Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Cnm birşey sormak istiyorum. Serumları nerede uygulattın? İrenbede mi uygulandı hepsi?

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum. Her şeyim iyi gidiyor. Testlerim vs de temiz çıktı. Ama bu gün fabrikada yangın tatbikatı yapıldı ve çok yoğun kulakları sağır edebilecek bir siren sesine 1dk boyunca maruz kaldım , internet sitelerini inceliyorum da zararlıymış diyorlar 16. haftadan sonra gürültülü ortamlardan uzak durun diyorlar. Bir zararı olmuş mudur acaba.

Hangi marka canim

Canim benimde 4 Yumurta görünüyor. Pazartesi toplanacak senin.kac yumurta toplandi.kaci dollendi.ilk tedavinmi

Sizde mi izmirde tedavi görüyorsunuz canum.nerede

Canim benimde 4 Yumurta görünüyor. Pazartesi toplanacak senin.kac yumurta toplandi.kaci dollendi.ilk tedavinmi
merhaba ,
benim 8 tane toplandı 4 döllendi ama zaten kontrollerde 4 büyük yumurta görünüyordu diğerleri irili ufaklıydı , bugün 3. gün birazdan arayacağım her şey yolunda devam ediyor mu diye benim ilk tedavim sizin ?

Selamlar, buraya çok uğramıyorum bu aralar. Hatırlarsanız 40 yaşındayım, yumurtalık rezervim çok az. 2'si transfere gitmeden olgun yumurta çıkmadığı için iptal olan 5 tüp bebek denemem var. Genelde 2-3 yumurta çıkıyor. Sadece bir kez 7 yumurta çıktı. 2 adet iyi kalite 5. günü transfer edildi. Çok umutluyduk ama onda da daha transferden sonra 3. gün kanamam başladı ve sonra adet kanamasına çevirdi. Tutmadı haliyle. T şeklinde rahim sorunum da vardı, geçen ay düzeltme için histereskopi yapıldı. Bu ay tekrar denedik, 3 yumurtadan sadece 1 embriyo oldu, 3. gün transfer edildi. Sonucu bugün aldım. Yine negatif, zaten Salı günü lekelenme şeklinde kanamam başlamıştı, o yüzden bekliyordum. Her seferinde daha teste gitmeden çok önce kanamam lekelenme şeklinde başlıyor. Umutlanamıyorum bile. Adetten önce de hep 1 hafta lekelenmem oluyor. Neden olduğu belli değil. 7 yumurta çıkan tüp bebek tedavime kadar böyle bir sorunum yoktu. 6-7 aydır böyle. Bunun dışında adetlerim hala kendi içinde düzenli 27-28 günde geliyor.

Arı sütü, hayıt, Impryl, vitaminler hepsini kullandım. Hiç bir işe yaramadılar. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. 2 yıldır mücadele ediyorum ve çökmüş durumdayım. Tek denemediğim dhea kaldı. Onu da denesem mi bilmiyorum. Kimisine fayda sağlamış, kimisinde etkisi olmamış. Doktorumla henüz konuşmadım. Artık bırakın denemeyin diyecek diye düşünüyorum. 5 deneme 4 negatif, 1 dış gebelik, çok zor.

Transfer zamanî progestan eksikliginden kaynaklı olabilirmi? Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.

Doktor kontrolunde doğal yolla denediniz mi, yani yumurta takibi ile?

Zannetmem bebekler öyle herşeyden etkilenecek olsa bu kadar çoğalamayızsakin ol kafana birşey takma maşallah 16 olmuş artık tadını çıkar

kan pıhtılaşmasına bakılmadı. dış gebelik olan denemede yumurta toplamadan sonra progestan fitil 400mg kullanmıştım. sonraki iki denemede sadece duphaston günde 30mg hap olarak verdiler. transferden önce progesteron değerine bakmadılar. duphaston ile kanamam hep test günü gelmeden başladı. normal adetimde de 20. gün lekelenenmem başlıyor 27-28. gün adet geliyor.

Transfer zamanî progestan eksikliginden kaynaklı olabilirmi? Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.

Çok teşekkürler. Doktorumuz genetik test taraftarı değildi. Yumurta azlığından dolayı zaten her seferinde toplamda sadece 1-2 embriyo çıkardığımız için ne çıkarsa transfer edip duruma bakma taraftarı oldu. Genetik testi geçen embriyolar bile tutunamayabiliyor, boşuna masraf etmeyin, onun da garantisi yok dedi.

Eşime maalesef sigarayı bile bıraktıramadım. Sorunla ilgili doktora da gitmedi. Haliyle destek kullanmadı. Sadece spor yaptığından kas oluşsun diye proviron diye bir testosteron desteği alıyor, normalde bu ilaç kısırlık için de kullanılıyormuş ama değerlerinde değişiklik olmadı, hatta daha da kötüye gitti.

Öncelikle geçmiş olsun. Embriyolarınız genetik incelemeye gitti mi? Kullandığınız o saydığınız hapları eşiniz de kullandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…