Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese merhaba ,
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım. tunserD12 senin adına çok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.insan nasıl seviniyor böyle güzel haberler alınca umut oluyor :) benim tedavimde başladı şuan gonal-f 300 kullanıyorum yalnız benim aklıma bir şey takıldı bana hiç vitamin vermediler sizlerin yazılarını okuyorum neredeyse herkes vitamin kullanmış bende bir tek folik asit var daha sonra mı verecekler acaba ?

Herkese merhaba ,
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım. tunserD12 senin adına çok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.insan nasıl seviniyor böyle güzel haberler alınca umut oluyor :) benim tedavimde başladı şuan gonal-f 300 kullanıyorum yalnız benim aklıma bir şey takıldı bana hiç vitamin vermediler sizlerin yazılarını okuyorum neredeyse herkes vitamin kullanmış bende bir tek folik asit var daha sonra mı verecekler acaba ?

Arkadasim sen bakma doktorlara. Sen kullan omega3 antioksidan falan burada detayli anlattik bircogumuz. Cogu doktor inanmiyor bu takviyelere; ama gercekten ise yariyor.

Herkese merhaba ,
Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark

Selam ben medical park ta tedavi oluyordum ..ancak tedaviyi bıraktım. Hangi doktor takip ediyor?yardımcı olabileceğim bir şey var mı?eskiden foruma yazardım..çok uzun süredir yazmıyorum:KK66:

Herkese merhaba ,
Cok teşekkür ederim canım, vitamin kullanımına ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aylık en az 500tl vitamin parası ödedik diyebilirim nerede tedavi oluyorsunuz

Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Ben de izmirde tedavi görüyorum hayırlı olsun tedaviniz inşallah ilaçlara güzel tepki verirsiniz ☺

X