bende burada sen ve senin gibi 1 yumurtası olup boş çıkan arkadaşları okudukça malesef ümitlenemedim.yas 44, 43 yaşdan daha zor.tv.de bülent tıraşı dinlemiştim geçenlerde.43 yaşa kadar umutluyuz diyordu. 44 de ümitlerimiz çok azalıyor falan dedi.yani boş hayaller peşinde para harcandığını düşündüm malesef.donasyon yaptırdığını da biliyorum donasyon süper birşey.çok olumluyum bu konuda.
benim yumurtam azken çoğaldı ya işte o az olduğu zamanlar FSH ım 15 16 17 idi sonuç. ama kullandığım bir ilaç vardı, o ilaç fsh.ı 1-2 değer yükseltirmiş.fsh 15 16 lardaydı diyeyim yaş 41
41 yaştan sonrada fsh a bakılmadan tedaviye geçildi.
yeni hamile haberim var bu sayfadan değil kendisi.inan arı sütü ile bebiş geliyor.polende yiyordu.hamileliği ilerlesin yine yazarım buradan daha haberin kendisi çok yeni.yani bu arı sütünü ihmal etmeyin herkesler bal polen yesin.özellikle 40 ve altına daha da iyi etki ediyor.
benim durumumu bu değiştirdi olumluya çevirdi tedaviyi.doğal eski insanlar gibi bir hayatımız olsa vücut daha dinç olacak.minnacık arı sütü fayda ediyor.
ama 43 44 yaşda bunu içmeye devam edip pozitif sonuç alamamış arkadaşlarım var.bu nedenle tehlikeli yaşlar işte herkesin olmuyor malesef.bence buna dikkat etmek gerek.kısmet yani inan yarı yarıya: durumu düzelip pozitif alanlar ile durumu değişmeyenler.sende tabi ki devam et çok genciz daha anne olur bizden emin ol.geçmiş olsun tekrar sevgiler