- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.261
Nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Cnm birşey sormak istiyorum. Serumları nerede uygulattın? İrenbede mi uygulandı hepsi?3 tane 5.gun iyiymiş keşke ilk olarak 1 tane transfer edip 2 sini dondursaydiniz herhangi bir soruna karşı garantilemis olurdunuz negatif olduğunda diğer nedenleri sifirlayip diğerlerini transfer ettirseydiniz yanlış anlamayın lütfen doktorlar bu konuda pek mantık yürütmuyorlar ben o anlamda pek güvenmiyorum bağışıklık baskilayici bir tedavi lazımmış gibi duruyor rahim kalınlığı ideal durumdaysa tekrar yaptırın bence iyi sonuç alırsınız
İrenbe de takilmiyor anlaşmalı hastanelere yonlendiriyorlar biz egepolde takdirdikNasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Cnm birşey sormak istiyorum. Serumları nerede uygulattın? İrenbede mi uygulandı hepsi?
Hımm anladım cnm, süreç yaklaştıkça sorular artıyor kafamdaİrenbe de takilmiyor anlaşmalı hastanelere yonlendiriyorlar biz egepolde takdirdik
Canim beeo ucuzdu ya.eptt avm de felan ucuzduBeeo baya pahalı. Rabbim vesile kılsın inşallah şifa olsun insallah. Tesekkür ederim sagolasın
Hangi marka canimefembahya özelden sormuş ona yazdığımı kopyalayıp sana özelden atıyorum yaa bilmiyorum çok etkili aslında % 50 dedim ama % 75 olumlu sonuç alınıyor.çok gördüm benim gibi :) tedavisi başarısız olup arı sütünden sonra bebeği olan.bal polende yiyin özellikle polen.arkadaşım polen yedi ve arı sütü yaş 39 1 yumurta çıkarken 6 embriyo oluştu 2 opuda.kaliteli ki embriyolar donduruldu sonuç pozitif
Canim benimde 4 Yumurta görünüyor. Pazartesi toplanacak senin.kac yumurta toplandi.kaci dollendi.ilk tedavinmimerhabalar arkadaşlar ;
dün akşam 9 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabah 7 de yumurta topla için gideceğim daha önce yaptıranlara bir sorum olacak sonrasında ağrı oluyor mu öğlen işe gidebilir miyim birde normal adet zamanımda olacak mı yoksa gecikecek mi ? bu arada 4 tanecik yumurtam oldu doktor amh ile uyumlu değil dedi sanırım stresten bu kadar az oldu
Sizde mi izmirde tedavi görüyorsunuz canum.neredeGebeliğiniz hayırlı olsun.
İzmir'desiniz sanırım. Geçmiş mesajlarınızı okurken birşey dikkatimi çekti. Akupuntur tedavisi yaptırmışsınız hamileliğiniz öncesinde. Rahim kalınlığına da etki etti demişsiniz. Benim de rahim inceliğim var. Sizin de var mıydı? Anlatır mısınız? Çünkü bende bu tedaviden olmayı planlıyorum. İlaçlar maalesef inceliğime fayda etmedi.
Sizde mi izmirde tedavi görüyorsunuz canum.nerede
Merhaba İnternet e 40 gr beo arı sütü 250 TL arkadaşım ben avm lerde nasıldır bilmiyorumCanim beeo ucuzdu ya.eptt avm de felan ucuzdu
merhaba ,Canim benimde 4 Yumurta görünüyor. Pazartesi toplanacak senin.kac yumurta toplandi.kaci dollendi.ilk tedavinmi
Ben bee'o markasının ve anzerbalı markasının ürünlerini aldım. anzer balı 20 gr 150 tl idi bee'o ise 20 gr 200 tl idi
[/QU
Şifa olsun inşallah.Günlük ne kadar tüketiyorsun?
