- 6 Mart 2019
- 98
- 121
- 45
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.221
Merhaba ,Bende bunu çok önemli buluyorum.doktor havuz tavsiye etmiyorsa doktordan bunu istemek iyi olur.ben 42.5 da evlendim.2. Ay tedaviye gittim negatif.2 ay sonra istanbulda tedaviye başladım. havuz yapildi 3 opu.bir de her opu arasında dr tarlusal isimli ilaci kullandırdi.adet gecikmesin diye.ben opu olduktan 10 11 12 gün sonra adet olup adetin 2. Günu istanbula gidiyordum. Yumurta sayisi 4 5 6 ise tedaviye basliyorduk.subat mart nisan 3 ayda 3 opu oldum.1 adette de yumurta gorulmediginden veya az oldugundan pas gecildi.3 aya sığdı hepsi.43 yasin başinda hepsi bitmis oldu.dr.umdan Allah razi olsun zeki bir insan ne de olsa
Allah tüm isteyen arkadaşlarimı da dogru zamanda dogru dr.larda bulusturup tez zamanda muradını versin.yaramaz nazlı bebekciginizi versin inş.bebek kendisinin beni hizmetcisi saniyor, babasıda şoförü.tunsercim rahat bir hamilelik gecirirsin ins.
Hamilelik benim yasadigim haliyle anladigim kadariyla hastalik degil dogal bir sürecrölantide yasanırsa sorun çıkmıyor
Amin hepimize nasip etsin .Doğru doktor çok önemli hemen transfer diyen doktora biraz süpeyle bakalım arkadaşlar bizler zamanla yarışıyoruz garantici olan doktorları tercih edin yanaşmıyorsa da siz ısrar edin üzülen biz oluyoruz sonra ben bunu yaşadım o nedenle sizler akıllı olun önce biraz iyi kaliteli embriyo yedekleyinkafanız rahat transfer olun ..
Haklısın hamilelik çok doğal bir süreç ama 12.haftayi tamamlayana kadar rahat etmek mümkün değil her an yüreğim ağzımda geziyorum
özelden yazıyorumMerhaba ,
siz nerede tedavi olmuştunuz ?
Söylediğinize katılmakla birlikte ben sayının da önemli olduğu inancını taşıyorum.Bizim yaşımız sürekli ilerliyor o nedenle bir tana kaliteli bulup hemen transfer yapılmasını ben cok dogru bulmuyorum.oncesinde 2 ay takviye kullanıyoruz. Sonra opu sonra transfer olumsuz olursa bir 3 ay da öyle geçiyor nereden baksanız 6 ay birde tutup düşük olursa bu daha da uzuyor. Daha öncekiler bende öyle düşünüyordum sonra bir baktım 40 iken artık 41 yaşındaydım .O nedenle en az 2 tane 1.kalite embriyo dondurup yedekledikten sonra transfer yaptırmak bizim yasimizda daha önemli genç yaşlarda olmadığında tekrar opu için vakit bol ben yedek embriyom olunca transfer sonucunu da rahat bekledim çok stress yapmadım eğer imkanınız var ise tüm arkadaşlara bunu tavsiye ederim
Bende bunu çok önemli buluyorum.doktor havuz tavsiye etmiyorsa doktordan bunu istemek iyi olur.ben 42.5 da evlendim.2. Ay tedaviye gittim negatif.2 ay sonra istanbulda tedaviye başladım. havuz yapildi 3 opu.bir de her opu arasında dr tarlusal isimli ilaci kullandırdi.adet gecikmesin diye.ben opu olduktan 10 11 12 gün sonra adet olup adetin 2. Günu istanbula gidiyordum. Yumurta sayisi 4 5 6 ise tedaviye basliyorduk.subat mart nisan 3 ayda 3 opu oldum.1 adette de yumurta gorulmediginden veya az oldugundan pas gecildi.3 aya sığdı hepsi.43 yasin başinda hepsi bitmis oldu.dr.umdan Allah razi olsun zeki bir insan ne de olsa
Allah tüm isteyen arkadaşlarimı da dogru zamanda dogru dr.larda bulusturup tez zamanda muradını versin.yaramaz nazlı bebekciginizi versin inş.bebek kendisinin beni hizmetcisi saniyor, babasıda şoförü.tunsercim rahat bir hamilelik gecirirsin ins.
