- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 35
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.601
Bi acile kadın Doğuma gidinHanimlar merhaba. Hamilelik sirasinda vajinal muayene sonrasi kanamasi olan var mi? 5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kontrole. Eve donunce adet sancisi gibi agrim oldu. Uzandim baya bi sure. Ama lavaboya kalktigimda kanamam oldu. Kahverengimsi. Birkac pihti da dustu. Suan odum kopuyor. Bilgisi tecrubesinolan varsa yazabilir mi? Doktor yerlesme agrisidir diyor ama bu yerlesme degil resmen muayene sonrasinda oldu. Dusuk olsa agrisindan duramazsin diyorlar. Kafam allak bullak. Cevap veren llursa cok sevinirim
Hanimlar merhaba. Hamilelik sirasinda vajinal muayene sonrasi kanamasi olan var mi? 5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kontrole. Eve donunce adet sancisi gibi agrim oldu. Uzandim baya bi sure. Ama lavaboya kalktigimda kanamam oldu. Kahverengimsi. Birkac pihti da dustu. Suan odum kopuyor. Bilgisi tecrubesinolan varsa yazabilir mi? Doktor yerlesme agrisidir diyor ama bu yerlesme degil resmen muayene sonrasinda oldu. Dusuk olsa agrisindan duramazsin diyorlar. Kafam allak bullak. Cevap veren llursa cok sevinirim
Benim olmuştu. Bir iki gün sürebilir. Endişe etmeyin. İçinize sinmiyorsa bir doktora sorun. Kanama adetli gibi gür değildi bende. Kahverengi ve kırmızı değişen azar azar ama sürekliydi. İki gün sonra bitti.Hanimlar merhaba. Hamilelik sirasinda vajinal muayene sonrasi kanamasi olan var mi? 5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kontrole. Eve donunce adet sancisi gibi agrim oldu. Uzandim baya bi sure. Ama lavaboya kalktigimda kanamam oldu. Kahverengimsi. Birkac pihti da dustu. Suan odum kopuyor. Bilgisi tecrubesinolan varsa yazabilir mi? Doktor yerlesme agrisidir diyor ama bu yerlesme degil resmen muayene sonrasinda oldu. Dusuk olsa agrisindan duramazsin diyorlar. Kafam allak bullak. Cevap veren llursa cok sevinirim
merhabaAmh bilmek o kadar önemli mi ? Demek istediğim sonucu ne yönde etkiliyor? Yaptırmadım. Önemliyse yaptırayım diyorum. Fikriniz nedir?
sensin senin transfer hemen mi gerçekleşti
Merhaba , benimde başıma geldi aynı şekilde kahverengi bendede oldu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok galiba, doktor gebeliklerin yüzde yirmisinde bu şekilde oluyor dedi,2 hafta önce en son yaşıyordu bebeğim şimdi perşembe kontrole gideceğim inşallah hala yaşıyordur, ama geçen hafta kendimi çok yordum 3 dk boyunca 12 kg ağırlığı taşıdım , bir seminere gittim orda enjeksiyon makinesi çalıştırdılar 5-6 saat boyunca plastik kokusuna maruz kaldım , patronum çok kötü araba sürdü çukurların tümseklerin üstünden hız kesmeden geçti, galiba patronum bebeği düşürmemi istiyor, zaten Çine gidemeyeceğim diye kara kara düşünüyorlar hamile olduğumu bile bile kendi konumla çok ilgili olmamasına rağmen seminere gönderdi.Bi acile kadın Doğuma gidin
Bu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canımDertleşelimgayet güzel sonucun masallah.geçen yılda değerlerin iyiymiş.bu yaşlar için şanslısın.benimde amh çok farketmisti.40 yaşında 0.95 41 yaşta 0.56 bende şok olmustum.çok farketmisti.aman önemli olan zamani iyi değerlendirmek.43 yaş sınırlarda ama sen masallah süpersin
Merhaba , benimde başıma geldi aynı şekilde kahverengi bendede oldu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok galiba, doktor gebeliklerin yüzde yirmisinde bu şekilde oluyor dedi,2 hafta önce en son yaşıyordu bebeğim şimdi perşembe kontrole gideceğim inşallah hala yaşıyordur, ama geçen hafta kendimi çok yordum 3 dk boyunca 12 kg ağırlığı taşıdım , bir seminere gittim orda enjeksiyon makinesi çalıştırdılar 5-6 saat boyunca plastik kokusuna maruz kaldım , patronum çok kötü araba sürdü çukurların tümseklerin üstünden hız kesmeden geçti, galiba patronum bebeği düşürmemi istiyor, zaten Çine gidemeyeceğim diye kara kara düşünüyorlar hamile olduğumu bile bile kendi konumla çok ilgili olmamasına rağmen seminere gönderdi.
moralinizi yüksek tutmaya çalışın. buraya kadar çok güzel geldiniz. bir sonraki denemede inşallah o sağlıklı emriyoyu yakalayacaksınız.Evet malesef gerçekten
Güldüğüme bakmayın sinir bozukluğu herhalde
5. gün bilgi geldiğinde çok ağlamıştım peşin peşin. O an, şu anda hissetmem gereken herşeyi hissetmiş ve dışa vurmuşum herhalde.
