Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı 😊

Hadi inşallah 🙏🥰
Bende pek bir haber yok, boş vakitlerimizde testlerimizi yapıyoruz falan işte. Eşimi binbir ısrar kıyamet ürologa gönderdim, tekrar denemeden önce yapabileceğimiz birşey var mı diye, birkaç ilaç vermişler onları kullanacak 1-2 ay beklemedeyiz
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Dua edeceğim senin için 🙏

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı 😊
Az kaldı transfere ne güzel 😊
Kaan bey uygulamayacaktı sanki serum sana öyle demiştin sanki. Uygulanması iyi olmuş nedense çok güveniyorum bu uygulamaya inşallah yanılmam.

Hadi inşallah 🙏🥰
Bende pek bir haber yok, boş vakitlerimizde testlerimizi yapıyoruz falan işte. Eşimi binbir ısrar kıyamet ürologa gönderdim, tekrar denemeden önce yapabileceğimiz birşey var mı diye, birkaç ilaç vermişler onları kullanacak 1-2 ay beklemedeyiz
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Dua edeceğim senin için 🙏
Teşekkür ederim inşallah bu defa olur 4 opu 2 transfer geride kaldı bu kez olur inşallah eşinin takviye kullanması iyi olmuş bizimde son opuda hepsi döllendip donduruldu bunda eşimin vitamin kullanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum inşallah sizde de aynısı olur

Az kaldı transfere ne güzel 😊
Kaan bey uygulamayacaktı sanki serum sana öyle demiştin sanki. Uygulanması iyi olmuş nedense çok güveniyorum bu uygulamaya inşallah yanılmam.
Ben ısrar ettim canım sende yaptiracaksan olursan 300 TL serum için 290 da hastaneye ödedik bildin olsun bu seninde tedavin başlayacak değil mi haziranda geleceğim diyordun

Ben ısrar ettim canım sende yaptiracaksan olursan 300 TL serum için 290 da hastaneye ödedik bildin olsun bu seninde tedavin başlayacak değil mi haziranda geleceğim diyordun
İyi yapmışsın denemekte fayda var. Peki daha kaç kere uygulanacak? Temmuzda gelip başlayacağım bende bana da uygulanacak Kaan bey öyle demişti.

Sagol canim benim bu defa bende ümitliyim 😊, sen nasılsın

Olacak olacak. Gecen gun dedim ya sana, belki gormedin mesajimi; seni ruyamda gordum diye... Icime iyi birseyler doguyor, insallah 🙏🙏🙏
Ben benim oglani da ruyamda gormustum transferden once miydi sonra miydi tam hatirlamiyorum; saniyorum pek bir hisliyim, ay insallah senin icin de hislerim dogru cikar... ☺
Ben de iste Nifty’yi yaptirinca rahatladim; ama her kontrol oncesi yine bir yuregim agzima geliyor. Herhalde 40. haftada falan biter bu yurek carpintisi ☺

İyi yapmışsın denemekte fayda var. Peki daha kaç kere uygulanacak? Temmuzda gelip başlayacağım bende bana da uygulanacak Kaan bey öyle demişti.
Bir sonraki pozitif sonuç alınırsa yapılacak 15 günde bir yapılıyormuş. Sen yine de hatırlatmayı unutma bana da söylemişti ama yoğunluktan unutabiliyor

Olacak olacak. Gecen gun dedim ya sana, belki gormedin mesajimi; seni ruyamda gordum diye... Icime iyi birseyler doguyor, insallah 🙏🙏🙏
Ben benim oglani da ruyamda gormustum transferden once miydi sonra miydi tam hatirlamiyorum; saniyorum pek bir hisliyim, ay insallah senin icin de hislerim dogru cikar... ☺
Ben de iste Nifty’yi yaptirinca rahatladim; ama her kontrol oncesi yine bir yuregim agzima geliyor. Herhalde 40. haftada falan biter bu yurek carpintisi ☺
Gerçekten mi inşallah rüyan doğru çıkar :KK36:
Haklısın canım bizler yatak odasında bulmadık kuzuları, bu şekilde endişeli olman gayet doğal ama sen yine de kötü şeyleri getirme aklına bol bol fotoğraf çekil güzel anılar biriktir

Maşallah çok güzel kalınlık güzel haberlerini alırız inşallah

Merhaba arkadaşlar
Tedavisi olan ve tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbim gönüllerince göre verir inşallah

Bebegimhadi Bebegimhadi çalışma hayatı ve bebekli yaşam.nasil gidiyor
sevil35 sevil35 sen nasılsın canım yavrun nasıl

gnowee gnowee nerelerdesin canım yavrun nasıl.

Sare asmin Sare asmin nerelerdesin senin durumun nasıl

E elevasyon canım sen nasılsın doğum oldumu

Jalapenoo Jalapenoo sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik

S sucklingpigs .!.: nasılsın
canım emin ol o korku hep olacak seni çok iyi anlıyorum

Merhaba arkadaşlar
Tedavisi olan ve tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbim gönüllerince göre verir inşallah

Bebegimhadi Bebegimhadi çalışma hayatı ve bebekli yaşam.nasil gidiyor
sevil35 sevil35 sen nasılsın canım yavrun nasıl

gnowee gnowee nerelerdesin canım yavrun nasıl.

Sare asmin Sare asmin nerelerdesin senin durumun nasıl

E elevasyon canım sen nasılsın doğum oldumu

Jalapenoo Jalapenoo sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik

S sucklingpigs .!.: nasılsın
canım emin ol o korku hep olacak seni çok iyi anlıyorum
tatlı arkadaşım nasılsın ne var ne yok evdesin sanırım işlerini kendin mi yapıyorsun iş başı ne zaman ?
benim de işim rahat, öyle çok yoğun değil neyse ki :) ev ve işin yakınlığının rahatlığını yaşıyoruz.işyerinde dinlenip evde daha dinç oluyorum valla :-) çocuğun peşinde koşup tüm işleri de yapamıyordum öyle kalıyordu.şimdi dinlenmiş olarak evde günüme başlıyorum bari çalışmak büyük nimetmiş :) işlerde yapılıyor o kadar sorun değil.bebekte yokluğuma alıştı öğlen eve gidiyorum ya, pek de birşey anlamıyor. işe başlamaktan korkmuştum ama yine paçayı yırttık bu defa da rahatladık :) inş. Allah darda koyup bunaltmasın kimseyi içinde de bizi

X