Transfer zamanî progestan eksikliginden kaynaklı olabilirmi? Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.Selamlar, buraya çok uğramıyorum bu aralar. Hatırlarsanız 40 yaşındayım, yumurtalık rezervim çok az. 2'si transfere gitmeden olgun yumurta çıkmadığı için iptal olan 5 tüp bebek denemem var. Genelde 2-3 yumurta çıkıyor. Sadece bir kez 7 yumurta çıktı. 2 adet iyi kalite 5. günü transfer edildi. Çok umutluyduk ama onda da daha transferden sonra 3. gün kanamam başladı ve sonra adet kanamasına çevirdi. Tutmadı haliyle. T şeklinde rahim sorunum da vardı, geçen ay düzeltme için histereskopi yapıldı. Bu ay tekrar denedik, 3 yumurtadan sadece 1 embriyo oldu, 3. gün transfer edildi. Sonucu bugün aldım. Yine negatif, zaten Salı günü lekelenme şeklinde kanamam başlamıştı, o yüzden bekliyordum. Her seferinde daha teste gitmeden çok önce kanamam lekelenme şeklinde başlıyor. Umutlanamıyorum bile. Adetten önce de hep 1 hafta lekelenmem oluyor. Neden olduğu belli değil. 7 yumurta çıkan tüp bebek tedavime kadar böyle bir sorunum yoktu. 6-7 aydır böyle. Bunun dışında adetlerim hala kendi içinde düzenli 27-28 günde geliyor.
Arı sütü, hayıt, Impryl, vitaminler hepsini kullandım. Hiç bir işe yaramadılar. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. 2 yıldır mücadele ediyorum ve çökmüş durumdayım. Tek denemediğim dhea kaldı. Onu da denesem mi bilmiyorum. Kimisine fayda sağlamış, kimisinde etkisi olmamış. Doktorumla henüz konuşmadım. Artık bırakın denemeyin diyecek diye düşünüyorum. 5 deneme 4 negatif, 1 dış gebelik, çok zor.
Doktor kontrolunde doğal yolla denediniz mi, yani yumurta takibi ile?Selamlar, buraya çok uğramıyorum bu aralar. Hatırlarsanız 40 yaşındayım, yumurtalık rezervim çok az. 2'si transfere gitmeden olgun yumurta çıkmadığı için iptal olan 5 tüp bebek denemem var. Genelde 2-3 yumurta çıkıyor. Sadece bir kez 7 yumurta çıktı. 2 adet iyi kalite 5. günü transfer edildi. Çok umutluyduk ama onda da daha transferden sonra 3. gün kanamam başladı ve sonra adet kanamasına çevirdi. Tutmadı haliyle. T şeklinde rahim sorunum da vardı, geçen ay düzeltme için histereskopi yapıldı. Bu ay tekrar denedik, 3 yumurtadan sadece 1 embriyo oldu, 3. gün transfer edildi. Sonucu bugün aldım. Yine negatif, zaten Salı günü lekelenme şeklinde kanamam başlamıştı, o yüzden bekliyordum. Her seferinde daha teste gitmeden çok önce kanamam lekelenme şeklinde başlıyor. Umutlanamıyorum bile. Adetten önce de hep 1 hafta lekelenmem oluyor. Neden olduğu belli değil. 7 yumurta çıkan tüp bebek tedavime kadar böyle bir sorunum yoktu. 6-7 aydır böyle. Bunun dışında adetlerim hala kendi içinde düzenli 27-28 günde geliyor.
Arı sütü, hayıt, Impryl, vitaminler hepsini kullandım. Hiç bir işe yaramadılar. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. 2 yıldır mücadele ediyorum ve çökmüş durumdayım. Tek denemediğim dhea kaldı. Onu da denesem mi bilmiyorum. Kimisine fayda sağlamış, kimisinde etkisi olmamış. Doktorumla henüz konuşmadım. Artık bırakın denemeyin diyecek diye düşünüyorum. 5 deneme 4 negatif, 1 dış gebelik, çok zor.
Zannetmem bebekler öyle herşeyden etkilenecek olsa bu kadar çoğalamayızMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum. Her şeyim iyi gidiyor. Testlerim vs de temiz çıktı. Ama bu gün fabrikada yangın tatbikatı yapıldı ve çok yoğun kulakları sağır edebilecek bir siren sesine 1dk boyunca maruz kaldım , internet sitelerini inceliyorum da zararlıymış diyorlar 16. haftadan sonra gürültülü ortamlardan uzak durun diyorlar. Bir zararı olmuş mudur acaba.
Transfer zamanî progestan eksikliginden kaynaklı olabilirmi? Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.
Doktor kontrolunde doğal yolla denediniz mi, yani yumurta takibi ile?
Eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji 0 olduğundan kesinlikle doğal yoldan olmaz dediler. Sadece aşılama yöntemi ile döllenme oluyor.
Öncelikle geçmiş olsun. Embriyolarınız genetik incelemeye gitti mi? Kullandığınız o saydığınız hapları eşiniz de kullandı mı?