Tepkisizim şu anda
Sen amh ölçültdün mü canımBu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canım
Kullanmıyordum özgürcüm ve 0.56 olunca dr tavsiyesiyle biesteron günde 3, melatonin ve quenzum q10 100 mg icmeye basladım.teee 3 yil ictim.ne paralar döktüm ilacaBu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canım
ah çok teşekkür ederim yanıtınız için. cumartesi akşam kanamadan sonra o kadar panik oldum ki anlatamam. sonra yoğun bir kanama olmamakla beraber kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti. bugün de çok hafif minik lekeler var. neden bitmediğini anlamıyorum ama için rahat etsin diye bugün yine kan verdim. bhcg değerimi görürsem biraz rahatlarım sanırım. umarım yükseliş devam ediyordur.Benim olmuştu. Bir iki gün sürebilir. Endişe etmeyin. İçinize sinmiyorsa bir doktora sorun. Kanama adetli gibi gür değildi bende. Kahverengi ve kırmızı değişen azar azar ama sürekliydi. İki gün sonra bitti.
çok geçmiş olsun . amaan iş bulunur patron bulunur. mühim olan bebek :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. moralleri yüksek tutalım.Merhaba , benimde başıma geldi aynı şekilde kahverengi bendede oldu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok galiba, doktor gebeliklerin yüzde yirmisinde bu şekilde oluyor dedi,2 hafta önce en son yaşıyordu bebeğim şimdi perşembe kontrole gideceğim inşallah hala yaşıyordur, ama geçen hafta kendimi çok yordum 3 dk boyunca 12 kg ağırlığı taşıdım , bir seminere gittim orda enjeksiyon makinesi çalıştırdılar 5-6 saat boyunca plastik kokusuna maruz kaldım , patronum çok kötü araba sürdü çukurların tümseklerin üstünden hız kesmeden geçti, galiba patronum bebeği düşürmemi istiyor, zaten Çine gidemeyeceğim diye kara kara düşünüyorlar hamile olduğumu bile bile kendi konumla çok ilgili olmamasına rağmen seminere gönderdi.
çok teşekkür ederim cevabın için. doktoruma sorduğumda vajinal ultrasonda bebeğe yani keseye bir zarar verilmediğini söyledi. pembe pıhtıların da ultrasonda sürdükleri jel olduğunu söyledi. tabi kahverengi pıhtı ertesi gün de çok az da olsa çıkınca neden bitmedi hala diye korkuyor insan. ama sonra okuyum araştırınca belki de bende miyom var vajinalde o miyom dürtüklenince o da kanama yapmış olabilir filan diye düşünüyorum. neyse bu gün kan verdim bakayım bhcg değerim hala yükseliyorsa bir miktar rahatlarım. zaten kanamam yok şuanda. düşse anlarım sanırım. baya yoğun adet kanaması gibi kanama olurmuş o zaman. çok şükür öyle birşey yok. 5. hafta olduğum için ultrasonda görmek zor olduğundan alttan muayene oldum. bir de kalp daha yok zaten. kalp atışını duysam düşük riski çok azalacağı için daha rahat nefes alırım. çok teşekkür ederim yanıtın için. yine de herkese tavsiyem hele ki zor gebe kalınıyorsa 7. haftadan önce alttan muayene olmasınlar. bir tedbir.CaniM gecmis olsun. Benim birkac hafta once bayagi kirmizi kanamam olmustu; ben de cok korkmustum. Doktorumla gorustugumde kahverengi kanin eski kan oldugunu soylemisti. Oyle yogun agrili ve kirmizi degilse cok onemseme demisti. Sen yine de gonlunu ferahlatmak icin acile git istersen; ama 5 haftalik kalp atisi duyabilirler mi bilemiyorum. En azindan kanama alanin falan var mi iceride gorebilirler. Tabi ben doktor degilim, kendi tecrubemden yorum yapiyorum sadece. Tekrar gecmis olsun.
Bayadır yazmıyordun nerelerdesinMerhaba , benimde başıma geldi aynı şekilde kahverengi bendede oldu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok galiba, doktor gebeliklerin yüzde yirmisinde bu şekilde oluyor dedi,2 hafta önce en son yaşıyordu bebeğim şimdi perşembe kontrole gideceğim inşallah hala yaşıyordur, ama geçen hafta kendimi çok yordum 3 dk boyunca 12 kg ağırlığı taşıdım , bir seminere gittim orda enjeksiyon makinesi çalıştırdılar 5-6 saat boyunca plastik kokusuna maruz kaldım , patronum çok kötü araba sürdü çukurların tümseklerin üstünden hız kesmeden geçti, galiba patronum bebeği düşürmemi istiyor, zaten Çine gidemeyeceğim diye kara kara düşünüyorlar hamile olduğumu bile bile kendi konumla çok ilgili olmamasına rağmen seminere gönderdi.
Bu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canım
Bayadır yazmıyordun nerelerdesinkac haftalık hamileliğin ? bende çok üzüldüm seni zorlamalarına.patron piskopat bence gizli bir psikopat iki kelime bağır bunlara ancak anlarlar.bebiş nasıl iyi mi ins ?
yok hiç ölçtürmedim canımSen amh ölçültdün mü canım