Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ya bilmiyorum prp çok düşünmüyorum ben. Ama önerilmesi ile ilgili de bi derdim yok. Mutlaka başarı sağladıkları vakalar var ki öneriyorlar. Sadece zamanlamasına takıldım yukarıdaki dialogda

Ben de prp ‘ye pek sıcak bakmıyorum.

Benim 18 yumurtam toplandı,
14’ü olgun çıktı
12’si döllendi. Ve 3. Güne gitti.
4. Gün aramadılar. 5. Gün aradıklarında Embriyolarınız 5. Günde olmaları gereken gelişmeyi göstermediler dediler ben koptum tabi sonra ben biraz kurcalayınca gün sonu tekrar kontrol edip döndüler. 4 tanesi 5. Gün akşamı, 1 tanesi de 6. Gün biyopsi alınıp donduruldu. Yani toplam 5 adet.
Ngs’den sağlıklı dönen 0

Çok sevindimmmm
Artık bırak olumsuz şeyleri düşünmeyi.
Bebeğini beklemenin keyfini çıkarmaya çalış konuşmaya başla sevmeye başla uuuu çok zevkli maşallah maşallah

Acıbadem nasıl fikriniz var mi

Siz nerede yapmıştınız denemelerinizi?
Ben ilk ve tek denememi Acıbadem’de yaptım.

Bülent Bey başarılı ve çok da tatlı bir doktor. Ben çok sevdim. Ama sonuç olumsuz olunca ister istemez bir soğuyor insan.

Sonuç: 14 sağlıklı yumurta ile ngs’den dönen 0 sağlıklı embriyo.

Yumurtadan mıdır, spermden midir, laboratuardan mıdır bilemiyor insan

Acıbadem’i daha genç yaştaki vakalarda daha başarılı buluyor insanlar, ama bir çift arkadaşımız (adam 65’e, kadın 40’ına yakın) ikiz kızlarına kavuştu Bülent Hoca ile.

Ön görüşmeye gittiğim Memorial ile kıyaslayınca farkettiğim ve şu anda aklıma gelen birkaç eksiği yazabilirim.

- Transfer için katater provası yapmıyorlar. Bir arkadaşın bu nedenle transferi iptal oluyordu az kalsın. (Memorial daha ilk görüşmede katater provası yaptı bana)

- Eşimden hormon testi istemediler (yine Memorial’ın istediğini söyleyebilirim, Acıbadem olumsuz sonuçtan sonra istedi bizden hormon testlerini)

- Memorial başlamadan önce kendi bünyesindeki ürolog ile eşimi görüştürecekti. Gerekirse ilaç tedavisi vs yapılabilmesi için. Acıbadem’de ürolog lafı bile geçmedi.

- Acıbadem aşırı kalabalık (bekleme salonunda ayakta beklemek zorunda kalabiliyorsunuz oturacak yer olmuyor) 1-2 saat bekleniyor. Memorial aşırı kalabalık değildi gittiğimde ama orada da 1-2 saat beklemiştim ama en azından oturarak

- Acıbadem’in valesi telefonla araç getirmiyor kapıda bekleniyor, Memorial’da telefondan komut veriyorsunuz çıktığınızda arabanız gelmiş oluyor bu gereksiz bir kıyaslama oldu ama aklıma geldi yazdım

Bu arada;
Rahim filmi çektirecekseniz:
Acıbadem, FULYA Açık Emar’a
Memorial, Echomar’a yönlendiriyor.
Ben Memorial Bahçelievler’de çektirmiştim, iki merkezde de kabul edilmedi. Benim gibi kafanıza göre bir yerde çektirip sonra tekrar çektirmek zorunda kalmayınız diye uyarayım dedim

Biz 2. deneme için henüz merkeze karar vermedik.
Umarım seçiminiz sizin için hayırlı olur

Günaydın Kızlar ,
Dün hgs çektirdirdim sonucumda üst segment sağında yaklaşık 3 mm çaplı endometrial polip yazmış şimdi bu operasyon geçireceğim anlamına geliyor.

Iki merkez labaratuar ve embiryolog açısından fark Teşekkür ederim

Sizin bildiğiniz kullananlarin fayda gördüğü vitaminler neler paylaşirmisiniz.Ari sutu bal polen karışımı aldım.Cok tatlı geliyor .Duzenli kullanamiyorum

Çok sevindimmmm
Artık bırak olumsuz şeyleri düşünmeyi.
Bebeğini beklemenin keyfini çıkarmaya çalış konuşmaya başla sevmeye başla uuuu çok zevkli maşallah maşallah

Biraktim canim biraktim, valla omuzlarindan yuk kalkmasi nasil oluyormus simdi anladim.
Tanrim hepinize gostersin boyle guzel gunleri ve nihayete erdirsin saglikla.

