Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bi acile kadın Doğuma gidin

CaniM gecmis olsun. Benim birkac hafta once bayagi kirmizi kanamam olmustu; ben de cok korkmustum. Doktorumla gorustugumde kahverengi kanin eski kan oldugunu soylemisti. Oyle yogun agrili ve kirmizi degilse cok onemseme demisti. Sen yine de gonlunu ferahlatmak icin acile git istersen; ama 5 haftalik kalp atisi duyabilirler mi bilemiyorum. En azindan kanama alanin falan var mi iceride gorebilirler. Tabi ben doktor degilim, kendi tecrubemden yorum yapiyorum sadece. Tekrar gecmis olsun.

İlgilenen, destek olmaya moral vermeye çalışan, öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim, üzerine başka yazışmalar olmuş zaten, olumsuz bir vaka olarak konuyu çok da uzatmak istemiyorum :) güzel haberlerle dolsun inşallah sayfa
Dünden beri yazamadım, çünkü 1. evlilik yıldönümümüzdü
Çocuk sahibi olma yolunda bir aşama kaydedememiş olsam da, zamanlamanın cuk oturmasıyla en azından beni mutlu etmeye çalışan bir eşim olduğu için şükretmekmiş kısmet bu sürecin sonunda
Biz biraz kafayı toparlayıp öyle karar veririz herhalde, takipteyim, üzerime vazife olan olmayan her lafa yine atlarım tabi
Sevgiler

Benim olmuştu. Bir iki gün sürebilir. Endişe etmeyin. İçinize sinmiyorsa bir doktora sorun. Kanama adetli gibi gür değildi bende. Kahverengi ve kırmızı değişen azar azar ama sürekliydi. İki gün sonra bitti.

Amh bilmek o kadar önemli mi ? Demek istediğim sonucu ne yönde etkiliyor? Yaptırmadım. Önemliyse yaptırayım diyorum. Fikriniz nedir?
merhaba biraz geç yazıyorum kusura bakma yoğundum.amh yaptırırsan rezervini bilmis olursun.yapacağın tedaviyi hızlandırırsın.benim bebeğim oldugu tedavide bakılmadı dr ultrason yeterli dedi.yumurta sayın iyi ise yaptırmayabilirsin.sonucu etkiler mi aslında etkilemez ama ne kadar vaktin olduğunu öğrenmen açısından iyidir.

Bi acile kadın Doğuma gidin
Merhaba , benimde başıma geldi aynı şekilde kahverengi bendede oldu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok galiba, doktor gebeliklerin yüzde yirmisinde bu şekilde oluyor dedi,2 hafta önce en son yaşıyordu bebeğim şimdi perşembe kontrole gideceğim inşallah hala yaşıyordur, ama geçen hafta kendimi çok yordum 3 dk boyunca 12 kg ağırlığı taşıdım , bir seminere gittim orda enjeksiyon makinesi çalıştırdılar 5-6 saat boyunca plastik kokusuna maruz kaldım , patronum çok kötü araba sürdü çukurların tümseklerin üstünden hız kesmeden geçti, galiba patronum bebeği düşürmemi istiyor, zaten Çine gidemeyeceğim diye kara kara düşünüyorlar hamile olduğumu bile bile kendi konumla çok ilgili olmamasına rağmen seminere gönderdi.

Bu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canım

Guzelim hayirlisiyla bebegin saglikla annesinin O’nu gormesini bekliyor.
Yalniz ben senin patronu anlayamadim; neden dusmesini istiyor? Ne derdi var ki seninle?
Yapma ne olur, bu kadar ugrasiyorsun, birak ne makinesiyse baskasi tasisin. Ay sinir oldum adama...

moralinizi yüksek tutmaya çalışın. buraya kadar çok güzel geldiniz. bir sonraki denemede inşallah o sağlıklı emriyoyu yakalayacaksınız.