Hamilelik benim yasadigim haliyle anladigim kadariyla hastalik degil dogal bir sürecrölantide yasanırsa sorun çıkmıyor
Şimdilik iyi henüz hiç doktora gitmediğimiz için açıkçası bende bilmiyorum perşembe günü gideceğiz
Benim hiç bir opumda çalışmama engel olcak bir ağrım olmadı, kanamam da olmadı hep normal adet zamanında oldum umarım 4 de kalite olur yumoslarininmerhabalar arkadaşlar ;
dün akşam 9 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabah 7 de yumurta topla için gideceğim daha önce yaptıranlara bir sorum olacak sonrasında ağrı oluyor mu öğlen işe gidebilir miyim birde normal adet zamanımda olacak mı yoksa gecikecek mi ? bu arada 4 tanecik yumurtam oldu doktor amh ile uyumlu değil dedi sanırım stresten bu kadar az oldu
Benim de hiç agrım kanamam olmadı ama narkozdan dolayı gün boyu sersemlik hissim oluyordu sadece.adet gecikmem ya da erken gelmesi oluyordumerhabalar arkadaşlar ;
dün akşam 9 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabah 7 de yumurta topla için gideceğim daha önce yaptıranlara bir sorum olacak sonrasında ağrı oluyor mu öğlen işe gidebilir miyim birde normal adet zamanımda olacak mı yoksa gecikecek mi ? bu arada 4 tanecik yumurtam oldu doktor amh ile uyumlu değil dedi sanırım stresten bu kadar az oldu
Şimdilik iyi henüz hiç doktora gitmediğimiz için açıkçası bende bilmiyorum perşembe günü gideceğiz
merhabalar arkadaşlar ;
Özelden yazayım canımGebeliğiniz hayırlı olsun.
İzmir'desiniz sanırım. Geçmiş mesajlarınızı okurken birşey dikkatimi çekti. Akupuntur tedavisi yaptırmışsınız hamileliğiniz öncesinde. Rahim kalınlığına da etki etti demişsiniz. Benim de rahim inceliğim var. Sizin de var mıydı? Anlatır mısınız? Çünkü bende bu tedaviden olmayı planlıyorum. İlaçlar maalesef inceliğime fayda etmedi.
İstanbuldamısınız bende akupunktur düşünüyorum önerebileceğiniz biri var mı?Sanırım ilk defa yumurta toplama işlemi yaptıracaksınız. Merak etmeyin. Tüp bebek merkezi doktorları bu konuda son derece eğitimliler. Ben mesela 7-8 kere yumurta toplattım. Hiçbirinde ağrım olmadı çok şükür.
Ayrıca yumurta sayısına da takılmayın. Yumurtalarınızın kaliteli olup olmadığı önemlidir. Sonuçta hamile kalmak için sağlıklı 1 tane embriyoya ihtiyacımız var. Stres demişsiniz. Hepimizde maalesef var. Ben akupunktur ile stresin azaltıldığını, hatta transferden önce akupunkturun bu anlamda iyi etki ettiğini okudum. Ben yaptırıcam.
İstanbuldamısınız bende akupunktur düşünüyorum önerebileceğiniz biri var mı?
