Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok uzgunum bu yasadiklariniz icin. Bunlar Fulya’da mi oldu? Hangi doktor bu? Inanamiyorum boyle vicdansizlik olamaz...
Tamam, gercekci olmali bosuna umut vermemeli ama bu cok acimasiz.
Eger Fulya ise gercekten doktordan doktora degisiyor; ben asla boyle bir tavirla karsilasmadim. Bence sikayet etmek gerekli, insanlara boyle davranmamalari gerektigini baska turlu ogrenmezler...

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaz aylarında yapılan tüp bebek tedavisinde çoğunlukla olumsuz sonuç alınıyor diye duydum. Doğru mu bilginiz var mı?
Canım ilaçlar ödem yapıyor ama bol su tüketir ve yürüyüş yaparsan şişkinlik olmuyor yazın daha iyi yada kışın daha iyi diye bir bilgim yok ama

Çıkan sorunlar mevsimle ilgili olacagını sanmıyorum canım bence amh falanda düşükse geciktirme daha fazla tedavini

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaz aylarında yapılan tüp bebek tedavisinde çoğunlukla olumsuz sonuç alınıyor diye duydum. Doğru mu bilginiz var mı?
Yaz döneminde başarı daha düşük değildir ama araştırmalara göre bahar döneminde diğer dönemlere göre 1.5 kat daha fazla pozitif sonuç alınıyormuş

Bende folikül görülüyordu 4-5 tane ama hormon ilaçlarını kullandığımda büyümüyorlardı. Hiç yumurtam toplanamadı ne yazık ki.

Kensinlikle katılıyorum 0,9 amh çok düşük değil.[/QUOTE]

Son düzenleme:

Evet Fulya'da oldu. Ama doktorun adını vermeyeyim çünkü burada hastaları var içlerine kurt düşmesin. Moral ve güven önemli sonuçta. Sanırım benimle uğraşmak istemedi. Bu olaylardan sonra kendimi haftalarca toparlayamadım... Şikayet etmeyi düşündüm ama sonra yapamadım. Geçti gitti ama baya yıkıcı oldu benim için o tecrübe.

[/QUOTE]

Bende folikül görülüyordu 4-5 tane ama hormon ilaçlarını kullandığımda büyümüyorlardı. Hiç yumurtam toplanamadı ne yazık ki.

Kensinlikle katılıyorum 0,9 amh çok düşük değil

Hiç ilaçsız denendi mi? Adetler düzenli olduğuna göre mutlaka yumurtlama oluyordur bir şekilde. Hiç destek kullandınız mı?

Destek konusunda, ben hayıt çayı ile geçici bir başarı yakalamıştım. Düşünceme göre 3 ay boyunca FSH'yi yapay da olsa düşürünce ilaçlar vücuda daha iyi etki etmişti ama devamlı kullanılınca etkisi azalıyor. Bu denemede aynı etkiyi sağlamadı. Şimdi doktorum DHEA önerdi günde 75mg. Onu kullanmaya başladım.

Kensinlikle katılıyorum 0,9 amh çok düşük değil.
[/QUOTE]

Ayni mantikla klinik ismi vermek de hastalarin icine kurt dusurebilir, sonucta o klinigin de burada hastalari var; moral ve guven klinik icin de gecerli.
Klinik ismi vermekten kacinmazken neden sadece doktor ismini sakindiginizi anlayamadim. Bence bu platformun amaci bu tip seylerin paylasilmasi ki herkes kimden ne bekleyebilecegini bilsin.
Yasamis oldugunuz sey gercekten cok agir; bence ozellikle ilk defa gitmeyi dusunen diger insanlarin temkinli olmasini saglamak gerek ki kimseye boyle davranamasin bir daha...

Burda doktor isminden ve klinikten olumsuz bahsedince profiliniz incelemeye aliniyor 2 yil once uyarilip bir sure giremedim.Merak edenlere özelden soranlara yaziyorum.Su ana kadar sorun olmadi bence de konusmak lazim kolay degil maddi manevi hirpalaniyoruz.

[/QUOTE]

Yumurta oluyor ancak büyümüyor benim tam olarak sorunum"büyümeyen kalitesiz yumurta" Bana hiç takviye falan vermedi çünkü takviyelerin işe yaramayacağını söyledi. Sadece balık yağı vermişti. Eğer o zamanlar burayı takip etseydim öğreneceğim vitaminler ve gıdalarla belki de bebeğim olabilirdi. Şimdi ben de birçok takviye vitamin ve arı sütü kullanıyorum. sağolsun S sucklingpigs bana bu konuda çok güzel tavsiyeler verdi ve bende uyguluyorum :) Çook teşekkür ederim canım S sucklingpigs

Aslında çok haklısınız ama bazı kurallar varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…