Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba ,
siz nerede tedavi olmuştunuz ?

çok güzel açıkladın.
Haklisin hamilelik sürecinde o kadar tedirginlik oluyor.

Kizlar yorumlariniza katilmamak elde degil.
Maalesef yumurta kalitesinin artirilabilecegine dair yanlis bir inanis mevcut. Ben elimden geldigimce dilim dondugunce bunun mumkun olmadigini, yapabilecek tek seyin var olan saglikli yumurtalarin daha da hasar gormesini engellemek ve biran evvel kalan saglikli yumurtalarimizdan bulmaya calismak oldugunu anlatiyorum. Bu da ancak arka arkaya opu yaptirip, yas gecmeden en cok sayida yumurta elde edebilmek ki aralarindan kaliteli olanlari bulunabilsin. Bir opu yap hemen sonra hoop transfer, tutmasin veya dussun hoop gitti alti ay daha. O arada bir suru kaliteli yumurta ziyan oluyor ve neredeyse bir yas daha geciyor.
Ben bu konuda doktorumu dinlemedim ve su anda dinlemeyip havuz yaptirdigima cok memnunum.

merhabalar arkadaşlar ;
dün akşam 9 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabah 7 de yumurta topla için gideceğim daha önce yaptıranlara bir sorum olacak sonrasında ağrı oluyor mu öğlen işe gidebilir miyim birde normal adet zamanımda olacak mı yoksa gecikecek mi ? bu arada 4 tanecik yumurtam oldu doktor amh ile uyumlu değil dedi sanırım stresten bu kadar az oldu

Benim hiç bir opumda çalışmama engel olcak bir ağrım olmadı, kanamam da olmadı hep normal adet zamanında oldum umarım 4 de kalite olur yumoslarinin

Benim de hiç agrım kanamam olmadı ama narkozdan dolayı gün boyu sersemlik hissim oluyordu sadece.adet gecikmem ya da erken gelmesi oluyordu

Şimdilik iyi henüz hiç doktora gitmediğimiz için açıkçası bende bilmiyorum perşembe günü gideceğiz

Gebeliğiniz hayırlı olsun.
İzmir'desiniz sanırım. Geçmiş mesajlarınızı okurken birşey dikkatimi çekti. Akupuntur tedavisi yaptırmışsınız hamileliğiniz öncesinde. Rahim kalınlığına da etki etti demişsiniz. Benim de rahim inceliğim var. Sizin de var mıydı? Anlatır mısınız? Çünkü bende bu tedaviden olmayı planlıyorum. İlaçlar maalesef inceliğime fayda etmedi.

Sanırım ilk defa yumurta toplama işlemi yaptıracaksınız. Merak etmeyin. Tüp bebek merkezi doktorları bu konuda son derece eğitimliler. Ben mesela 7-8 kere yumurta toplattım. Hiçbirinde ağrım olmadı çok şükür.
Ayrıca yumurta sayısına da takılmayın. Yumurtalarınızın kaliteli olup olmadığı önemlidir. Sonuçta hamile kalmak için sağlıklı 1 tane embriyoya ihtiyacımız var. Stres demişsiniz. Hepimizde maalesef var. Ben akupunktur ile stresin azaltıldığını, hatta transferden önce akupunkturun bu anlamda iyi etki ettiğini okudum. Ben yaptırıcam.

Özelden yazayım canım

İstanbuldamısınız bende akupunktur düşünüyorum önerebileceğiniz biri var mı?

Herkese merhaba
Uzun zamandır yazmıyordum ve henüz bakabildim. Öncelikle anne olma yolunda adım atabilmiş olan tunser ve diğer tüm arkadaşları tebrik etmek ve Allah sonuna kadar daim etsin demek isterim. Benim sadece bir yumurtam vardı ve iki kez boş çıktı. Boş hayaller peşinde bir sürü para harcadım. Sonra bana bahçeci den bir doktor onu da buradan bir arkadaş tavsiye etmişti bana sizin FSH ınızda bir bayanın yumurtası görünüyor olsa dahi olması çok zor. Üzeceğim sizi ama kötü adam ben olayım uğraşmayın dedi. O anda kafama dank etti. Geç kalmışlığım şansızlığım ne bileyim. Sonra donasyonu denedim. O da olmadı. Sizi okuyunca yine de umudum doğuyor ne bileyim. Uğraşmalıyım biraz daha diyorum. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.... Bebeğim hadi sana bir şey soracaktım azdan çok olduğunda yumurtan FSH kaçtı daha doğrusu şöyle sorayım benim FSH bir keresinde 98 çıkmıştı. BU dereceye gelen birinin sonradan yumurtası olur mu sizce hiç bunu yaşayan oldumu bu arada ben 44 yaşındayım. Annem 38 yaşında anneannem 42 yaşında menapoza girmişti. Çok sitem ettim anneme zamanında niye hep senin kötü talihini ben alıyorum diye...
Çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek yine de sormak istedim size