Ben sadece sunu iletebilirim size vazgecmeyin 7.5 aylik kizim erken dogum yaptim 15 gün anne oldum sonra beyin kanamasi sonucu kaybettim simdi ha bir yumurta ha 10 yumurta farketmiyor bence olucaksa olacak mucadeleye devam ediyorum yaaim 43 7 yildir ugrasiyorum 10 tüp bebek denemem var eger durumunuz varsa devam edin burda arkadaslar hem kalite icin hemde sayi icin bir sürü fikirler verdi.Bunlari uygulayin inanin ise yarayacaktir.duzeltemeye caliain degerlerinizi bitkisel tedaviler var.Bana da 7 yil önce her seyin super kesin hamilesin diye konuşan doktorlar oldu sonuç su an sifir biz elimizden geleni yapalim.sevgilerHerkese merhaba
Uzun zamandır yazmıyordum ve henüz bakabildim. Öncelikle anne olma yolunda adım atabilmiş olan tunser ve diğer tüm arkadaşları tebrik etmek ve Allah sonuna kadar daim etsin demek isterim. Benim sadece bir yumurtam vardı ve iki kez boş çıktı. Boş hayaller peşinde bir sürü para harcadım. Sonra bana bahçeci den bir doktor onu da buradan bir arkadaş tavsiye etmişti bana sizin FSH ınızda bir bayanın yumurtası görünüyor olsa dahi olması çok zor. Üzeceğim sizi ama kötü adam ben olayım uğraşmayın dedi. O anda kafama dank etti. Geç kalmışlığım şansızlığım ne bileyim. Sonra donasyonu denedim. O da olmadı. Sizi okuyunca yine de umudum doğuyor ne bileyim. Uğraşmalıyım biraz daha diyorum. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.... Bebeğim hadi sana bir şey soracaktım azdan çok olduğunda yumurtan FSH kaçtı daha doğrusu şöyle sorayım benim FSH bir keresinde 98 çıkmıştı. BU dereceye gelen birinin sonradan yumurtası olur mu sizce hiç bunu yaşayan oldumu bu arada ben 44 yaşındayım. Annem 38 yaşında anneannem 42 yaşında menapoza girmişti. Çok sitem ettim anneme zamanında niye hep senin kötü talihini ben alıyorum diye...
Çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek yine de sormak istedim size
bende burada sen ve senin gibi 1 yumurtası olup boş çıkan arkadaşları okudukça malesef ümitlenemedim.yas 44, 43 yaşdan daha zor.tv.de bülent tıraşı dinlemiştim geçenlerde.43 yaşa kadar umutluyuz diyordu. 44 de ümitlerimiz çok azalıyor falan dedi.yani boş hayaller peşinde para harcandığını düşündüm malesef.donasyon yaptırdığını da biliyorum donasyon süper birşey.çok olumluyum bu konuda.Herkese merhaba
Uzun zamandır yazmıyordum ve henüz bakabildim. Öncelikle anne olma yolunda adım atabilmiş olan tunser ve diğer tüm arkadaşları tebrik etmek ve Allah sonuna kadar daim etsin demek isterim. Benim sadece bir yumurtam vardı ve iki kez boş çıktı. Boş hayaller peşinde bir sürü para harcadım. Sonra bana bahçeci den bir doktor onu da buradan bir arkadaş tavsiye etmişti bana sizin FSH ınızda bir bayanın yumurtası görünüyor olsa dahi olması çok zor. Üzeceğim sizi ama kötü adam ben olayım uğraşmayın dedi. O anda kafama dank etti. Geç kalmışlığım şansızlığım ne bileyim. Sonra donasyonu denedim. O da olmadı. Sizi okuyunca yine de umudum doğuyor ne bileyim. Uğraşmalıyım biraz daha diyorum. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.... Bebeğim hadi sana bir şey soracaktım azdan çok olduğunda yumurtan FSH kaçtı daha doğrusu şöyle sorayım benim FSH bir keresinde 98 çıkmıştı. BU dereceye gelen birinin sonradan yumurtası olur mu sizce hiç bunu yaşayan oldumu bu arada ben 44 yaşındayım. Annem 38 yaşında anneannem 42 yaşında menapoza girmişti. Çok sitem ettim anneme zamanında niye hep senin kötü talihini ben alıyorum diye...
çocuğun yok değil mi bazılarının oluyorda acaba dedim.geç kalmışlığa bende çok yandım ama pozitif sonuç o kadar zor değil.oradan öyle görünüyor ya kısmetse bir sebep çıkıyor ve oluyor pes etme lütfenHerkese merhaba
Öncelikle güzel temennilerin icin kendi adıma çok teşekkür ederim. Gerçekten zor bir yolda yürüyoruz yumurta olması için elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceksin eğer istiyorsan mecbursun birşeyler yapmaya ayrıca yazdıklarından bir konu daha dikkatimi çekti donasyon tutmadı demişsin embriyo kalitesini bilmiyorum ama neden tutmadı acaba belki tutunmaya etki eden etkenler yumurta oluşumunu da olumsuz etkiliyordur.Doktorlar birşey dedi mi arkadaşım?Herkese merhaba