Bu amh ın düştüğü 1 yıl içinde herhangi bir takviye kullanıyormuydun canım
Kullanmıyordum özgürcüm ve 0.56 olunca dr tavsiyesiyle biesteron günde 3, melatonin ve quenzum q10 100 mg icmeye basladım.teee 3 yil ictim.ne paralar döktüm ilaca senin durumlar nasıl sen ne yapmistın amh konusunda

ah çok teşekkür ederim yanıtınız için. cumartesi akşam kanamadan sonra o kadar panik oldum ki anlatamam. sonra yoğun bir kanama olmamakla beraber kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti. bugün de çok hafif minik lekeler var. neden bitmediğini anlamıyorum ama için rahat etsin diye bugün yine kan verdim. bhcg değerimi görürsem biraz rahatlarım sanırım. umarım yükseliş devam ediyordur.

çok geçmiş olsun . amaan iş bulunur patron bulunur. mühim olan bebek :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. moralleri yüksek tutalım.

çok teşekkür ederim cevabın için. doktoruma sorduğumda vajinal ultrasonda bebeğe yani keseye bir zarar verilmediğini söyledi. pembe pıhtıların da ultrasonda sürdükleri jel olduğunu söyledi. tabi kahverengi pıhtı ertesi gün de çok az da olsa çıkınca neden bitmedi hala diye korkuyor insan. ama sonra okuyum araştırınca belki de bende miyom var vajinalde o miyom dürtüklenince o da kanama yapmış olabilir filan diye düşünüyorum. neyse bu gün kan verdim bakayım bhcg değerim hala yükseliyorsa bir miktar rahatlarım. zaten kanamam yok şuanda. düşse anlarım sanırım. baya yoğun adet kanaması gibi kanama olurmuş o zaman. çok şükür öyle birşey yok. 5. hafta olduğum için ultrasonda görmek zor olduğundan alttan muayene oldum. bir de kalp daha yok zaten. kalp atışını duysam düşük riski çok azalacağı için daha rahat nefes alırım. çok teşekkür ederim yanıtın için. yine de herkese tavsiyem hele ki zor gebe kalınıyorsa 7. haftadan önce alttan muayene olmasınlar. bir tedbir.

Bayadır yazmıyordun nerelerdesin kac haftalık hamileliğin ? bende çok üzüldüm seni zorlamalarına.patron piskopat bence gizli bir psikopat iki kelime bağır bunlara ancak anlarlar.bebiş nasıl iyi mi ins ?

[QUOT
Bayadır yazmıyordun nerelerdesin kac haftalık hamileliğin ? bende çok üzüldüm seni zorlamalarına.patron piskopat bence gizli bir psikopat iki kelime bağır bunlara ancak anlarlar.bebiş nasıl iyi mi ins ?

Merhaba eğer yaşıyorsa 11 haftalık olacak, en son 9 haftada yaşıyordu. Ama miğde bulantılarım azaldı hatta yok oldu.
Yaa sinir oluyorum böyle şeylere şimdi çocuk düşse yok o kesin anomalili idi ondan düştü dicekler. Ya walla evde yatarken bebek düşse anormalmiş kısmet böyleymiş falan diyeceğim ama geçen hafta çektiğim eziyetten sonra ne diyeceğimi şaşırıyorum o kadar kötü araba sürdüki en sonunda da ani bir fren yaptı hatta yapmasaydı çarpıyorduk. Tümseklerin üstünden zıpladı off , sonra laptopu servis aracına kadar taşıdım ne bileyim ne düşüneceğimi. Seminerde de enjeksiyon makinesi çalıştıracakları hiç aklıma gelmezdi. Hem madem hep anormal bebekler düşüp sağlıklılar doğuyorsa o zaman doktor tarafından yataktan çıkması yasaklanan kanamalı kadınlar var onlar sonunda neden sağlıklı doğuruyor madem o kadar düşme eğimli bu bebekler bıraksınlar da düşsün neden kesin yatak istiraati veriliyor ve bebek sağlıklı çıkıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…