Ben sadece sunu iletebilirim size vazgecmeyin 7.5 aylik kizim erken dogum yaptim 15 gün anne oldum sonra beyin kanamasi sonucu kaybettim simdi ha bir yumurta ha 10 yumurta farketmiyor bence olucaksa olacak mucadeleye devam ediyorum yaaim 43 7 yildir ugrasiyorum 10 tüp bebek denemem var eger durumunuz varsa devam edin burda arkadaslar hem kalite icin hemde sayi icin bir sürü fikirler verdi.Bunlari uygulayin inanin ise yarayacaktir.duzeltemeye caliain degerlerinizi bitkisel tedaviler var.Bana da 7 yil önce her seyin super kesin hamilesin diye konuşan doktorlar oldu sonuç su an sifir biz elimizden geleni yapalim.sevgiler

bende burada sen ve senin gibi 1 yumurtası olup boş çıkan arkadaşları okudukça malesef ümitlenemedim.yas 44, 43 yaşdan daha zor.tv.de bülent tıraşı dinlemiştim geçenlerde.43 yaşa kadar umutluyuz diyordu. 44 de ümitlerimiz çok azalıyor falan dedi.yani boş hayaller peşinde para harcandığını düşündüm malesef.donasyon yaptırdığını da biliyorum donasyon süper birşey.çok olumluyum bu konuda.
benim yumurtam azken çoğaldı ya işte o az olduğu zamanlar FSH ım 15 16 17 idi sonuç. ama kullandığım bir ilaç vardı, o ilaç fsh.ı 1-2 değer yükseltirmiş.fsh 15 16 lardaydı diyeyim yaş 41
41 yaştan sonrada fsh a bakılmadan tedaviye geçildi.
yeni hamile haberim var bu sayfadan değil kendisi.inan arı sütü ile bebiş geliyor.polende yiyordu.hamileliği ilerlesin yine yazarım buradan daha haberin kendisi çok yeni.yani bu arı sütünü ihmal etmeyin herkesler bal polen yesin.özellikle 40 ve altına daha da iyi etki ediyor.
benim durumumu bu değiştirdi olumluya çevirdi tedaviyi.doğal eski insanlar gibi bir hayatımız olsa vücut daha dinç olacak.minnacık arı sütü fayda ediyor.
ama 43 44 yaşda bunu içmeye devam edip pozitif sonuç alamamış arkadaşlarım var.bu nedenle tehlikeli yaşlar işte herkesin olmuyor malesef.bence buna dikkat etmek gerek.kısmet yani inan yarı yarıya: durumu düzelip pozitif alanlar ile durumu değişmeyenler.sende tabi ki devam et çok genciz daha anne olur bizden emin ol.geçmiş olsun tekrar sevgiler

çocuğun yok değil mi bazılarının oluyorda acaba dedim.geç kalmışlığa bende çok yandım ama pozitif sonuç o kadar zor değil.oradan öyle görünüyor ya kısmetse bir sebep çıkıyor ve oluyor pes etme lütfen

cd56 sinucuna goremi kortizon verilir ben fakulte hastanesine gidiyorum 3 kez karnimda oldu 1 de kimyasal yaşadım bu testi fakultede hemotoloji bölümü yapıyormuş orda yaptırdıktan sonra fakulte hastanesin de hocalara gidiyorum zaten onlar bir sıkıntı varsa serum uygularmi yoksa tüp bebek merkezlerine mi gitmeliyim dediğim gibi hamile kalıyorum ama sonuç yok anatomik enfeksiyon endokrin acıdan incelendim kan pihtilasamsi dışın da tiroid var birde ama bunları tedavi olduğunda öldürmezmiş bebeği fakat benimki yine ölüyor şimdi tek bu test kaldi

Öncelikle güzel temennilerin icin kendi adıma çok teşekkür ederim. Gerçekten zor bir yolda yürüyoruz yumurta olması için elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceksin eğer istiyorsan mecbursun birşeyler yapmaya ayrıca yazdıklarından bir konu daha dikkatimi çekti donasyon tutmadı demişsin embriyo kalitesini bilmiyorum ama neden tutmadı acaba belki tutunmaya etki eden etkenler yumurta oluşumunu da olumsuz etkiliyordur.Doktorlar birşey dedi mi arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…