- Konu Sahibi akideciknane
- #66.861
3mm çok küçük almazlar onu canımÇok geçmiş olsun.Benimde kürtaj sonrası anca hormonlarım kendine geldi , şimdi birde bu çıkarsa off ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3mm çok küçük almazlar onu canımÇok geçmiş olsun.Benimde kürtaj sonrası anca hormonlarım kendine geldi , şimdi birde bu çıkarsa off ya
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Az kaldı transfere ne güzelMerhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Teşekkür ederim inşallah bu defa olur 4 opu 2 transfer geride kaldı bu kez olur inşallah eşinin takviye kullanması iyi olmuş bizimde son opuda hepsi döllendip donduruldu bunda eşimin vitamin kullanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum inşallah sizde de aynısı olurHadi inşallah
Bende pek bir haber yok, boş vakitlerimizde testlerimizi yapıyoruz falan işte. Eşimi binbir ısrar kıyamet ürologa gönderdim, tekrar denemeden önce yapabileceğimiz birşey var mı diye, birkaç ilaç vermişler onları kullanacak 1-2 ay beklemedeyiz
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Dua edeceğim senin için
Sagol canim benim bu defa bende ümitliyim , sen nasılsınHaydi hayirlisiyla hersey yolunda gidecek insallah. Dualarim seninle
Ben ısrar ettim canım sende yaptiracaksan olursan 300 TL serum için 290 da hastaneye ödedik bildin olsun bu seninde tedavin başlayacak değil mi haziranda geleceğim diyordunAz kaldı transfere ne güzel
Kaan bey uygulamayacaktı sanki serum sana öyle demiştin sanki. Uygulanması iyi olmuş nedense çok güveniyorum bu uygulamaya inşallah yanılmam.
İyi yapmışsın denemekte fayda var. Peki daha kaç kere uygulanacak? Temmuzda gelip başlayacağım bende bana da uygulanacak Kaan bey öyle demişti.Ben ısrar ettim canım sende yaptiracaksan olursan 300 TL serum için 290 da hastaneye ödedik bildin olsun bu seninde tedavin başlayacak değil mi haziranda geleceğim diyordun
Sagol canim benim bu defa bende ümitliyim , sen nasılsın
Bir sonraki pozitif sonuç alınırsa yapılacak 15 günde bir yapılıyormuş. Sen yine de hatırlatmayı unutma bana da söylemişti ama yoğunluktan unutabiliyorİyi yapmışsın denemekte fayda var. Peki daha kaç kere uygulanacak? Temmuzda gelip başlayacağım bende bana da uygulanacak Kaan bey öyle demişti.
Gerçekten mi inşallah rüyan doğru çıkarOlacak olacak. Gecen gun dedim ya sana, belki gormedin mesajimi; seni ruyamda gordum diye... Icime iyi birseyler doguyor, insallah
Ben benim oglani da ruyamda gormustum transferden once miydi sonra miydi tam hatirlamiyorum; saniyorum pek bir hisliyim, ay insallah senin icin de hislerim dogru cikar... ☺
Ben de iste Nifty’yi yaptirinca rahatladim; ama her kontrol oncesi yine bir yuregim agzima geliyor. Herhalde 40. haftada falan biter bu yurek carpintisi ☺
Tamam cnm hatırlatırım.Bir sonraki pozitif sonuç alınırsa yapılacak 15 günde bir yapılıyormuş. Sen yine de hatırlatmayı unutma bana da söylemişti ama yoğunluktan unutabiliyor
Çok sağol inşallah, isteyen herkese nasip etsinMaşallah çok güzel kalınlık güzel haberlerini alırız inşallah
hayırlı olsun inşAllah,Ben ısrar ettim canım sende yaptiracaksan olursan 300 TL serum için 290 da hastaneye ödedik bildin olsun bu seninde tedavin başlayacak değil mi haziranda geleceğim diyordun
tatlı arkadaşım nasılsın ne var ne yok evdesin sanırım işlerini kendin mi yapıyorsun iş başı ne zaman ?Merhaba arkadaşlar
Tedavisi olan ve tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbim gönüllerince göre verir inşallah
Bebegimhadi çalışma hayatı ve bebekli yaşam.nasil gidiyor
sevil35 sen nasılsın canım yavrun nasıl
gnowee nerelerdesin canım yavrun nasıl.
Sare asmin nerelerdesin senin durumun nasıl
E elevasyon canım sen nasılsın doğum oldumu
Jalapenoo sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik
S sucklingpigs .!.: nasılsın canım emin ol o korku hep olacak seni çok iyi anlıyorum
benim.aranızda 2. çocuk için uğraşan var mı?