Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim nodülüm var canim zaten, onun takipleri sirasinda bakiliyor kandaki degerlere, bu dedigim düşüş kurtaj günü ve bir hafta sonrasiydi, hatirladigim kadariyla serbet t3 t4 testleriydi kontrolümde doktorun istediği, tsh için bana değerin düşük olduğunu ama cok düşük olmadığını söyledi,digerleri de referans aralikta olunca hicbir sey demedi ama bu kontrolü genel cerrah yapiyor nodül kontrolü olduğu için

Aslında yumurta sayınız ve kalitesi iyi ise yaşın önemi arka planda. Recai bey ile de bi görüşün isterseniz bir de genetik belki de bakmak gerekir sonuçta oluyor anladığım kadarıyla ama tamamına ermesi sıkıntısını çözmek lazım inşallah muvaffak eylesin hepimizi

0.2-4.0 arasi normal kabul ediliyor TSH; ama hamileyken benim endokrinologum 1’in altinda tutmaya calisiyor. Kurtaj oncesi ve sonrasinda o degisiklik normal canim, dedigim gibi hamilelik ve seks hormonlari direk etkiliyor tiroid metabolizmani. Kurtajdan uc dort hafta sonra olcum yapildiginda yaniltici olmayan degerler cikar.
Noduller ise ayri bir olay. Biliyorsundur her zaman risk vardir, o yuzden iyi takip gerekir. Bence genel cerrah degil de gercekten iyi bir endokrinolog ile takip ettir onlari. Nacizane tavsiyem...

Recai beylede görüşme yapabilirim evet siz memnunsunuz anladığım kadarıyla benim problemim embriyo kalitesinden kaynaklanıyo galiba. Umarım altın yumurtayı bulmuşsunuzdur sizde, büyümesi güzel 18 mm maşallah, inşallah herşey yolunda gider

Öncelikle geçmiş olsun inşallah içine sinen bir merkez ve Dr bulursun

Hayırlı olsun canım ise baslamissin oğlusun alıştımi sürece

Eşinin sağlığı nasıl arkadaşına 41 kere maşallah

Öncelikle geçmiş olsun inşallah içine sinen bir merkez ve Dr bulursun
çok teşekkürler. İnşallah

Diger hormonlar içinde bi endokrine gitmem lazım zaten,6 ayda bir kontrole gidiyorum tiroidler için, ultrason ve kandan bakiyorlar, tesekkur ederim canim ilgin için

İnşallah canım senin o tek yumurtan hepimize umut dualarımız seninle inşallah büyüyüp bebek olacak

Selamlar, bende herkezin Anneler gününü kutluyorum bu güzel Ramazan ayinda insAllah Anne olma haberini aliriz. Bende yaklasik 1 seneden fazla hamile olamiyorum. Yarin Terminim var Akupunkturda cok heycanliyim. 5 günden beri affedersiniz isalim bitmiyorda ve adetim cok az geldi iki gün bile olmadi. Ya hamileyim diye düsünüyorum yada bu stress benim vucut düzenimi bozdu. Öpüyorum sizleri

Aslında PRP yanlış bilmiyorsam yumurta gençleştirdiği için genetikten sağlıklı gelme olasığını da biraz olsun artırabiliyor o sebeple önermişlerdir yoksa yumurta sayınız gayet iyi. Bende PRP düşünüyordum ama doktorum çok karşı bilemiyorum sonuçta yaş gereği bekleme lüksü yok ne gelişme varsa denemek istiyor insan.

O bekleme süreci çok stresli çok iyi anlıyorum seni inşallah güzel haberler alırsın canım
Teşekkür ederim, gerçekten çok stresliydim cuma günü. Şu an bir nebze daha iyiyim.
Havuz yöntemi derlerse, en azından şu an 2 embriyom var hali hazırda. AMH ım daha çok dip yapmadan sanırım bir yumurta toplama daha yapılması en mantıklısı.

Yok daha yaptırmadım. 12 haftayı yeni bitirdim . Benimde kayınvalidem üzülüyor çocuğumuz olmuyor diye ama ona söylersem oda görümceme söyler , görümcemde bekar kıskanıyor falan kimse bilmesin daha iyi bir annem biliyor bir patronum. Ben genoksu düşünüyorum nifty için ama genoksla konuştum testler türkiye de ankarada yapılıyor bu testi Türkiyede yapabilen bir tek biz varız demişti ama doktorum yok dedi Türkiye de yapabilen yok hepsi Amerikaya gidiyor . 3 hafta önce 2,500 demişlerdi ama malum dolar yüzünden zamlanmış olabilir. Ayrıntılı ultrasonu ne zaman çekiyorsunuz bu arada hangi haftalarda yapılıyor.

Evet yaştan dolayı değer risk direkt yüksek çıkacak.

Arkadaşlar Merhaba 44 yaşındayım.5 negatif denemem oldu.Merkez değiştirmek istiyorum.Acibadem maslak laboratuar embiryologlari nasıl ne onerirsiniz.Neteye gitsem zamanım yok bana fikir verirmisiniz

Nifty zaten markasi bu testin hayatim, baska markalar da var; o sebeple Nifty markasi adi altindaki testlerin hepsi Amerika’ya gonderiliyor. Genoks kendi laboratuvarinda yapmiyor, ben onlarla konustugum zaman bana da Amerika’ya gonderiyoruz demislerdi. Diger markalardan Turkiye’de yapan varmis ama. 2500 benim de bulabildigim en dusuk fiyatti. Hepsi ayni anlayacagin, ama ben Bahceci’de kek gibi 600€ vermek istemedim acikcasi...
Ayrintili benim anladigim en detayli 16-18. haftalarda yapiliyor; ama benim 13. hafta (12+1) kontrolumde detayli butun organlarinin var olup olmadigina, burun kemigine ve ense kalinligina bakildi. Nifty icin de doktorun bu kontrolu ve kontrol sonuclari gerekiyor Amerika’ya gonderilirken. Bir nevi ikili testin kan testi olmadan sadece ultrason kontrolu sanirim. Zaten dedigim gibi kan testinde yastan direk riskli cikacak diye ben onu yaptirmadim. En nihayetinde test dedikleri bir olasilik hesabi, bana cok da anlamli gelmiyor. O yuzden sadece NIPT yaptiririz diye karar vermistik.
Etrafa soyleme isi gercekten bize de zor geliyor. Neden bilemiyorum ama korkuyorum ben de insanlara soylemeye. Nifty sonucuna gore soyleyelim dedik biz de...
Insallah senin de bu surec hayirlisiyla cabucak iyi bir sekilde sonuclanir. Sabir konusunda yuksek lisans yaptim ben de su son iki senede

Son düzenleme:
O bekleme süreci çok stresli çok iyi anlıyorum seni inşallah güzel haberler alırsın canım
İnşallah canım...
2 tane embriyom oluştu ve donduruldu. Şimdi çarşamba günü genel toplantı yapılacakmış, onun sonucunu bekliyorum.
Eğer doktor bir daha yumurta toplama verirse transfer haziran sonu, temmuz başına kayıyor. Bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…