Guzelim, 12+0’da Guvenc Bey soylemisti bana ama o zaman tam kesinlessin diye soylememistim; simdi Nifty sonucunda da teyid ettiler, bebis erkekmis.
Oo erkegimiz geliyor.2018 erkek yili ve devam ediyor galiba.cok mutlu oldum hem cinsiyeti ögrendin hem nift sonucunu henüz okuyamasamda, sonucun sağlıklı gelmesine.
Saglıkla buyüsün annesinin karnında sana rahat hamilelik olsun.

Aman aman masallah iki haftadir hamile degil gibiyim zaten; insallah dedigin gibi boyle gider artik. Valla uc ay araliksiz uyudum ve midem bulandi diyebilirim, o kadar kotu gecti ilk trimester. Neyse, simdi insana benziyorum biraz yuzume renk falan geldi, disari cikabilirim

16. Haftaya girdin o zaman.iyi gecmesine sevindim artik rahatlarsın. ilkler güzel oluyor darısi arkadaşlarimıza.insana dönmen büyük mutluluk.

Guzelim, 12+0’da Guvenc Bey soylemisti bana ama o zaman tam kesinlessin diye soylememistim; simdi Nifty sonucunda da teyid ettiler, bebis erkekmis.
ayy küçük kuzu erkekmiş,kız olsun erkek olsun hiç farketmez,sağlıklı,akıllı,vicdanlı olsun inşAllah

16. Haftaya girdin o zaman.iyi gecmesine sevindim artik rahatlarsın. ilkler güzel oluyor darısi arkadaşlarimıza.insana dönmen büyük mutluluk.

Yok 15. haftadayim canim bu hafta.
Gercekten oyle, umarim isteyen herkes bu duygulara ve sonrasina kavusur. Hamile duasi kabul oluyormus diyorlar hep; ben de hepinize dua ediyorum.

Çok sevindim .Darısı başımıza , sen nerde yaptırmıştın canım. Süreci biraz tarif eder misin araçla gelip kan alıyorlarmış galiba. Ve kaçıncı hafta kan verdin .

Guzelim bana sordun galiba
Ben Genoks’ta yaptirmadim Nifty’yi, Koc Universitesi Hastanesi’nde yaptirdim. En ucuz orasiydi cunku.
Bir perinatolog ile randevu aldim orada; cunku doktor kontrolu olmadan yapilmiyor Nifty. Genoks nasil yapiyor bilemiyorum, ama bence mutlaka doktor kontrolu isteniyor; cunku bebegin ense kalinligini falan olcuyor ve formda bildiriyorlar.
Doktor ultrason ile muayene etti, sonra test icin bir form var onu doldurdu, ben de imzaladim, sonra parayi odedim ve kanimi hemen verdim. Acliga gerek yok kan verirken. Ben 12+1’dim kan alindiginda. Fetal fraksiyon orani var (anneden alinan kanda ne kadar bebek DNA’si tespit edildigi ile ilgili birsey), 4%’ten yuksek olmasi isteniyor saniyorum sonuclarin guvenilirligi acisindan; benimki 12+1’de 6%’dan biraz fazlaydi. Ne kadar gec yaptirirsan testi, saniyorum bu oran artiyor. Ben dayanamadim erkenden yaptirdim.

Sizin bildiğiniz kullananlarin fayda gördüğü vitaminler neler paylaşirmisiniz.Ari sutu bal polen karışımı aldım.Cok tatlı geliyor .Duzenli kullanamiyorum
bana doktorum birçok vitamin verdi. kuenzim Q10, Omega, biosteron gibi. buradaki arkadaşlardan aldığım tavsiyelerle ben de ek olarak folik asit, b12, c, d vitaminleri alıyorum bir de arı sütü. ama sizin bahsettiğiniz değil. gerçek arı sütü almanız gerek. soğuk zincirle gelen arı sütü olmalı. tatlı değil. prosedürüne göre kullanmanız gerekiyormuş yoksa hiçbir işe yaramıyormuş. mutlaka kan tahlili yaptırıp doktorunuza götürün gerekli gördüğü vitaminleri verecektir. inşallah güzel haberler de alacağız hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…