından dolayı buraya yazmıyorum zaten.
Hayırlı forumlar.